- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Страх ме е да си покажа бележника..
е понякога да ,защото може да ми забранят да сядам пред компютара
На мен като ми трябват подписи в бележника, будя майка ми мн, мн рано(при което ми вика що я буда ) , казвам й, че бързам за у-ще и тя още сънлива в суматохата се подписва.Ама нито гледа кви оценки имам, нито пък я интересува кво подписва.Драска там набързо и пак продължава да спияко
![]()
Мисли глобално, действай локално!
[quote="Michelle_la_charmante"]На мен като ми трябват подписи в бележника, будя майка ми мн, мн рано(при което ми вика що я буда ) , казвам й, че бързам за у-ще и тя още сънлива в суматохата се подписва.Ама нито гледа кви оценки имам, нито пък я интересува кво подписва.Драска там набързо и пак продължава да спияко
[/quote/]
Е да това е хубав подход...ама мойта майка винаги става много рано...аз не мога да стана в 7:30 когато става тя.И да успея да я хвана да спи да ми подписва бележника тя винаги гледа кви оценки имам..
![]()
На вас още ли ви искат бележниците бе?![]()
Дееба. Мен пък са ми ок оценките ама ще съм само с 5ци за срока. Бахти излагацията - в началото на учебната като изкарах едни оценки...
не защото нямам оценки![]()
11 tochka deaktiven profil.
Mene mnogo me e strah ot maika mi kato mi vidi 4udnite ozenki.Kato q prihvanat krizite i ne moga da q poznaq.Az kato imam nqkva slaba ozenka ne si davam belejnika da mi q nanasqt,ama posle klasnata gi nanasq s 4erveno i togava bog da mi e na pomo6t.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Моя бележник не съм си го давал целия срок, имам само една петица по Математика нанесенаДиректно на срочни ще скачаме
![]()
е за кво да ме е страх?Не виждам такива причини,наще са си зли,ама това не пречи мен да ми дреме на....
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
ne me e strah shtoto nqmam mnoo loshi ocenki
pyk i ne me nakazvat za ocenki![]()
.....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......
е,па мойте не са го виждали от началото на годината.Не че им трябва де...![]()
Изобщо не ме е страх :_)
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Ooooo predi samo trypneh i revah i super me beshe strah 6toto imashe jestoko vikane-ama sega e mnogo po dobre i izob6to ne mi puka kato imam losha ocenka she q opravq...Taka 4e prosto si kaji "I tozi moment 6te otmine-vsichko 6te svyrshi"-i hop toi naistina e minal i se chuvstvash po dobre.Kvo da kaja az deto po geografiq ima 2,3,4,5 i 6 axxaxaxaxax bez da sym iskala imam vsichki ocenki,e imam dve 6estici no sichko drugo mi e po edno
ami mnene ne me e strah za6toto ne tova e nai-vajno na svetae 4udo golqmo nqkolko dvoiki!
![]()
От какво да ме е страх като вътре няма нищо интересно за гледане.Пък и наште не са примрели да го разглеждат, интересуват ги само срочните и годишните оценки.
Mi men ne me e strah shtoto shte vikat shte vikat i shte mlaknat![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ми мене няма от кво да ме е страх...казвам им ако имам някоя по-слаба оценка демек тройка или четворка...и след тва ако искат да ми видят брлржника няма място за притеснение...така мисля че трбва да се процедира...![]()
Винаги им казвам...все някога ще ги видят тези оценки и по-добре да е на момента, че да не стане някой гаф послеВсе пак какво толкова - някакви си числа, които можеш да поправиш...защо да се впрягам напразно...
emi tiq tapite otsastviq i zabelejki![]()
ina4e za ocenkite nqam problem 6oto te ne mi se karat za tva![]()
kfo da ti kaja mi kupi si now belejnik i smeni starite stranici s ocenkite s nowite bez ocenkite
i pomoli klasnata da ti napishe samo 5,6 ituk tame nqkoq po slaba ocenka za koqto washte znqat![]()
По-добре да мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения!
Awe na6ti sa nqkfi super sduhani ... Kf0 gi b0li kfi ucenki imam ... Tq nqkfi ackite zubyri bili i sq ne m0gat da si predstavqt kak m0je da imam 2 3 3 p0 Bi0 (1 e hirurg) i sq dai qk0 zubrene! Baaahti :P I kak 2 3 3 m0je da stane na 5 za sr0ka ? (pitaite na6te - te znaqt)
Awe ujyst! Pyk ina4e ne im kazvam za ucenkite 6t0t0 nqma da m0ga da sedq na k0mpa cqla sedmica :P
Primern0 imam 2 p0 Angliiski zaradi dyrjaniet0 mi v klas (k0et0 e mek0 kazan0 ujastn0)
Родителите ми са добри хора, никога не ми се карат за оценки! А пък аз съм реалист! Така или иначе е хубаво да ги уведомявам навреме!![]()