.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Може ли...?

пълееен зле
    Guest

Може ли...?

Може ли да ми помогнете. Значи по неясна за мен причина сестра ми ми сложи парола на мирката... та въпроса ми е има ли как аз без да знам тази парола да се добера до мирката или от къде да я махна.. Моля който може да ми помогне...(ако вообще може някой освен тоя който я е слагал)

Guest
    Iztegli si nova mirka

Да тва е наи добрата идея

Фен
    Град
    Plovdiv

Хахах...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Iztegli si nova mirka
    Не помага, гарантирам ти го. Имаше някакъв начин през registri-то да се махне паролата, ама не го помня... използвай google :P
    ...Zagasi lampata, otvori prozoreca za da vleze ti6inata na no6tta, 4ui smeha na zvezdite i po4uvstvai po usnite si celuvkata na lunata pratena ot men...

олигофрен
    Guest
    Ммм начи за изтеглянето на нова мирка - това е възможно най- безмисленото нещо което мога да направя защото паролата се слага на всяка една мирка била тя стара или нова. Само не схванах с какво ще ми помогне Гугъл (кво да се прави тъпа съм си^^ )

Изтрий всички скриптове, които имаш на компа и тогава изтегли нов и го инсталирай
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Град
    София, Флоренция и Милано

Re: Може ли...?

Цитирай Първоначално написано от пълееен зле
    Може ли да ми помогнете. Значи по неясна за мен причина сестра ми ми сложи парола на мирката... та въпроса ми е има ли как аз без да знам тази парола да се добера до мирката или от къде да я махна.. Моля който може да ми помогне...(ако вообще може някой освен тоя който я е слагал)
    Tazi parola se pazi v Variables scriptovete, ili po-to4no porovi se iz .ini file-ovete v direktoriqta na mIRC

олигус:)
    Guest
    Към DiEsEl_GiRl4eTo :
    Ако това го направя, сестра ми ще ме убие по бавен и мъчителен за мен начин. Има един скрипт на ПЦто, който мн мн малко хора го имат и го нямаме вече на диск и ще умра ако го истрия а и не вярвам да проработи това с триенето на всичко...
    Към MoM4e :
    Ъъъ понеже съм малко тъпа къде викаш? Сори ама съм зле прикрита блондинка

Теглиш този файл и го пускаш. Като те пита дали да добави в регистрите натискаш "Yes" и си готова.
    mIRC hack by MATH TeaM.reg
    By [M.A.T.H.]TeaM
    [b][M.A.T.H.]TeaM

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си