.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на RoyTheReaper

Re: Kakvo mislite za LINKIN PARK???

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    така че не обиждайте истинския метъл като наричате тези педалчета метъл
    Егати параноята... Не съм чула някой да ги нарича метъл, но вие упорито отричате нещо ,което никой не твърди
    Цитирай Първоначално написано от WoRd_0f_tHe_RiNgS
    MN MI E INTRESNO KAKVO VI E MNENIETO ZA NAI-QKATA NEO METAL BANDA A

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Доколкото виждам тук пише НЕО метъл... А доколкото знам ,това има много малко общо с истинския метъл Така че стига сте врякали

п.с Ти също обиждаш метъла, ако не правиш разлика между метъл и нео метъл
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Доколкото виждам тук пише НЕО метъл... А доколкото знам ,това има много малко общо с истинския метъл Така че стига сте врякали

п.с Ти също обиждаш метъла, ако не правиш разлика между метъл и нео метъл
    зачекваме съвсем друга тема която е "трябва ли нео метъла да се казва нео метъл". защото при положение че няма нищо общо с метъла, просто трябва да се нарича по друг начин (хип хоп например). самото присъствие на тази дума в заглавието на жанра е доста дразнително за един фен на истински праведен метъл.

Повече от фен
    Ама ако ви кажа че веднъж в НАЙ КЛУБ пускаха линкин парк е тва е стилъ брътооо, щото въ клубъ никога няма да пуснат къвто и да е насран метъл.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Az takoa ne slu6am...burka mi v zdraveto!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Град
    Valhalla (Бургас)
    Ех ...зарекох се да не пиша тук , но просто не се сдържах ...първото което е самата група не се смята за какъвто и да е метъл , а се определя като хип-хоп (това го четох в едно списание - изявление на честър) , а и все пак се лигавят с ония рапер.. забравих му името..както и да е. "музикантите" на "групата" са толкова зле , че ако излязат на battle of the bands срещу някоя българска група където свирят 15-16 годишни момчета , ще се усерат яко! Дори ония тип дето прави скречовете е толкова сакат , че техниката му , която струва 10 000$+ я прави да звучи като грамофон от преди 60 години ...в песните им се повтаря една и съща мелодия , никакво разнообразние , нямат дори елементарна композиция...изключително много мразя групи , които свирят само за пари! ..след още някоя друга година ще омръзнат на публиката и това ще им е кариерата..или пък ще се разпаднат.. но 10 години заедно няма да изтраят.

поздрави на всички фенове и фенки на ЛП , ако ви кефят - слушайте си ги , това е ваше право , но спрете по дяволите да ги наричате нео метъл или какъвто и да е метъл!
    Thor, god of thunder
    Let me die with a sword in my hand
    Raise your hands, swords in the wind
    Brothers of metal together again
    With blood in our voices we ride
    We'll fight till we win or we'll fight until we die

Супер фен
    ehhh, predi vreme mnogo im se kefih i mnogo me radvaha
    ...ama ve4e mi omruznaha...stila im e vse edin i su6t...i pesnite im zvu4at mnogo ednakfo :P
    a i sa mnogo komersialni ......

Бе тъпаци, друго си е чалгата

Град
    In The Meadow Of Sinful Thoughts
    Blaaaaaaaaaa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tejki sa mi. basi tupacite ste vie metulite, da gi slushate tiq izrodi kak se derat. chester li kuv be6e
    ooooooo ti na kuf sa narpai tuka ne mi stana ne6to qsno we mom4e i ti si mi tup ma ko da napraim 4e takuv si se rodil we maa mu stara nikoi ne moje da ti pomogne

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    @роската
    не можеш да кажеш "нео метъла има много малко общо с ИСТИНСКИЯТ метъл". кво значи истинският метъл? в метъла има хиляди подстилове... като се започне от хеви, мине се през траш, след това през софт и глем и се стигне до нео... видове метъл има поне около 10, как можеш да кажеш, че само един вид метъл е ИСТИНСКИ
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Голям фен
    Linkin Park is my favourite band.

