- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Мoderated:Излизат ми бели неща върху пениса
abe izlizat mi nqkakvi beli prostotii na penisa be miq go na druiq den pak miq go mnogo mnogo edin den nqma vtoriq pak e kf0 e tva be bah mamuu vse beli ne6ta izlizat na vsqkade sa vse edno snqg me e valqlo tam i se depresiram ne6to 6a fane nqkoq macka da mi pravi svirka ei taka izvednaj i kf0 draj toq kur a) to mi e sme6no sega ama .... Ae kajete kf0 e tva i kak da go mahna.
Мoderated by Tiffany
по т.1 и 7 от правилника.
Благодаря!
Първо отиди на доктор ... тва са сериозни неща и лекаря може да ти каже точно ко ти е и как да се излекуваш...и второ темата не е за тука!!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
basi oligofrenite
probvai da se izkupesh![]()
99999999999999999999999999-tata tema po vyprosa![]()
trea se otreje![]()
bati nqma li edno mnenie da dadesh nekyf adekvaten syvet be ku4e ? Shtom pita tuka znachi ima nqkvi syobrajeniq da ne otide na lekar. Kat ne moej da pomognesh ne se obajdai DEBAПървоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
Това е въпрос на кожа. Къпане всеки ден както си му е реда! Никакво друго спасение няма.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts