- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-велик концерт
Кой е най-великия и незабравим концерт на който сте ходили?
Thor, god of thunder
Let me die with a sword in my hand
Raise your hands, swords in the wind
Brothers of metal together again
With blood in our voices we ride
We'll fight till we win or we'll fight until we die
Аз не съм ходил по много концерти...най-якия беше на Кълн...обаче се очертава на Slipknot да е по-яко![]()
mii... moje bi na exploited kato bqh ot tam opredeleno iam nekfi spomeni deto prosto nqq da zabrawq
а да, и на корн
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Подкрепям...Лос Фастидиос явно някъде на запад си ги гледал, щото аз не си спомням да са наминавали, а може и да греша, не ги следя oi! групите...Първоначално написано от exploitedteen
Never let anyone outside the family know what you're thinking.
NA LINKIN PARK=LIVE IN TEXAS
NAPRAVO RAZMAZVA6TO BE6E...KORN NE PRAVQT 6OU MOGA DA VI KAJA ZALAGAT SAMO NA PSUVNITE I SKA4ENETO TAV E![]()
![]()
![]()
Азе' съм бил по мноого концерти.. обаче няма толкова велики изпълнители на живо като ManOwaR .. гледал съм W.A.S.P. , Black Sabbath , Hammerfall , Rhapsody , Nightwish , Rage , Edguy , Silent Stream Of Godless Elegy и нито една от тия групи даже не може да се сравнява с Кралете..3 часа и половина концерт , най-великите им песни изпълниха , имаше 110 човека оркестър , които свириха с тях , 45 000 човека публика , 143 децибела звук на открито поле ..няма друг такъв концерт
![]()
Thor, god of thunder
Let me die with a sword in my hand
Raise your hands, swords in the wind
Brothers of metal together again
With blood in our voices we ride
We'll fight till we win or we'll fight until we die
Koncerta na Star Academy...Be6e mnogo qko![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
без никъкви съмнения-Агностик фронт
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
PARADISE LOST
na po-dobro ot toq na steve vai... ne pomnq da sum bila
хаха ами на Катамениа беше супер яко ма като се замисля Monsters Of Rock ще е нещо не човешко![]()
Мии то не беше точно концерт...По-скоро парти,на което пяха,танцуваха и прайха бийтбокс мноо луди хора от бг...По-известно като Хип-хоп на Балканите...Са се очаква Лордс така че тфа наистина ще е незабравимо шот освен хората дет ще бъдат и сички българи дет ще пеят и американците са ми любимци
Vseki edin koncert na Slavi ..
emi london techno legents...
koncerta na KoЯn![]()
Таа тфа дет може да се сравнява.(..Ето,че Лордс оф ди ъндърграунд мина и освен многото вобка в крайниците остави и нечовешки спомени...баси лудницата.хората вече ми липсвааат