- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Majete-dankite v botu6ite
На мен ми харесва да видя момче,което е в крак с модата.Такива момчета са за жалост много малко.Бих казала че ми е смешно да изляза по улиците и да видя всички момиченца да изглеждат еднакви като табуретки-дънки,напъхани или натъпкани в ботушите, шушлеково късо якенце и през зимата голи кръстове....еднакви до няма и къде повече..да не говорим че понякога ботушите са толкова тесни че тези дънки незнам как са вкарани....
Не мисля че е гейско да видя момче с дънки в ботушите!!Дори ми харесва,защото той е различен от останалите!!!
Аз пък мисля точно обратното !![]()
Е всеки си има право на мнение.
Аз също ходя с дънки в ботушите обаче първо си съобразявам ботушите.А никои не може да ме убеди че някое 80 кг момиче (не искам да обидя никого но все пак) и да ми се стъкне така на тънко високо токче не е грозно.и защо?за да прилича на приятелките си и да е в крак с модата->пълни клонинги по отношение на облеклото.
Първоначално написано от 232346376756239629
ЧОВЕК, ТИ СИ МОЯТ ИДОЛ!!!!!!!!!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Някои казват че е педалско...Не мисля така. Няма нищо лошо.Мен лично не ме дразни, но зависи от панталоните и от обувките(ботуши,боти). Понякога наистина изглежда ужасно!
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
АБСОЛЮТНА ГЕЙЩИНА ХАХААХХА ЛЕЛЕ МН СА МИ СМЕШНИ
Аз не го възприемам.Но всеки си има право на вкус.
И аз мисля така!Първоначално написано от Black_Orchid
pfffffffff...e tva ve4e e super geisko e hora...i pederasti4no:>>ne, 4e imam ne6to protiv pedalite, ama samo nqkoi potencialen pedal trqa da sa osere taka zdravo
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
тва е възможно най- гейското нещ дет могат да измислят...уффф гнус ме е да ги гледам...![]()
АХахахх техно маниак с пъхнат панталон в обувките чуйте чуйте хаахаПървоначално написано от DraGon`GirL
Представям си къф техно маниак е ..
Иначе по темата :
1. АЗ КАТО НАПРАВИХ ТАКАВА ТЕМА ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА ЧЕ И ПОВЕЧЕ МИ Я ЗАКЛЮЧИХА С ПРЕДТЕКСТА ЧЕ "ВЕЧЕ ИМА ТАКАВА ТЕМА!" ЕБАТИ И НАХАЛСТВОТО !
2. Ей тфа е върха просто .. разбирам момичетата да си пъхат панталона в ботушките,да, нормално е.. просто мода се нарича. Разбирам момичетата да носят якета с пухчета, все пак са жени. Разбирам жените да си обезкосмяват цялото тяло + ръце и т.н., все пак са от нежния пол. Разбирам жените да се лакират, така е от както се помни всеки.. НО МЪЖЕТЕ ДА ПРАВЯТ ВСИЧКО ТОВА - Е НАПРАВО СЕ ОТВРАЩАВАМ! като момчетата почнаха да правят всичко това, като изключим панталоните в ботушите, си виках, мода е всичко ще мине, спокойно, няма да се изнервям .. но вече направо прекрачиха границите.. не, не са гейове.. просто са ЖЕНИ! Дано по-бързо да мине тая мода, че незнам колко ще издържаааа... особено тука в Бургас дето всяко четвърто момче вече е така .. ехххх аре спирам да пиша че след малко ще си заблъскам монитора...
za momichetata e super qkoama za momchetata izglejda geisko xomooooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
ave ku4ko naish kvi typi metali shti dam ti si typoПървоначално написано от Анонимко
pffff vyshla typa .......
a tva e pedalsko .........
tva e ebati selskoto.!
Мен лично ми харесва, стига ботушите да не са мн високи- да са най-много над кокълчето на крака иии дънки не, но спортен панталон яко стои!Не ме кефи самия стил да си пъхаш панталончето в ботушките, а Мен ме кефи ако на пича да му отива и му стои готино!
