- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- STRIIPTIIZ......
Da pravil/la sam i mi haresa
Ne ne sam pravil/la
Bih iskal/a da napravia nesto podobno
Nikoga ne bih go napravil/a
Bih go napravil/la samo za opredelen 4ovek
Moga da go napravia pred pove4e hora,tova ste mi haresa
Samo pri tazi misal me oblivat topli valni i se vazbujdam
Tova me otvrastava i go smiatam za neprili4no
Eto i novia vapros ot men.....
Niakoga pravili li ste STRIIPTIIZ,za kogo,kade i mojete li da opichete prejiviavaneto si....A ako ne ste pravili....bihte li napravili i za KOGO...)))))
Да, правил съм. Правил съм и пред 2 момичета, пред 5 човека и пред 40.... винаги си е много готино. Чувството е невероятно, но никога не съм го правил насаме с едно момиче! Това бих искал да направя.. Само АЗ и ТЯ,
в ЕДНА стая,
ДВАМА души,
ЕДНА любов.
vvf GOD Bless Bulgaria !!!
AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !
Ako e za pred gadjeto,odobrqvam go![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ne ne sam pravila,no tazi misul mi se vurti ot izvestno vreme da napravq pred sega6noto mi gadje i se nadqvam da mu haresa![]()
аз пък не съм правил и бих правил... обаче тряя да съм с тялото което искам а не с кюфте по мене![]()
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
не,все още не съм![]()
ама всичко с времето си![]()
кефи ме като идейка,ама бих го направила само пред гаджето![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Правила съм веднъж пред гаджето си и пак бих го направила...Честно казано ми беше малко притеснено...Поне в началото...После като преминахме към същинската част всичко се нормализира![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Не съм правила, но иначе ми допада като идея и естествено да го направя само за определен човек
Do sega i az ne sam pravila , no iskam da go napravq pred mom4eto , koeto obi4am [tova 6te e ot liubov].Sy6to iskam da napravq pred mnogo hora [tova 6te e za kupona] ..Naprimer na nova godina 6te byde zabavno :]] Pred mnogo hora moga da sybleka po4ti vsi4ko , kolkoto da ostana do belio.A pri polojenie , 4e sme samo dvama - bih syblqkla VSI4KO :} {{}}![]()
bih go napravil ne samo pred edin 4ovek...spored men ako horata sa pove4e..trapkata ste e po silna....
ami az sam pravila pred mnogo hora i smqtam 4e e mnoo qko i mislq 4e nqma zna4enie pred kolko hora mnogo zavisi ot 4oveka/horata koito stoqt sreshtu teb dali sa kupondjii ili sa spekli..))
Bih go napravil/la samo za opredelen 4ovek![]()
Ми не съм,но някой път може и да направя.
Аз съм правил.. пред 30 човека.. на рожденния ми ден .. ама не бях само аз де - и 3 момичета се събличаха заедно с мен..ама нещо ми се губят някои моменти..обаче помня , че ми беше много яко!
![]()
Thor, god of thunder
Let me die with a sword in my hand
Raise your hands, swords in the wind
Brothers of metal together again
With blood in our voices we ride
We'll fight till we win or we'll fight until we die
правила съм и си ми хареса бих го направила пакккк
Bravo..i dai boje vsekimu))))Първоначално написано от ^^Limonka^^
hm..EVALA)))Първоначално написано от NASA
bih napravila samo pred gadjeto . pred nikoi drugПървоначално написано от Loveza NEO
![]()
На купон само веднъж съм правил - бях на много видове твърдо гориво, иначе редовно пред любимата.
ми правила съм го но само пред подбрани хора
Pravila sum na gadzeto mi i edin put kum kraia na edin kupon kogato povecheto si bqha otishli( bqh az gadzeto mi i oshte 3 momcheta ot nashata kompania) estestveno bqh pila dosta i gadzeto mi i negov priatel tancuvaiki se razsablqkoha i sled tova mi svaliha bluzkata a posle az prodalzih sama...ostanah gola samo po prashki![]()
Bih opitala i v diskoteka,no nqkade na moreto[/b]
vku6ti sam pravil na gajeto i tq mi e pravila