- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- vapros kam mom4etata
XKakvo vpe4atlenie vi pravqt momi4eta koito se darjat PREDIZVIKATELNO?
Застрелвам такива фръцли на място. Мястото на жената е в кухнята, а не да се прави на равна с мъжете!
Има два вида хора на този свят, тези, които дърпат спусъка и тези, които отнaсят куршума.
Първоначално написано от Blondy
![]()
![]()
Би ли дефинирал предизвикателни? С такова облеко, държание, в какъв смисъл точно?![]()
Първоначално написано от Blondy
Не знам какво си мислиш, но жената е човек точно толкова колкото и мъжа, а тези противни остатъци от патриархалните виждания ги пробутвай на някой друг!Жената може да живее ИЗВЪН КУХНЯТА нормално и независимо,без да се държи ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО- научи се какво значи тази дума!
keyfqt meПървоначално написано от honey91
predizvikvat po golqmo jelanie da gi sbaram na kus pas nqkude i da im se slu4i slu4ka
![]()
ama napulno suglasen s tvoito mnenieПървоначално написано от SliPKnoTT
:P
![]()
abe ei ti v 15 vek li jivee6?Jenata bila za v kuhnqta.Ami myja pak e za v bokluka v takkav slu4ai!obojavam mom4etata ama ti si za v kofata!s tezi ostareli vijdaniq vurhu jivota do nikade nqma da q dokara6!a pak za predizvikatelno dyrjanie-ami da est.6to pak ne..tyi ili ina4e 6te go svalq,za6to da 4akam da si sybira kuraja,da e pritesnen i nesiguren.Napadam ako ne me napadnat pyrvo...lelel 4estno ne sam o4akvala 4e ima hora uj mladi s takiva vyzgledi,4estno ti me dobi!Първоначално написано от Blondy
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Всъщност човека живее не в 15, а в 18 век и е напълно прав.
На чело на фамилията стои мъж, защото една жена не е способна да ръководи такъв вид организация, т.е. жените са слаби. По-добре да стоят в кухнята и да готвят пица и спагети.
Never let anyone outside the family know what you're thinking.
Ами аз винаги се държа предизвикателно - свикнала съм си и ми е добре! Харесва ми, а и примерно като се карам с некой кух контрольор в тролея, помага, щото тоя савсем се ядосва :P :P :P![]()
![]()
Абе, хич не ме кефат тея сдуханите момичета или мъжкарките - дамата си е дама и трябва да се държи като такава, а не "ей, педал - щти счупа зъбитеее"...баси - на мене си ми е добре да се държа "предизвикателно!"
А искам да кажа нещо на тоя дето беше писал, че жените трябва да седят в кухнята....абе, тъпак - нали ако ги нямаше жените щеше да духаш супата ве??Ноу си велик, ама да те светна, че жените са по-велики същества от мъжете в много отнощения:
1.Мислят с ГОРНАТА си глава, защото нямат долна - и още по-добре.
2. Когато мислим използваме и двете полукълба на мозъка си, а вие - само едната.
3. Не случайно ние раждаме бебетата и се грижим за тях - вие сте прекалено безотговорни свине за такава работа!
4. Вие сте ПРЕКАЛЕНО лесни за пързаляне, защото има 1 нещо, което се ви се върти в кухите глави - секс, а секс без нас НЕМААА!!
и т.н. - ся не ми се пише.....:P
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
vinagi sum haresval takiva iskazvaniq i moga da te pitam samo 1 ne6to ... aide kaji mi 1 jena velik u4en a ? jena det e izrobetila ne6to veliko a ? nqma takava kakvo misli6 po vuprosa a ?Първоначално написано от SEXtreme
идва ми да ги еба и после през вратата...![]()
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
ох, айде моля ти се - учени или не, ама нали ако ни няма нас да ви переме чорапите ще умрете от собствената си миризма....гхиихихихихихиПървоначално написано от korn___
Admin-Coki:
аххаха. SEXtreme, ай като порастнеш и станеш жена, тогава ги защитавай. Ти за друг освен себе си не мислиш, а ми говориш че си перяла чорапи и си се грижила за някой...Я помисли, кой носи парите в къщата. Мъжа или жената ? Общо говоря.
По темата. Правят ми впечатлението, че ги сърби нещо и умират някой да им го начеше. Т.е. не виждам защо да не си помогнем в чешенето![]()
Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
абе, тии - болен/а ли си ве?Кво кат говора за чорапи??Някои със учени се оправдават, ама не са учени, нали??ко се фащаш за глупости?????И не е задължително мъжа да носи парите!Напротив - мъжете се чувстват застрашени от силните и богати жени и за това не се събират с такива....
Например - веднъж излизах с едно момче, което...ех, сега - ми не беше особено паралия, хич даже - ама на мен това не ми пречеше!Нали, аз не хода с него заради парите му и той ме заряза, защото се чувствал неудобно...
Admin-Coki:
значи като каза "ако ни няма нас да ви переме чорапите" е било всъщност глупост и не искаше да кажеш, че жените се грижат за нас ?
не, казах го със смисъл, обаче нямаше смисъл да ме упрекват, че съм го казала, щом аз не пера чорапи...Първоначално написано от LunaTriCk
Admin-Coki:
Пак вечната тема- кой е по-зле- мъжете или жените...
Всички сме зле.
![]()
Иначе по темата- какво по Дяволите значи според теб "Предизвикателно"![]()
Добре че не всички жени са като мен, щото ако трябва жени като мен да се грижат за вас... Нямаше да има мъже вечезначи като каза "ако ни няма нас да ви переме чорапите" е било всъщност глупост и не искаше да кажеш, че жените се грижат за нас ?![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Абе хора за жсеки има място под сланцето.Зашто се карате кои каде трябва дае.Оъ ли4ен опит знам 4е един без дръг неможем.Такаче прегарнете се целънете се и да има мир![]()