.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен

vapros kam mom4etata

XKakvo vpe4atlenie vi pravqt momi4eta koito se darjat PREDIZVIKATELNO?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Смешни са ми

Град
    Дивия Запад
    Застрелвам такива фръцли на място. Мястото на жената е в кухнята, а не да се прави на равна с мъжете!
    Има два вида хора на този свят, тези, които дърпат спусъка и тези, които отнaсят куршума.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Blondy
    Застрелвам такива фръцли на място. Мястото на жената е в кухнята, а не да се прави на равна с мъжете!

Би ли дефинирал предизвикателни? С такова облеко, държание, в какъв смисъл точно?

Не знам какво си мислиш, но жената е човек точно толкова колкото и мъжа, а тези противни остатъци от патриархалните виждания ги пробутвай на някой друг!Жената може да живее ИЗВЪН КУХНЯТА нормално и независимо,без да се държи ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО- научи се какво значи тази дума!

Re: vapros kam mom4etata

Цитирай Първоначално написано от honey91
    keyfqt me predizvikvat po golqmo jelanie da gi sbaram na kus pas nqkude i da im se slu4i slu4ka

Супер фен

Re: vapros kam mom4etata

Цитирай Първоначално написано от SliPKnoTT
    Цитирай Първоначално написано от honey91
    keyfqt me predizvikvat po golqmo jelanie da gi sbaram na kus pas nqkude i da im se slu4i slu4ka
    ama napulno suglasen s tvoito mnenie :P

Фен
    Град
    nqkade tam...
    abe ei ti v 15 vek li jivee6?Jenata bila za v kuhnqta.Ami myja pak e za v bokluka v takkav slu4ai!obojavam mom4etata ama ti si za v kofata!s tezi ostareli vijdaniq vurhu jivota do nikade nqma da q dokara6!a pak za predizvikatelno dyrjanie-ami da est.6to pak ne..tyi ili ina4e 6te go svalq,za6to da 4akam da si sybira kuraja,da e pritesnen i nesiguren.Napadam ako ne me napadnat pyrvo...lelel 4estno ne sam o4akvala 4e ima hora uj mladi s takiva vyzgledi,4estno ti me dobi!
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Всъщност човека живее не в 15, а в 18 век и е напълно прав.
    На чело на фамилията стои мъж, защото една жена не е способна да ръководи такъв вид организация, т.е. жените са слаби. По-добре да стоят в кухнята и да готвят пица и спагети.
    Never let anyone outside the family know what you're thinking.

Голям фен
    Ами аз винаги се държа предизвикателно - свикнала съм си и ми е добре! Харесва ми, а и примерно като се карам с некой кух контрольор в тролея, помага, щото тоя савсем се ядосва :P :P :P
    Абе, хич не ме кефат тея сдуханите момичета или мъжкарките - дамата си е дама и трябва да се държи като такава, а не "ей, педал - щти счупа зъбитеее"...баси - на мене си ми е добре да се държа "предизвикателно!"

А искам да кажа нещо на тоя дето беше писал, че жените трябва да седят в кухнята....абе, тъпак - нали ако ги нямаше жените щеше да духаш супата ве??Ноу си велик, ама да те светна, че жените са по-велики същества от мъжете в много отнощения:
    1.Мислят с ГОРНАТА си глава, защото нямат долна - и още по-добре.
    2. Когато мислим използваме и двете полукълба на мозъка си, а вие - само едната.
    3. Не случайно ние раждаме бебетата и се грижим за тях - вие сте прекалено безотговорни свине за такава работа!
    4. Вие сте ПРЕКАЛЕНО лесни за пързаляне, защото има 1 нещо, което се ви се върти в кухите глави - секс, а секс без нас НЕМААА!!
    и т.н. - ся не ми се пише.....:P
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme

2. Когато мислим използваме и двете полукълба на мозъка си, а вие - само едната.
    3. Не случайно ние раждаме бебетата и се грижим за тях - вие сте прекалено безотговорни свине за такава работа!
    vinagi sum haresval takiva iskazvaniq i moga da te pitam samo 1 ne6to ... aide kaji mi 1 jena velik u4en a ? jena det e izrobetila ne6to veliko a ? nqma takava kakvo misli6 po vuprosa a ?

