- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От кой чуждостранен футболен отбор сте?
Сори ако е имало такава тема но ме интересува от кой чужд футболен отбор сте?
Mi az ne se interesuvam 0t Futb0l ama glasuvah za Man4estyr United :}
Ами аз принципно съм за отбора на "Грудовски глигани " гр. Средец (Грудово). Те там са не от друга държаваами направо от друга вселена
![]()
![]()
Но иначе съм фенче и на"Арсенал"
ne 4e sam zapalena ili ne6to takoa ama manchestyr
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ами аз от преди години, покрай сестра ми, се зарибих по Старата госпожа(Ювентус) не съм им върла фенка и не гледам всичките им мачове, но се кефя на победите им и си ги подкрепям
![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
ne 4e mn se interesuvam ot furbol .... ama pove4eto mi priqteli(mom4etata) sum gi 4uvala 4e se kefqt na real madrid zatova glasuvah za tqh ...![]()
Real Madrid est
There's only one team in the World & it's name is Liverpool
You'll Never Walk Alone!
За да докажа какъв критик съм и колко обичам да се заяждам ще отбележа, че се пише "чуждестранен", а не "чуждОстранен".Иначе по темата от изброените симпатизирам на Ювентус и Арсенал, но ако трябва да избирам само един отбор в чужбина, то тогава сърцето ми ще принадлежи единствено на Барселона.
![]()
Левски шампион але але!
Байерн Мюнхен, Ювентус и Милан... Но най-вече Байерн![]()
Иначе симпатизирам на всички отбори, които не са абсолютни и прехвалени фаворити- като Порто, например. И затва ме дразнят Реал, Манчестър и прочие... Просто ВСИЧКИ са за тях, а тва е скучно...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
JuVe !
Целта Оправдава Средствата!
Con il cuore e l'anima PER SEMPRE ROSSONERI! MERDA INTER! MERDA JUVE! Italia e solo rossonera!!!
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
[quote="rosskata"][b]Байерн Мюнхен, Ювентус и Милан... Но най-вече Байерн![]()
Разбира се,че само Байерн
Е и малко Барса:P
Love would never leave us alone
In the darkness there must come out to light
Футболът е моята страст! И супер много се дразня, когато некфи мишки праат бедни анкети, като тази!
Къде са клубове като Браса, Като Ливерпул, Лацио..
Навсичкото отгоре си неграмотна! Не е байер, БайерН леверкузен
Просто не ми се опсъжда
мухла
Angel Tears Fall To The Ground, As Satan Again Will Reign !!!
Ювентус!
Една измама беше любовта голяма.
Една измама с много лица.
И вече няма, нищо във сърцето няма.
Остана само празна душа.
REAL MADRID)
Ama i JUVE sa mi lubimci (manchester minavat pokrai tqh )
ахахахаахПървоначално написано от TheChilDofPaiN
. Ти кой клас имаш завършен ? 2 ?
Ареснал !!!
Байерн Леверкузен
Отгоре на всичко е написала "оПсъжда", а не както е правилно "оБсъжда", но това са бели кахъри в сравнение с имената на отборите, които е дала. Но нищо важното е, че футбола е нейната страст, а с течение на времето да се надяваме, че ще се ограмоти.Първоначално написано от Lil` Bow Wow
![]()
Левски шампион але але!
айде да не си говорим за правописни грешки, на всеки се случва да обърка клавишите. ама тва за чуждОстранен ме заби направо. накара ме в речник да ровя чак от яд: ЧУЖДЕСТРАНЕН - foreign;alien, ето, нищо че е от англ - бг речник, пак показва как се пише думата. то остава и чуждОнец да каже по тази логика. нямам думи
p.s. LunaTriCk мн як аватар, аз напоследък се улавям,че се захласвам по Джъд Лоу![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
^^ samo 1 svqsno menie ....Първоначално написано от LunaTriCk
se pak go ima
You'll Never Walk Alone!
P.S.4oveka koito e pusnal temata se pak da e napisal po izvesni otbori/koito sa pe4elili ke6/dnes mu vikat 6ampionskata liga/
v jivotra si moje da se doveri6 samo na sebe si i to ne vinagi!!!
Дам и аз така.Най си харесвам Дел Пиеро.Има хубава усмивка...Първоначално написано от raffy
[/list]
baier leverkuzeen
Аз от футбол до скоро не разбирах ама се позапалихПървоначално написано от LunaTriCk
Та... истината е една LIVERPOOL!!!![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.