- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Не мога да обелвам пениса си като е голям...
здравеите...зна4и аз сам на 16год и сам мом4е и имам проблем с половия орган...ами проблема е всашност 4е немога да обелвам пениса си като е голям...а преди това нямам никакви проблеми.....като го обеля и го "оголемя" запо4ва да ме стяга и боли....моля помогнете ми....кажете някакаж на4ин или метод да се отърва от този проблем....благодаря ви предварително...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Порови се в форума и ще намериш хиляди теми по твоя въпрос ...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Като го направиш един път без презерватив ще се оправи,иначе го забелвай по-често и лека по лека ще се отпусне кожичката.
Аз имах подобен проблем, и отидох на лекар и той ми предписа кремче. Пиши на cvetelin@dir.bg и ще ти помогна до колкото мога ...
2т. забрана за ползване на профил
Добре де, а за какво е този зор да си забелиш главичката на пениса? Както казва xaxo_xixi:
Това си е като дефлорация при момичетата - както те губят химена си, така е кожичката на пениса се дърпа назад при ерекция след като момчето загуби девствеността си (без презерватив). Не си причинявай болка, защото и аз съм пробвал като бях по-малък и знам какво е усещането и затова и изненадата ми беше много голяма като се погледнах след първият ми път - кожичката ми се беше дръпнала, без никаква болка и никакви проблемиКато го направиш един път без презерватив ще се оправи![]()