.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: kill immed

Голям фен
    Град
    Стара Загора

kill immed

абе хора стана нещо и не знам как да го оправя...
    снощи си сложих kill immed на ника...стааа дума за ника в IRC..и дне не мога да вляза с тоя ник...disconnect-ва ме в момента в който се опитам да вляза с California^love, пък си влизам от моя компютър и сичко уж си е както треа...кажете ми как да го махна тоя kill immed ?!?!?!?!?

Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

/msg ns help set kill immed

Обратната команда на тази която ще ти покаже NS.
    А kill immmed, представлява това, че можеш да влизаш от даденият ник, с хостове които си адднал преди да включиш опцията. ( За твоят ник явено е твоето домашен хост за това не ти прави проблеми от там ).
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Супер фен
    Вероятно не е адд-нат хоста с който желаеш да влизаш. Пробвай оттук

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    абе аз знам кво представлява...ама не знам защо не ме пуска да си вляза с ника при положение че влизам от същия хост...и тая команда дет си ми я написал и нея я знам но там не се споменава нищо за премахване на kill immed...
    то може да се махне от сайта на UniBg обаче път там ми казва че услугата не е активна и да опитам след 5 мин....алед 5 мин е същото... но мерси все пак де!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    уф то имало такава тема,извиянвам се!ако може някой модератор да я изтрие тая дето аз я пуснах...

Град
    София, Флоренция и Милано
    Kogato si slagate kill immed vi preporu4vam vinagi da si addnete /msg ns acc add *!*ident@*

Nqkakyv ident koito da si slojite v slu4ai, 4e host-ovete opisani v access list-a vi nesyvpadat (dosta 4esto stava, kogato ISP smenq provider ili packetite ot IP adresi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си