.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: za p1rvata sre6ta

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha

za p1rvata sre6ta

Iskam da vi popitam slu4valo li vi se e da tr1gne6e s mom4e/momi4e na p1rvata sre6ta kato ne znaete ni6tu za nego/neq ?! Mislite li 4e e stranno? MOje i da spodelite opit.

Голям фен
    Град
    София
    mi qnma nishto losho v tova,osven ako ne e ot "4ata".zashtoto moje da e vsqkakyv 4ovek...

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    E ne ot 4ata ma pak e leko stranno

Не..защо пък да има нещо лошо Чувала съм за много случаи даже, където някои хора се женят дори без да знаят мноо един за друг Така че, ако ви е весело заедно и си прекарвате супер, няма АБСОЛЮТНО нищо лошо в тва, че не се познавате много добре Късмет, дано да се окаже някой печен и на място!
    Za6to me gleda6 - nali sum ti bezrazli4na?Za6to mi se ysmihva6, sled kato za teb sam ni6to?Nima ne misli6, 4e za men e tejko, 4e da te zabravq ne e leko?Koga nai - nakraq 6te osaznae6, 4e obi4am te a ti se pravi6, 4e ne znae6!{By Me}

Не..защо пък да има нещо лошо Чувала съм за много случаи даже, където някои хора се женят дори без да знаят мноо един за друг Така че, ако ви е весело заедно и си прекарвате супер, няма АБСОЛЮТНО нищо лошо в тва, че не се познавате много добре Късмет, дано да се окаже някой печен и на място!
    Za6to me gleda6 - nali sum ti bezrazli4na?Za6to mi se ysmihva6, sled kato za teb sam ni6to?Nima ne misli6, 4e za men e tejko, 4e da te zabravq ne e leko?Koga nai - nakraq 6te osaznae6, 4e obi4am te a ti se pravi6, 4e ne znae6!{By Me}

Guest
    mi nali za da go opoznae6 trqa da izlezne6 s nego be

Jenninka i kato e ot 4ata kvo ti togava si nau4il mn pove4e za tozi 4ovek otkolkoto na jivo za purva sre6ta... az 4atq postoqnno i postoqnno se sre6tam s hora ot 4ata ama predi tova si 4atim pone 1 sed... i razbiram vsi4ko za neq ...po4ti de.... i kato se sre6tnem mn se puna za da namerq temata za6toto kakvoto me e interesuvalo az sam pital.... a puk dali me luji v 4ata nz ama i na jivo moje da me izluji bez da razbera ....
    sq za temata ..... mi do sq nemise e slu4valo o6te na pyrva sre6ta da predloja na nqkoe momi4e a............. ama poznavam edin pr koito samo da se zapoznae s nqkoe momi4e i da razbere 4e si nqma priqtel vednaga i predlaga .... ako go ogre ogree go xax
    aide 4ao

mislq 4e tova ne e normalno!vse pak ti nemoje6 da tragne6 s nqkoi samo za6toto go haresva6 vizualno!na men pone mi trqbva dosta vreme za da opoznaq edin 4ovek i da re6e dali moga da imam vrazka s nego!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    dahm.. slu4valo mi se, da trugna na 1-vata sre6ta s 1 mom4e!!!! Smisal to nqma ni6to strano, tui kato bqhme na lagier (na moreto) i posle prekarah me v Centura da grada i si govorih me kam 2-3 4asa... i taka!!!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Няма нищо лошо в това! На мен ми се случи такова нещо и аз като теб не знаех какво да правя, но някак си овладя положението и сега 5 месеца правим утре . Тай че не се притеснявай. Дори и да си останете само приятели тва също е в твой плюс. Но не забравяй да внимаваш много , защото все пак не знаеш какъв е ! Успех

и на мен ми се е случвало и пазя само хубави спомени от тогава
    Някои хора влизат в живота ни и бързо излизат...Други се настаняват за малко и остават следа в сърцата ни и ние вече никога не сме същите!!!

Повече от фен
    Кво ти пука, най много да се преебеш .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Фен
    Град
    Пазарджик
    А Защо НЕ ?! ( С Марта Вачкова )
    Любовта е по-силна от всичко

Фен
    Град
    nqkade tam...
    ami nqma lo6o.Moje pak da se okaja ne6to super,a moje i pak da ne e..No nqma da razbere6 ako ne opita6...
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    то тка е най-хубаво тепърва да се опознавате
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    аз така тръгнах с едно момче,ама не точно на първата,а на втората
    то първата ни среща беше супер зле,ама на втората всичко си дойде на място
    не,не мисля,че е странно или лошо
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    ам,да..случвало ми се е няколко пъти
    и в повечето случаи всичко е свършвало зле

Град
    Columbia
    mm sluchvalo mi se e..daje taka stana sys segashtnoto mi gadje i mn se obichame
    nqma nishto losho...zavisi obache i ot choveka..
    .....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......

Град
    Blagoevgrad
    Sumnqvam seq 4e ima 4ovek na koito ne mu s ee slu4valo, daje i da otri4a! Nikoga nqma d asujalqm za vruzkata si, koqto zapoo4na po tozi na4in, zashtoto ot neq pazq samo hubavi spomeni i shte si obi4kam tova mom4ence cql jivot zaradi tezi spomeni
    Vajnite neshta sa o4evidnite neshta, koito nikoi nikoga ne kazva.

ami imala sum takava slu4ka ama tezi vruzki bih kazala 4e sa po-skoro flirtove.Nqma ne6to koi znae ko daje moga da kaja 4e e tupo!!!

[size=10][b]

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Иам един въпрос щото съм тъп и не затоплям: По кфо се разбира че си "тръгнал" с някой?? Едва ли се пита "искаш ли да ходиме" Че ще разбереш, ще разбереш в един момент но как може да се определи точно...? Аз ли съм тъп или...?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Иам един въпрос щото съм тъп и не затоплям: По кфо се разбира че си "тръгнал" с някой?? Едва ли се пита "искаш ли да ходиме" Че ще разбереш, ще разбереш в един момент но как може да се определи точно...? Аз ли съм тъп или...?
    trugnal 6te re4e da ste gadjeta...

[size=10][b]

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Hmm i az sam na mnenie 4e, ako ne opita6 nikoga nqma da razbere6 :P Za tova i riskuvah i za sega vsi4ko e super i se nadqvam da prod1lji taka

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    амиии...любов от пръв поглед

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mis_marry_jane_13
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    trugnal 6te re4e da ste gadjeta...
    Прочети ми въпроса още веднъж този път внимателно дума по дума и си погледни пак отговора.....
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си