- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Majete-dankite v botu6ite
Не мерси![]()
хахаха ше си праим конкуренция.Аве стига ве аз да не излизам с някоя приятелка та дънките в ботушките![]()
Първото което е ужасно само на вид а и да не говориме колко е гейско
Vie ludi li ste be.I az nosia takiva botu6ki i acki mnogo mi otivat i mnogo momi4eta sa mi go kazvali.I priatelkata mi me xaresva i ne mi izglejda geisko izob6to!
Амиии зависи...
ако е нещо такова
ПЕДЕРАСИ ПЕДЕРАСИ ПЕДЕРАСИ....тва е друго няяяяямаааааа
мир
[i]Първоначално написано от DraGon`GirL
1.Изобщо,ама изобщо, слушането на техно не те прави "чалнат" по никакъв начин
2.Никога не съм виждала момче да ходи така, но като чета тук ми звучи супер отблъскващо, да не говорим че си представям мъж-фолкзвезда...[/i]
Леле мн мразя да видя момче да си е пъхнало дънките в ботушите, въобще мн тъпо ми изглежда.Чесно казано харесвам по изсулени момчета.Ама специално за тези ботуши...олеле малеле![]()
хич не ме кефи...
струва ми се супер чалгарско и селско!
ма разни хора разни идеали....![]()
аз лично предпочитам момчета които се обличат по-смъкнато-с кецове...така че тея момчта които си пъхат дънките в ботушни не са ми по вкуса...
geovshtina az kato vida nekav takav nemoa si pomisla nishto drugo osven che e geiiiiche ;}
т. 2, 9
Видях мнения че мразите металите тва няма нищо общо с металите и не става въпрос за обикновенни ботуши и аз мразя метали !!! АМА СТАВА ВЪПРОС ЗА БОРЦОВКИ БЕЕЕ ... кик боксиорски ботушки с тънка подметка аз специално в седмицата поне по 2 пъти ходя с борцовки и дънки натъпкани в тях и си ме кефи
Ако става въпрос за обикновенни ботуши наистина е грозно!
Мойто мнение е -> отврат.
Ахахаххаха тва яко ме изкефиПървоначално написано от рррррр
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
абе по принцип 4ак да ме дразнят не,но не сами от лубимците.....в нашто даскало си4ките фешъни а разкарват такамиалата година имаше един дет ботусхите му стигаха до колената,а сиима приятелка мом4ето хахаабе деам си4ко си е въпрос на ли4ен избор
нз секи си прай квото иска
![]()
ми зависи си от момчето от типа на дънките и от ботушите, повечето случаи са покъртително, но винаги се намира и някое и друго изключение на което да му отиват![]()
Мале наистина това е много гейско.Това е мода за жени не за мъже доколкото са мъже де за да се облекат така.Наистина е гадно...не съм виждала на някое момче да му седи яко така облечен.
Az puk o6te ne sum vijdala nqkoe mom4e da hodi taka!I 4estno kazano mi se struva malko(da ne kaja mn) geisko...
![]()
Xax bratov4ed mi i vui4o kogato hodqt na lov si obuvat edni gumeni botu6i i si napuhvat pantalonite v tqh-no togava ne mi se struva geisko!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Wsyshtnost, MNOGO momcheta hodqt taka. I NE E ORIGINALNO WECHE.
Ах.. знам бе душата знам бе, нали и аз съм такава.Откакто права под масата ходех на house и techno се кефехПървоначално написано от Hybrid_Theory_F
Не като тези псевдо фенове дето се навъдиха от година насам,щото било модерно да се слуша ама това си е за друга тема.Просто се пошегувах,но малко или много чалнати сме си и в това ни е чара
![]()
Vie slepi li ste?
Agraro - Beckam Stylei ako bluzkata e Harrison Gibson mmmmm...mucka , i gel , i qke s puh na qkata , i dyrven krust i da .......
Ако му седи няма нищо лошо.
Хората като имат такива приятели и те така ще хоят.
Се пак живеем в свободна държама,поне за това претендирате![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Momcheta,vzemete se stegnete!Tova e tolkova grozno,che nqma poveche nakyde.Qsno mi e,che nosite vsichko,koeto i jenite nosqt i vecge ste hermafroditi,ama molq vi,neka ostanat pone nqkolko,koito da ne izglejdat kato geiove!!!Az hich ne haresvam momicheta,koito taka se oblichat,a pyk momche,oblecheno po tozi nachin nai mn da se izhilq mn brutalno ili pyk da go syjalq...Tova e ujasno NE stilno.O6te pove4e kato pribavim,che i momchetata veche nosqt podobni na momichetata obuvki.I tiq qketa s puh4eta otzad...!Sega sigurno nqkoi shte se obadi i shte kaje ,che i tva e myjestveno!Rozovi bluzi,kichuri...Ujas!Molq vi,sprete da se prevryshtate v momicheta!
p.s. ne sym metalka,prosto momiche,koeto ima nqkakyv stil,a stila na takiva momcheta e tochno nikakyv,smeshen,chalgarski!
mnogo e smotano..men li4no ne me kefi,no 6tom na drugi im haresva,nqma losho..