- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za p1rvata sre6ta
Iskam da vi popitam slu4valo li vi se e da tr1gne6e s mom4e/momi4e na p1rvata sre6ta kato ne znaete ni6tu za nego/neq ?! Mislite li 4e e stranno? MOje i da spodelite opit.
mi qnma nishto losho v tova,osven ako ne e ot "4ata".zashtoto moje da e vsqkakyv 4ovek...
E ne ot 4ata ma pak e leko stranno![]()
Не..защо пък да има нещо лошоЧувала съм за много случаи даже, където някои хора се женят дори без да знаят мноо един за друг
Така че, ако ви е весело заедно и си прекарвате супер, няма АБСОЛЮТНО нищо лошо в тва, че не се познавате много добре
Късмет, дано да се окаже някой печен и на място!
Za6to me gleda6 - nali sum ti bezrazli4na?Za6to mi se ysmihva6, sled kato za teb sam ni6to?Nima ne misli6, 4e za men e tejko, 4e da te zabravq ne e leko?Koga nai - nakraq 6te osaznae6, 4e obi4am te a ti se pravi6, 4e ne znae6!{By Me}
Не..защо пък да има нещо лошоЧувала съм за много случаи даже, където някои хора се женят дори без да знаят мноо един за друг
Така че, ако ви е весело заедно и си прекарвате супер, няма АБСОЛЮТНО нищо лошо в тва, че не се познавате много добре
Късмет, дано да се окаже някой печен и на място!
Za6to me gleda6 - nali sum ti bezrazli4na?Za6to mi se ysmihva6, sled kato za teb sam ni6to?Nima ne misli6, 4e za men e tejko, 4e da te zabravq ne e leko?Koga nai - nakraq 6te osaznae6, 4e obi4am te a ti se pravi6, 4e ne znae6!{By Me}
mi nali za da go opoznae6 trqa da izlezne6 s nego be![]()
Jenninka i kato e ot 4ata kvo ti togava si nau4il mn pove4e za tozi 4ovek otkolkoto na jivo za purva sre6ta... az 4atq postoqnno i postoqnno se sre6tam s hora ot 4ata ama predi tova si 4atim pone 1 sed... i razbiram vsi4ko za neq ...po4ti de.... i kato se sre6tnem mn se puna za da namerq temata za6toto kakvoto me e interesuvalo az sam pital.... a puk dali me luji v 4ata nz ama i na jivo moje da me izluji bez da razbera ....
sq za temata ..... mi do sq nemise e slu4valo o6te na pyrva sre6ta da predloja na nqkoe momi4e a............. ama poznavam edin pr koito samo da se zapoznae s nqkoe momi4e i da razbere 4e si nqma priqtel vednaga i predlaga .... ako go ogre ogree goxax
![]()
aide 4ao![]()
mislq 4e tova ne e normalno!vse pak ti nemoje6 da tragne6 s nqkoi samo za6toto go haresva6 vizualno!na men pone mi trqbva dosta vreme za da opoznaq edin 4ovek i da re6e dali moga da imam vrazka s nego!
Няма нищо лошо в това!На мен ми се случи такова нещо и аз като теб не знаех какво да правя, но някак си овладя положението и сега 5 месеца правим утре
. Тай че не се притеснявай. Дори и да си останете само приятели тва също е в твой плюс. Но не забравяй да внимаваш много , защото все пак не знаеш какъв е ! Успех
![]()
и на мен ми се е случвало и пазя само хубави спомени от тогава![]()
Някои хора влизат в живота ни и бързо излизат...Други се настаняват за малко и остават следа в сърцата ни и ние вече никога не сме същите!!!
Кво ти пука, най много да се преебеш.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
А Защо НЕ ?! ( С Марта Вачкова )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е по-силна от всичко
ami nqma lo6o.Moje pak da se okaja ne6to super,a moje i pak da ne e..No nqma da razbere6 ako ne opita6...![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
то тка е най-хубаво тепърва да се опознавате
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
аз така тръгнах с едно момче,ама не точно на първата,а на втората![]()
то първата ни среща беше супер зле,ама на втората всичко си дойде на място![]()
не,не мисля,че е странно или лошо![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ам,да..случвало ми се е няколко пъти
и в повечето случаи всичко е свършвало зле![]()
mm sluchvalo mi se e..daje taka stana sys segashtnoto mi gadje i mn se obichame
nqma nishto losho...zavisi obache i ot choveka..
.....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......
Sumnqvam seq 4e ima 4ovek na koito ne mu s ee slu4valo, daje i da otri4a! Nikoga nqma d asujalqm za vruzkata si, koqto zapoo4na po tozi na4in, zashtoto ot neq pazq samo hubavi spomeni i shte si obi4kam tova mom4ence cql jivot zaradi tezi spomeni![]()
Vajnite neshta sa o4evidnite neshta, koito nikoi nikoga ne kazva.
Иам един въпрос щото съм тъп и не затоплям: По кфо се разбира че си "тръгнал" с някой?? Едва ли се пита "искаш ли да ходиме" Че ще разбереш, ще разбереш в един момент но как може да се определи точно...? Аз ли съм тъп или...?![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Hmm i az sam na mnenie 4e, ako ne opita6 nikoga nqma da razbere6 :P Za tova i riskuvah i za sega vsi4ko e super i se nadqvam da prod1lji taka![]()
Първоначално написано от mis_marry_jane_13
Прочети ми въпроса още веднъж този път внимателно дума по дума и си погледни пак отговора.....
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!