.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

кои ви дразни

kak ste hora
    iskam da vi pitam ima li nqkoi, koito da vi drazni ot klasa ili ot daskaloto vi , i s kakvo vi drazni nai mn
    Golqmata liubov i golemite postojeniq , iziskvat golqma doza RISK !!!

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    predi me drazne6e edno mom4e..a sega vsi4ki(za6toto sa stra6ni ligliovci i rastat samo na rust)!

Дразни ме една зубърка от моя клас, която постоянно ме копира - в прическа, в начин на поведение, в облекло, в говор.....не издържам....искам да я убия!

absolutno nikoi ne me drazni!tazi godina zavar6vam i pri misalta 4e az pove4e nqma da sam sas tozi klas prosto .ot sega pla4a!mnogo kofti hora jiveite si godinite,za6toto nikoi nqma da vi gi varne!i nedeite da gledate postoqnno koi kvi kosuri ima.

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    Има един позиор дето кат го вуда почвам да залегам по земята от смех...Ама се пак то е много лош!!!А иначе има още некфи смешковци,чалгари и тн

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Дразнят ме две от моя клас, защото много се разлигавиха напоследък....Едната се разлигави, защото вече като има гадже и си мисли, че е най-яката на света, а другата покрай нея...еми какво да се прави-такъв е живота.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    i da ti kaja , ne vqrvam da gi znae6

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Дразнят ме некфи лигли и лигйювци некфи мамини дечуца дето си мислят че света е техен. А те стажав все повече и повече за жалост

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Мноооого сааа ... има един заек .. дет са мисли за 100 кела и от моя клас има хора дет ме дразнят понякога .. бе кат не съм на кеф сички ме дразнят
    This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You

Ооо, че аз вече отдавна минах този период. Никой не ме дразни, просто не им обръщам внимание. Невъзможно е всички хора да се харесват и да намират обща приказка, но пък е напълно възможно да се уважават само поради причината, че са хора.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    да,едно момиче от класа ми много ме дразни
    с какво?! - еми прави се на интересна,а всъщност е супер смешна,супер лигла е ...абе ужас
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    София
    Има някои хора в класа ,които ме дразнят,но не ми се говори много за това.Все ще има човек който да дразни

Живей така че когато умреш и дявола да ти запали свещ!

mn hora no vinagi za kratko vreme
    moia vis6 ideal-sviat bez pu6a4i

Град
    sofia
    Oh,mi az li4no kolkoto pove4e opoznavam klasa si ,tolkova pove4e svikvam s tiah i 4estno kazano ve4e ne me drazniat.Daje po4vat mnogo da me kefat(lele,kvo mi e stanalo )
    It isn't the life that weighs us down-it's the way we carry it.

Град
    U doma;)
    Ot moq klas me draznqt po4ti vsi4ki za6toto sa edni smotani zubari! Ot 23 4oveka moga da ponasqm samo 5! V celq klas ima samo 3 mom4eta drugite sa tupi zubra4ki i e mn zle polojenieto!

drazni me celiq mi shiban klas.
    (a puk i te mai ne me obi4at mn mn )

Голям фен
    Град
    Compton
    целия клас без 3-4 и всички даскали

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Noviq mi klas e naprao bomba s izkliuchenie na nqkolko zubyra i edin bolen,koito naistina e za bolnicata kato dobavim i che ne moje da risuva.

da,mn hora me draznqt
    s kakvo li?s tova 4e se pravqt na takiva kakvito ne sa

Голям фен
    Град
    Sofia
    Ми мен ме дразни по-голямата част от класа по простата причина, че са някви кифли, целите изтъкани от комплекси, и само позират. Повечето нямат лично мнение, а се придържат към т.нар. "лидерка", която пък е царицата на смешните. В крайна сметка мен не ме касаят, аз подържам нормални отношения с тях и гледам да ги избягвам за да не си създадем конфликт и за да не ми лазят по нервите. Намерила съм си точните хора и само те ме засягат. Винаги ще се намери някой, който да те дразни, въпроса е да не обръщаш внимание.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    мале колко са многооооо
    на първо място фокси
    после е стриит рейсър
    ще изброявам после че са ми се спи

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Има няколко момчета от 12ти клас нищо,че съм 11ти ама накрая ще им скачам на зъбите.Правят се на голямата работа,а всъщност са пълни идиоти.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    draznqt me po4ti si4ki i samo kum 1 4ovek ispitvam respeck si4ki drugi sa .... ili ponqkoga neseriozni ili prosto se ligavqt dobre 4e samo 1 godina ostana samo da gi gledam i krai

Фен
    Град
    mircmax
    Цитирай Първоначално написано от amaliq
    absolutno nikoi ne me drazni!tazi godina zavar6vam i pri misalta 4e az pove4e nqma da sam sas tozi klas prosto .ot sega pla4a!mnogo kofti hora jiveite si godinite,za6toto nikoi nqma da vi gi varne!i nedeite da gledate postoqnno koi kvi kosuri ima.
    I az taka, makor 4e sum 8 klas
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си