- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Страх ме е да си покажа бележника..
spokoino i az imam ``hubavi`` ocenki i se nqkak se opravqm kazvam 4e i dr sa taka i kvo li ne ama nqma na4in![]()
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
Аз като ще показвам бележника на наще,дни преди това се вълнувам пък като го давм може и нфаркт да получа от вълнение.В моя бяха не надписани 20-30оценки ся класната ги внесе и просто си е е*ало майката като си помисля че след 3-4 дни имаме родителска среща![]()
![]()
![]()
Порсото ще умра,а и ще има месечни наказания,като без компютър спрян интернет без гледане на телевизия по цял ден учене.Смъртната ми присъда наближава.Има нещ по-лошо класната е звъняла 3-4 пъти вкъщи и аз се престорих с гласът на майка ми9не че много си приличат ама оная се фана) и ся като разберат какво съм направил.Пък отгоре на всичко лъгах че ням оценки
.Въобще някой може ли дами помогне да ми каже кво да прая
.Единственото за което се сещам е да се
![]()
![]()
ама ч ак до там няма да стигам
кажете ко данапрая да се спася?!
аз по-принцип нямам бележник![]()
а когато имам сам го забутал някаде
така или иначе няма кво да ми кажат родителите ми шото са свикнали![]()
![]()
![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
споко,и аз съм така [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от Анонимко
върти света,вместо той да те върти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I az sam tai nashte se ne znaqt za slabite mi otcenki puk kato polucha wisoka i wednaga im kazwamNqkoi ako moje da mi kaje kakwo da napraq "da se spasq" [-o< [-o< [-o< [-o< samo che nashata roditelska e na 6fewruari
daite nqkakuw sawet
![]()
![]()
![]()
![]()
moite ocenki kato cqlo ne sa lo6i, ob6to vzeto samo 5 i 6, no nqkoi pat se slu4va da se izdanq s nqkoq 3 i togava se nalaga maika mi da razbere,no ne mi se kara mnogo de
Недей и мен ме беше страх ..И още нямам смелост да го покажа .. Бъди реалист можеш да имаш 2 но си го покажи .. Недей имай грешки като моите!!
Тема от преди 7 години и половина!
Аз също имах страх за кратко време да си показвам бележника през 5ти и 6ти клас, понеже реших, че може да си пиша отличните оценки, които получавах и от време на време ако се сетя, да си пиша една 2ка или 3ка, за да не се усъмнят нашите. Естествено то се разбра всичко и в 7ми клас реших, че е тъпо да се прави + това имах НВО по всички предмети и реших всяка оценка да си я показвам, независимо дали е лошо или добра. Здраво учих и бях доволна на края на годинаОбщо взето показвай си оценките, все пак не вярвам нещо да ти направи майка ти, освен малко да ти повряка и да ти даде лекция как трябва да се учи и т.н. Няма за какво да се притесняваш!
Последно редактирано от Mickey G. : 07-09-2013 на 11:55
Благодаря ви за отговорите, аз съм автора и ако не бяхте вие, щяха да ме накажат и да си прецакам живота, но ме спасихте.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ме е страх.
В крайна сметка образованието ще ми бъде нужно след време и майка ти
точно това има предвид. Че сама ще си понесеш последствията, щом още от сега не
мислиш за бъдещето си и нямаш ни амбиция, ни желание за борба за осъществяване на
цели и мечти.