- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коледни и новогодишни празници
Наближават коледните и новогодищните празнициКак и с кого ще ги прекарате?Ще вдигаме ли купонче
![]()
Аз по бъдни вечер и коледа ще съм със семейството,защото това са по семейни празници а на посрещането на новата година ще се събера с приятели,ще си попийнем и ще хвърляме бомбиа вие ?
Коледа и Бъдни Вечер ще съм със семейството и евентуално още роднини в нас![]()
а на Нова Година още не знам къде ще забегна![]()
но определено не мисля да съм с наще![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
asdasdas
За бомби не знам обаче ако тази нова година не съм на някое House party с още 50 човека.. просто няма да съм азНоо.. надявам се всичко да мине супер.Хората неслучайно са казали
"Нова година-нов късмет"
![]()
Az na koleda sam s nashte a na nova godina s Coki sme v Garziq
и аз така , мисля на нова година (ако стане далаверата) да сме в къщата на един от моя класПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Коледа и Бъдни вечер вкъщи,Нова Година-на купонче с приятели![]()
Коледа ли? Предпочитам да го наричам Юл.. ще го празнуваме по традиционен начин - ще окрасим елха и ще чакаме Новото слънце... едно малко цитатче на един много компетентен по въпроса човек:
"Днес цялата традиция се е изродила в една нечувана свинщина.Ритуалното угощение и виното се трансформират в преяждане,препиване,а фолклорът се е трансформирал в чалга.Защо ли?Архетиповете са се изгубили,което е много тъжно и причина за духовното падение на нацията.Още по-противното е,че коледари няма днес(а и в града е трудно да стане подобно нещо),а за такива се цанят мургавите ни братовчеди-нещо,което те правят както на християнски,мюсюлмански и езически празници!"
А за нова година ще сме на една хижа високо в планината![]()
Thor, god of thunder
Let me die with a sword in my hand
Raise your hands, swords in the wind
Brothers of metal together again
With blood in our voices we ride
We'll fight till we win or we'll fight until we die