- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- STRIIPTIIZ......
Da pravil/la sam i mi haresa
Ne ne sam pravil/la
Bih iskal/a da napravia nesto podobno
Nikoga ne bih go napravil/a
Bih go napravil/la samo za opredelen 4ovek
Moga da go napravia pred pove4e hora,tova ste mi haresa
Samo pri tazi misal me oblivat topli valni i se vazbujdam
Tova me otvrastava i go smiatam za neprili4no
[quote="lodka1330"]Pravila sum na gadzeto mi i edin put kum kraia na edin kupon kogato povecheto si bqha otishli( bqh az gadzeto mi i oshte 3 momcheta ot nashata kompania) estestveno bqh pila dosta i gadzeto mi i negov priatel tancuvaiki se razsablqkoha i sled tova mi svaliha bluzkata a posle az prodalzih sama...ostanah gola samo po prashki![]()
Bih opitala i v diskoteka,no nqkade na moreto[/b][/quote]
pravila sum,no nikoga do sega pred gadjeto no vse pak e qko da gledash kak ti se kefqt drugite - pone na men mi haresva:P
Obi4am da pravq striptiiz na priqtelqt mi puk i na neo mu haresva![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
E sigurno i na gadjeto ti mu e haresalo priqtelq mu da te gleda golaПървоначално написано от lodka1330
![]()
![]()
![]()
Ina4e az ne sam prail ama e mnogo vuzbujdashto jena da ti pravi na same![]()
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
сигурно, но на следващия ден не си спомням. май на 8-ми декември имаше нещо такова, амааа...кой знай
az ne sum pravil, ama priatelkata mi ako me nakara shte i napravia np vupreki che edva li she e tolkova interesno da mi gleda patkata
Na men priatelkata mi sushto ne mi e pravila a az mnogo iskam super vuzbujdashto shte e shtoto e super krasiva i ima strahotno tialo, karal sum ia niakolko puti ama tia neshto se sramuva puk ot baia vreme sme zaednoShte ia iznudia de
не съм но определено имам желание макар че един път бях започнала ама мепрекъснаха... нали се сещате бяхме само двамата а една даскалица влезе в стаятакофти тръпка... беше на една екскурзиика забавна история
![]()
Животът си е твой, изживей го така както ти харесва, за да бъдеш щастлив!