- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кои ви дразни
kak ste hora
iskam da vi pitam ima li nqkoi, koito da vi drazni ot klasa ili ot daskaloto vi , i s kakvo vi drazni nai mn![]()
![]()
Golqmata liubov i golemite postojeniq , iziskvat golqma doza RISK !!!
predi me drazne6e edno mom4e..a sega vsi4ki(za6toto sa stra6ni ligliovci i rastat samo na rust)!
Дразни ме една зубърка от моя клас, която постоянно ме копира - в прическа, в начин на поведение, в облекло, в говор.....не издържам....искам да я убия!
absolutno nikoi ne me drazni!tazi godina zavar6vam i pri misalta 4e az pove4e nqma da sam sas tozi klas prosto .ot sega pla4a!mnogo kofti hora jiveite si godinite,za6toto nikoi nqma da vi gi varne!i nedeite da gledate postoqnno koi kvi kosuri ima.
Има един позиор дето кат го вуда почвам да залегам по земята от смех...Ама се пак то е много лош!!!А иначе има още некфи смешковци,чалгари и тн![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Дразнят ме две от моя клас, защото много се разлигавиха напоследък....Едната се разлигави, защото вече като има гадже и си мисли, че е най-яката на света, а другата покрай нея...еми какво да се прави-такъв е живота.
i da ti kaja , ne vqrvam da gi znae6![]()
Мноооого сааа ... има един заек .. дет са мисли за 100 келаи от моя клас има хора дет ме дразнят понякога .. бе кат не съм на кеф сички ме дразнят
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
Ооо, че аз вече отдавна минах този период. Никой не ме дразни, просто не им обръщам внимание. Невъзможно е всички хора да се харесват и да намират обща приказка, но пък е напълно възможно да се уважават само поради причината, че са хора.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
да,едно момиче от класа ми много ме дразни![]()
с какво?! - еми прави се на интересна,а всъщност е супер смешна,супер лигла е ...абе ужас![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Има някои хора в класа ,които ме дразнят,но не ми се говори много за това.Все ще има човек който да дразни![]()
Живей така че когато умреш и дявола да ти запали свещ!
mn hora no vinagi za kratko vreme
moia vis6 ideal-sviat bez pu6a4i
Oh,mi az li4no kolkoto pove4e opoznavam klasa si ,tolkova pove4e svikvam s tiah i 4estno kazano ve4e ne me drazniat.Daje po4vat mnogo da me kefat(lele,kvo mi e stanalo)
It isn't the life that weighs us down-it's the way we carry it.
Ot moq klas me draznqt po4ti vsi4ki za6toto sa edni smotani zubari! Ot 23 4oveka moga da ponasqm samo 5! V celq klas ima samo 3 mom4eta drugite sa tupi zubra4ki i e mn zle polojenieto!
drazni me celiq mi shiban klas.
(a puk i te mai ne me obi4at mn mn)
целия клас без 3-4 и всички даскали![]()
Noviq mi klas e naprao bomba s izkliuchenie na nqkolko zubyra i edin bolen,koito naistina e za bolnicata kato dobavim i che ne moje da risuva.
da,mn hora me draznqt
s kakvo li?s tova 4e se pravqt na takiva kakvito ne sa![]()
Ми мен ме дразни по-голямата част от класа по простата причина, че са някви кифли, целите изтъкани от комплекси, и само позират. Повечето нямат лично мнение, а се придържат към т.нар. "лидерка", която пък е царицата на смешните. В крайна сметка мен не ме касаят, аз подържам нормални отношения с тях и гледам да ги избягвам за да не си създадем конфликт и за да не ми лазят по нервите. Намерила съм си точните хора и само те ме засягат. Винаги ще се намери някой, който да те дразни, въпроса е да не обръщаш внимание.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=19622
ot tuk stava qsno
Има няколко момчета от 12ти клас нищо,че съм 11ти ама накрая ще им скачам на зъбите.Правят се на голямата работа,а всъщност са пълни идиоти.
draznqt me po4ti si4ki i samo kum 1 4ovek ispitvam respeck si4ki drugi sa .... ili ponqkoga neseriozni ili prosto se ligavqtdobre 4e samo 1 godina ostana samo da gi gledam i krai
![]()
I az taka, makor 4e sum 8 klasПървоначално написано от amaliq
![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.