- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-важна тема"и"Най-голям флуудър"?
Аз същоПървоначално написано от Tedka-Medka
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Роската президент ! Роската президент !
fire_of_satan i rosskata i Fucky mi dopadat mnogo kato harakteri(do kolkoto moga da sydq po mneniqta im),no az nai-dobre poznavam ^I don't give a fuck^ i neinite mneniq sam gi sledqla nai-4esto i sam zabelqzala,4e naistina e pomognala na dosta hora,glasuvam za Fucky![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
az ne4e mno va znam koi koi e ama i az glasuvam za ^I don't give a fuck.^Първоначално написано от TheNightRider
Taka taka nevlizam s meseci i hop kat vlezna popadam na interesni temi slojeni ot toz elemen LiNkiN4eTo![]()
Ta da si doidem na dumata vijdam si4ki se naso4vat kam ^I don't give a fuck.^ (Poznat nick mai) Dr. Smurph (Napalno nepoznat nick) i Росската(pak tai nepoznat nick) zna4i, kazvat Росската bila golqma i kolko golqma e 210 sm 150 kilane floodila i ne obijdala useri modove i admini(ponqkoga i trite vida potrebiteli si zaslojavat si4ko koeto im se kazva stiga da smee6 da im go kaje6)
Ta az glasuvam po suvest aBeP4eTo (poznat nick) i imam dosta nabludeniq pak ako q nqma v spisaka LiNkiN4eTo znam kade moga da te namerq![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
хехехе , еми намери ме :PПървоначално написано от Nekasa4a
Само да ти кажа , че Dr. Smurph ти е непознат ник , защото неговите мнения са предимно в разделите СЕКС и ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ.Освен това мненията му не са много като брой , но винаги са стойностни.
Е роската просто не може да не я знаеш![]()
Наистина си прав , че aBeP4eTo е точният избор , но тука стаа дума за 2005г. , а aBeP4eTo е стар потребител , неиния връх не е 2005г.
Най-полезен потребител на форума за 2005г. е rosskata!
Конкурс "Сладурана на форума 2005."
Моля , гласувайте за едно от всички моми4ета , което ви е направило впечетление тази година с чара си :P
Снимки на много потребителки можете на намерите ТУК
Успех на всички момичета![]()
Definetly lina15.
Линкин4е ти как броиш тези гласове?![]()
1.Първоначално написано от SliPKnoTT
2.Първоначално написано от TheNightRider
3.Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
4.Първоначално написано от dark soul
5.Първоначално написано от eXoti4nia
6.Първоначално написано от Tedka-Medka
7.Първоначално написано от GoLdEn`GirL
8.Първоначално написано от sherry
9.Първоначално написано от Mr.lova-lova
РОСКАТА
1.Първоначално написано от korn___
2.Първоначално написано от SEXtreme
3,Първоначално написано от tra^la^la
4.5.Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
Първоначално написано от gia_bs
6.Първоначално написано от sineoka_kukla
7 .Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
гост , а колко съкс имаше против неяайде стига забележки
![]()
има и друго , потребители регистрирани преди около месец - нямат голям натиск над резултататва е съвет от модератор
![]()
Nqmam protiv za6toto mi e vse taq![]()
![]()
![]()
Prosto misleh 4e tuk se glasuva i se sudi po glasovete![]()
мии а като разгледах снимките има страшно много сладурани не мога да избера само една!![]()
SEXtreme,forzzi,zelena mаslinka,girlpower,gia_bs,lina15
станаха супер много.....то 100% има и още ма аз разгледах темата на бързичко. :P
Aбе хора , ако имате някви въпроси по темата и правилата й - пишете ми лс , вместо да офлудвате темата![]()
споко , и сладур ще има , всички с времето си ве!
сега можете да гласувате за което си искате момиче!
моля само по един ваш избор!!!
..glasuvam zaa....... aBeP4eTo![]()
Keep smilin'
girlpower
Няма пък да гласувам повече.
То не, че има особен смисъл...
Потребители, които са регистрирани преди месец нямали право на глас
Моята първа регистрация е от преди една година. Това,че с този ник пиша от скоро не означава, че не съм достатъчно добре запозната с форума и полезността на лицата в него.
Второ щом новите потребители са гласували за ^I don't give a fuck^ означава, че макар и за краткия си престой мацката им е направила впечетление със своята активност и полезност.
Освен това гласовете не се броят правилно
за ^I don't give a fuck^ има цели 10, а за Рос са само 8.Имало мнения против Фъки, гласували били нови потребители и не знам си там още какви глупави причини.
Истината е, че излъчването на "победител" в номинацията е напълно субективно. И дори и ние да си гласуваме - полза никаква.
Нямам нищо против Рос, но просто след като ще се иска нашето мнение, нека да бъде зачетено
А то е 10 гласа в полза на Фъки!!!
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..
Sladurana na foruma...hmmm
emi spored men Mad_Cat e stra6no sladkamnogo, mnogo e hubava
![]()
Su6to taka i egHu4ka (mai taka se pi6e6e), tq ne vliza mnogo 4esto, ama e dosta hubava![]()
пейн![/b]
гласувам за мен сихах базикам са!
а по темата..за милото гърлче![]()
Най-красивото, сладкото, готиното и миличкото момиче в този форум е и винаги ще бъде Ипси! Никой тук не може да ме обвини в обратното!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Оле Лиди мерси скъъъпа !Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
Аз също гласувам за теб, но не за да ти върна жеста ами, защтото си адската сладурка!
HereTodayGoneToHell
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Absolutno suglasen sumПървоначално написано от >@>>>@<
![]()
Nali uj se gledaxa glsovete.ebati glupostite.moderator bil kazal...E,zatova horata nqma da glasuvat