Цитирай Първоначално написано от korn___

vinagi sum haresval takiva iskazvaniq i moga da te pitam samo 1 ne6to ... aide kaji mi 1 jena velik u4en a ? jena det e izrobetila ne6to veliko a ? nqma takava kakvo misli6 po vuprosa a ?
    Very good point, като изключим Мария Кюри (която е работила с мъжа си ) не остават много

идва ми да ги еба и после през вратата...
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от korn___

ох, айде моля ти се - учени или не, ама нали ако ни няма нас да ви переме чорапите ще умрете от собствената си миризма....гхиихихихихихи
    Admin-Coki:

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    аххаха. SEXtreme, ай като порастнеш и станеш жена, тогава ги защитавай. Ти за друг освен себе си не мислиш, а ми говориш че си перяла чорапи и си се грижила за някой...Я помисли, кой носи парите в къщата. Мъжа или жената ? Общо говоря.

По темата. Правят ми впечатлението, че ги сърби нещо и умират някой да им го начеше. Т.е. не виждам защо да не си помогнем в чешенето

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    аххаха. SEXtreme, ай като порастнеш и станеш жена, тогава ги защитавай. Ти за друг освен себе си не мислиш, а ми говориш че си перяла чорапи и си се грижила за някой...Я помисли, кой носи парите в къщата. Мъжа или жената ? Общо говоря.

По темата. Правят ми впечатлението, че ги сърби нещо и умират някой да им го начеше. Т.е. не виждам защо да не си помогнем в чешенето
    абе, тии - болен/а ли си ве?Кво кат говора за чорапи??Някои със учени се оправдават, ама не са учени, нали??ко се фащаш за глупости?????И не е задължително мъжа да носи парите!Напротив - мъжете се чувстват застрашени от силните и богати жени и за това не се събират с такива.... Например - веднъж излизах с едно момче, което...ех, сега - ми не беше особено паралия, хич даже - ама на мен това не ми пречеше!Нали, аз не хода с него заради парите му и той ме заряза, защото се чувствал неудобно...
    Admin-Coki:

По темата. Правят ми впечатлението, че ги сърби нещо и умират някой да им го начеше. Т.е. не виждам защо да не си помогнем в чешенето:roll:
    :shock: :shock: абе, тии - болен/а ли си ве?Кво кат говора за чорапи??Някои със учени се оправдават, ама не са учени, нали??ко се фащаш за глупости?????И не е задължително мъжа да носи парите!Напротив - мъжете се чувстват застрашени от силните и богати жени и за това не се събират с такива.... :roll: Например - веднъж излизах с едно момче, което...ех, сега - ми не беше особено паралия, хич даже - ама на мен това не ми пречеше!Нали, аз не хода с него заради парите му и той ме заряза, защото се чувствал неудобно...
    Неудобно от какво?

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    значи като каза "ако ни няма нас да ви переме чорапите" е било всъщност глупост и не искаше да кажеш, че жените се грижат за нас ?

Голям фен
    значи като каза "ако ни няма нас да ви переме чорапите" е било всъщност глупост и не искаше да кажеш, че жените се грижат за нас ?
    не, казах го със смисъл, обаче нямаше смисъл да ме упрекват, че съм го казала, щом аз не пера чорапи...
    Admin-Coki:

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Пак вечната тема- кой е по-зле- мъжете или жените... Всички сме зле.

Иначе по темата- какво по Дяволите значи според теб "Предизвикателно"

Добре че не всички жени са като мен, щото ако трябва жени като мен да се грижат за вас... Нямаше да има мъже вече
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Абе хора за жсеки има място под сланцето.Зашто се карате кои каде трябва дае.Оъ ли4ен опит знам 4е един без дръг неможем.Такаче прегарнете се целънете се и да има мир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си