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Цитирай Първоначално написано от Worthless
    @роската
    не можеш да кажеш "нео метъла има много малко общо с ИСТИНСКИЯТ метъл". кво значи истинският метъл? в метъла има хиляди подстилове... като се започне от хеви, мине се през траш, след това през софт и глем и се стигне до нео... видове метъл има поне около 10, как можеш да кажеш, че само един вид метъл е ИСТИНСКИ
    Евалата!
    А ЛП... Да кажем, че вече не ме впечатляват, щото вече слушам... Ами... Как да го кажем... Абе по-хубава музика (Рок :P :P :P ) и малко така... Малко са ми станали много изтънчени ушите ( ) и китарката на Майк ми свири фалшиво, а Честър едва приглася... Абе не ме радват, даже въобще! КОМЕРССССССССССССССССССС!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    uuu!otvrat!ne moga da gi traq teq!slu6ala sum im dosta ot pesnite-zvu4at po edin i su6ti na4in i 4estno kazano sa dosta depresira6ti!edinstvenata tqhna(ne 4e e na cqlata banda de) pesen deto me kefi e s maik na Fort Minor-Believe me!Tova e qko a oneq det mi peqt edno i su6to!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Fort Minor-Believe me Тфа пък беше върхът на бозата,толкова дигитално,порядъчно и принципно проста песен ... ама айде,айде тфа си е мое мнение да не се обиди някой
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Worthless
    @роската
    Ами сорка, не съм спец по метъла честно казано... Можеби не се изразих правилно, имах предвид че неометъла няма нищо общо с който и да е друг вид метъл Тва за мен си е съвсем отделен стил
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    One step closer to the edge
    Ми кво може да мисля за тях-те за мен са най великите хора на тоя свят!!Аз ги боготворя!!!Те за мен са всичко!!!Винаги ша ги уважавам и ша ги слушам,щото за мен няма други като тях!!!Просто думите са излишни LP са си LP!!!
    LINKIN PARK RULZZZZ!!!

Цитирай Първоначално написано от one_step_closer
    Ми кво може да мисля за тях-те за мен са най великите хора на тоя свят!!Аз ги боготворя!!!Те за мен са всичко!!!Винаги ша ги уважавам и ша ги слушам,щото за мен няма други като тях!!!Просто думите са излишни LP са си LP!!!
    LINKIN PARK RULZZZZ!!!
    дишай, издишай ... сега отново ... споооокойно!
    абе, ако трябва да сме честни имат и сполучливи опити. примерно преди HT нещата са слушаеми, както и някои неща в НТ ииии тука-таме Reanimation но дори и малкото прилични неща, които имат не могат да отмият мръсотията от техните лица днес!! няма за какво да ги уважавам вечИ. колко патетично ...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

това е много яка група

[size=10][b]

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    Цитирай Първоначално написано от one_step_closer
    LINKIN PARK RULZZZZ!!!
    аха... велики са на баба ти фърчилото
    деба, хора, няя ли да се научите най-накрая че има разлика между добри и велики...
    ЛП доооста хляб ще изядат докато станат велики
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Голям фен
    Град
    SF
    LP sa otvratitelni pedal4eta 4estur ako go merna nqkude po ulicata toq klio6tav rus bokluk 6e go smaja ot tupalki.aman ot beli negri v taq muzika.Tiq pravqt grupov sex s BSB

Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    LP sa otvratitelni pedal4eta 4estur ako go merna nqkude po ulicata toq klio6tav rus bokluk 6e go smaja ot tupalki.aman ot beli negri v taq muzika.Tiq pravqt grupov sex s BSB
    Very well spoken

Мисля за Linkin Park, че са помия...Единственото нещо, което им харесвам е името на един стар албум

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си