Цитирай Първоначално написано от Анонимко
яко си е!!!!!!!!!!Мн с екефя на момчетя,които уважават себе си и се вълнуват от модата.Но са прекалено малко Кво ти пука за мнението на другите-супер модерно и гъзарско е и щом си решил си ходи така.Остави тъпите метъли и тем подобни-те са позьорите в случая
А ти си поредната яко тъпа кифла! Някой май ви е излъгал (първо), че е "гъзарско", (второ) че това да си модерен е супер готино - невероятно е направо. Изключително съм впечатлена! При вас модата се е превърнала в извръщение. Не ви интересува отива ли ви, или не ви отива да сте облечени по дадена мода. Въпросът е да сте модерни. Модата е панталончета с яко цепки от външната страна на бедрото, и вие веднага с такива панталончета. Модата е гол корем, вие веднага с гол корем. Модата е ластични блузки в цикламено розово (ох шукарбибитка), и вие веднага всички дрехи в такъв цвят. Хич не ви касае изкачат ли ви коремите, тресе ли ви се целулита на бедрата.. важното е да сме модерни. Кога ще ви дойде акъла и ще разберете, че да имаш СТИЛ е 100 пъти по-добре от колкото да си модерен. Желанието ви да се харесате до такава невъобразима степен на околните ви се е превърнала във фикс идея и само за това ви е грижа. Е, ще ви кажа нещо скъпи фешънки - жалко е това, че си поставяте за самоцел това да сте част от стадото! Но поне ви разбирам защо се кефите тотално на онези "гъзари" с дънките в ботушките - защото и те са от вашето стадо. Хич не ме касае дали на някой не му харесва крайното ми мнение, факт е, че сте ми супер смешни..

п.п. - Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против това да си вкарате дънките в ботушите, понякога седи добре. Не става въпрос за това, става въпрос, че вие не гледате красивото, стилното.. а гледате МОДЕРНОТО!

п.п.2 - А това, което каза за "метълите" е просто малоумно изказване. Начина, по който се обличат тези хора има за цел да изрази тяхните интереси, това какво ги вълнува (и в случая това е даден тип музика). Може на теб и на мен да не ни харесва този начин на обличане, но поне тяхната причина да се обличат така, е много по-добра от твоята - кич-модата в България. И преди да ползваш думата "позьор", най-добре се поинтересувай какво значи!