П.С Няма нищо гейско или пък селско в това, повярвайте ми ако отидете та село няма да намепите такова момче!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
аз също го мразя това - абре какъв е този стил - Лайк Дейвид бекъм ? по-красиви няма да станетеПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
От практическа гледна точка съм съгласна, но не ми харесва. За момичета всъщност ми харесва, но за момчета - не.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
А ти си поредната яко тъпа кифла! Някой май ви е излъгал (първо), че е "гъзарско", (второ) че това да си модерен е супер готино - невероятно е направо. Изключително съм впечатлена! При вас модата се е превърнала в извръщение. Не ви интересува отива ли ви, или не ви отива да сте облечени по дадена мода. Въпросът е да сте модерни. Модата е панталончета с яко цепки от външната страна на бедрото, и вие веднага с такива панталончета. Модата е гол корем, вие веднага с гол корем. Модата е ластични блузки в цикламено розово (ох шукарбибитка), и вие веднага всички дрехи в такъв цвят. Хич не ви касае изкачат ли ви коремите, тресе ли ви се целулита на бедрата.. важното е да сме модерни. Кога ще ви дойде акъла и ще разберете, че да имаш СТИЛ е 100 пъти по-добре от колкото да си модерен. Желанието ви да се харесате до такава невъобразима степен на околните ви се е превърнала във фикс идея и само за това ви е грижа. Е, ще ви кажа нещо скъпи фешънки - жалко е това, че си поставяте за самоцел това да сте част от стадото! Но поне ви разбирам защо се кефите тотално на онези "гъзари" с дънките в ботушките - защото и те са от вашето стадо. Хич не ме касае дали на някой не му харесва крайното ми мнение, факт е, че сте ми супер смешни..Първоначално написано от Анонимко
п.п. - Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против това да си вкарате дънките в ботушите, понякога седи добре. Не става въпрос за това, става въпрос, че вие не гледате красивото, стилното.. а гледате МОДЕРНОТО!
п.п.2 - А това, което каза за "метълите" е просто малоумно изказване. Начина, по който се обличат тези хора има за цел да изрази тяхните интереси, това какво ги вълнува (и в случая това е даден тип музика). Може на теб и на мен да не ни харесва този начин на обличане, но поне тяхната причина да се обличат така, е много по-добра от твоята - кич-модата в България. И преди да ползваш думата "позьор", най-добре се поинтересувай какво значи!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Металите били позьоти щото ходели с дънки в ботушите. Дам .. те са видяха от чалга фиешънчетата тоя номер с ботюшките. ХхаХХАхАХАХ
Мноу сте зле.
НЕ НА ПРОМОДЕРНИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ С ВЪШНОСТТА
на село са баш така гъзарите на селото. Поне по села съм седял и знам кво е да си гъзарчето там и кво е да се скъсваш от работа по цял ден. И там е такива като теб кукли се нареди от варна, пловдив, софия и се хилят че нося дърва и ходя със скъсани гащи ( е ама пак си бяха Nike AirПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
) А колкото по-ниски са токо по-грозно е. Мен мно ме кефи примерно рейнджъри и камофлаж. Само че на рейнджърите подметката е 2см грайфер с болтове хваната за стъпалото. Тва е практично. Панталона се бута във високата убувка с цел да не се влачи и закача при преминаване на терен с гъста нискта растителност, също така за да е ти е топло. Ботушите са високи за да се предпази крака от ухапване или нараняване.
men me kefi kw0 ama da e niakoi wis0kk piichh a ne niakwo djydje pyhnalo w butushite si dynkite si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
xaxaxaeyhkkaxexexaa twa si e podigraFkamn tupo stoqt
![]()
супер ено ако имаш дебели крака е отфрат
не съм виждала мъж с натъпкани в ботушите дънки..би ми изглеждало мн смешно..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ХИПЕР ПЕДАЛСКО Е! ОСОБЕНО НЯКОЕ ЦИГАНЕ С ДЪНКИ В БОТУШИТЕ, В КОМБИНАЦИЯ С ЯКЕНЦЕ С ПУХЧЕТА ИИИИ....УЖАС![]()
![]()
![]()