.

Виж резултатите на анкетата: Страх ли ви е да си покажете бележника?

Гласували
124. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

16 12,90%
  • Не.

76 61,29%
  • Понякога.

32 25,81%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    spokoino i az imam ``hubavi`` ocenki i se nqkak se opravqm kazvam 4e i dr sa taka i kvo li ne ama nqma na4in
    v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!

Guest
    Аз като ще показвам бележника на наще,дни преди това се вълнувам пък като го давм може и нфаркт да получа от вълнение.В моя бяха не надписани 20-30оценки ся класната ги внесе и просто си е е*ало майката като си помисля че след 3-4 дни имаме родителска среща Порсото ще умра,а и ще има месечни наказания,като без компютър спрян интернет без гледане на телевизия по цял ден учене.Смъртната ми присъда наближава.Има нещ по-лошо класната е звъняла 3-4 пъти вкъщи и аз се престорих с гласът на майка ми9не че много си приличат ама оная се фана) и ся като разберат какво съм направил.Пък отгоре на всичко лъгах че ням оценки .Въобще някой може ли дами помогне да ми каже кво да прая .Единственото за което се сещам е да се ама ч ак до там няма да стигам кажете ко данапрая да се спася?!

аз по-принцип нямам бележник
    а когато имам сам го забутал някаде
    така или иначе няма кво да ми кажат родителите ми шото са свикнали
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Град
    paradise
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз като ще показвам бележника на наще,дни преди това се вълнувам пък като го давм може и нфаркт да получа от вълнение.В моя бяха не надписани 20-30оценки ся класната ги внесе и просто си е е*ало майката като си помисля че след 3-4 дни имаме родителска среща Порсото ще умра,а и ще има месечни наказания,като без компютър спрян интернет без гледане на телевизия по цял ден учене.Смъртната ми присъда наближава.Има нещ по-лошо класната е звъняла 3-4 пъти вкъщи и аз се престорих с гласът на майка ми9не че много си приличат ама оная се фана) и ся като разберат какво съм направил.Пък отгоре на всичко лъгах че ням оценки .Въобще някой може ли дами помогне да ми каже кво да прая .Единственото за което се сещам е да се ама ч ак до там няма да стигам кажете ко данапрая да се спася?!
    споко,и аз съм така [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    върти света,вместо той да те върти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blqblq
    Guest
    I az sam tai nashte se ne znaqt za slabite mi otcenki puk kato polucha wisoka i wednaga im kazwam Nqkoi ako moje da mi kaje kakwo da napraq "da se spasq" [-o< [-o< [-o< [-o< samo che nashata roditelska e na 6fewruari daite nqkakuw sawet

Повече от фен
    Град
    ruse
    moite ocenki kato cqlo ne sa lo6i, ob6to vzeto samo 5 i 6, no nqkoi pat se slu4va da se izdanq s nqkoq 3 i togava se nalaga maika mi da razbere,no ne mi se kara mnogo de

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    predstavete si kakvo mi e na men sled kato i kazah 4e move da imam 5 6estici zaa sroka i edna dvoika. vse edno i kazah 4e6te imam 5 dvoiki i o6te edna bonus

gallyto
    Guest
    Недей и мен ме беше страх ..И още нямам смелост да го покажа .. Бъди реалист можеш да имаш 2 но си го покажи .. Недей имай грешки като моите!!

Тема от преди 7 години и половина!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    2005 srsly?

Аз също имах страх за кратко време да си показвам бележника през 5ти и 6ти клас, понеже реших, че може да си пиша отличните оценки, които получавах и от време на време ако се сетя, да си пиша една 2ка или 3ка, за да не се усъмнят нашите. Естествено то се разбра всичко и в 7ми клас реших, че е тъпо да се прави + това имах НВО по всички предмети и реших всяка оценка да си я показвам, независимо дали е лошо или добра. Здраво учих и бях доволна на края на година Общо взето показвай си оценките, все пак не вярвам нещо да ти направи майка ти, освен малко да ти повряка и да ти даде лекция как трябва да се учи и т.н. Няма за какво да се притесняваш!
    Последно редактирано от Mickey G. : 07-09-2013 на 11:55

Мега фен Аватара на Chacho
    Благодаря ви за отговорите, аз съм автора и ако не бяхте вие, щяха да ме накажат и да си прецакам живота, но ме спасихте.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не ме е страх.
    В крайна сметка образованието ще ми бъде нужно след време и майка ти
    точно това има предвид. Че сама ще си понесеш последствията, щом още от сега не
    мислиш за бъдещето си и нямаш ни амбиция, ни желание за борба за осъществяване на
    цели и мечти.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Не ме е страх.
    мислиш за бъдещето си и нямаш ни амбиция, ни желание за борба за осъществяване на
    цели и мечти.
    Здрастииииии!

Говориш на човек, пуснал темата през 2006.

Чаооооооооооо!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Не ме е страх.
    цели и мечти.
    като гледам Chacho, почтиии си познала

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Темата е от 2005!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си