- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Може ли...?
Може ли да ми помогнете. Значи по неясна за мен причина сестра ми ми сложи парола на мирката... та въпроса ми е има ли как аз без да знам тази парола да се добера до мирката или от къде да я махна.. Моля който може да ми помогне...(ако вообще може някой освен тоя който я е слагал)
Iztegli si nova mirka![]()
Да тва е наи добрата идея
Не помага, гарантирам ти го. Имаше някакъв начин през registri-то да се махне паролата, ама не го помня... използвай google :PПървоначално написано от Анонимко
...Zagasi lampata, otvori prozoreca za da vleze ti6inata na no6tta, 4ui smeha na zvezdite i po4uvstvai po usnite si celuvkata na lunata pratena ot men...
Ммм начи за изтеглянето на нова мирка - това е възможно най- безмисленото нещо което мога да направя защото паролата се слага на всяка една мирка била тя стара или нова. Само не схванах с какво ще ми помогне Гугъл (кво да се прави тъпа съм си^^ )
Изтрий всички скриптове, които имаш на компа и тогава изтегли нов и го инсталирай
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Tazi parola se pazi v Variables scriptovete, ili po-to4no porovi se iz .ini file-ovete v direktoriqta na mIRCПървоначално написано от пълееен зле
![]()
Към DiEsEl_GiRl4eTo :
Ако това го направя, сестра ми ще ме убие по бавен и мъчителен за мен начин. Има един скрипт на ПЦто, който мн мн малко хора го имат и го нямаме вече на диск и ще умра ако го истрия а и не вярвам да проработи това с триенето на всичко...
Към MoM4e :
Ъъъ понеже съм малко тъпа къде викаш?Сори ама съм зле прикрита блондинка
![]()
Теглиш този файл и го пускаш. Като те пита дали да добави в регистрите натискаш "Yes" и си готова.
mIRC hack by MATH TeaM.reg
By [M.A.T.H.]TeaM
[b][M.A.T.H.]TeaM