- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малко помощ за "Хай клуб"
Става въпрос за нещо, което много ще ни израдва, а няма да ви отнеме нито пари, нито нещо друго. Става въпрос за рубриката на "Хай клуб" - "хай-парк". Става въпрос, че там се публикуват писма на фенове и редакторите пишат интересни материали и пускат исканите плакатчета. Ще помоля който иска, да пусне по едно мейлче на hiclub@press.zgb.bg и да помоли да пуснат нещо за AXEL ROSE, SLASH, DUFF MCKAGEN или просто - GUNS'N'ROSES. Просто такива снимки и материали се намират много трудно, когато бандата вече не е известна и не се появява. Затова ви моля да го направите, щото нямам 1892364897264861534653 мейла (вече пратих от 10тина), а иначе нищо за тях няма да намеря. 10х многооооооооооооо!!!
Организацията се извършва със съдействието на WORTHLESS и сички фенове на GUNS!!!
П.П. За феновете: От утре има плакат на Слаш в Хай![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
хехехе.. тя HereTodayGoneToHell вече си го написа, ама аз да си кажа...
айде верно малко хелп, моля ви, скъсали сме се да пращаме мейли, ама все пак да поискаме и вашата помощ... щото тфа е една ВЕЛИКА група.
ей, ако ни помогнете ще сме ви АДСКИ благодарни (:
{}{}{}{}{}
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
аз пратих!
не съм им фенка/и то изобщо/но щом HereTodayGoneToHell се помоли така мило....![]()
И аз не съм им фенка,но 'имате' доста e-mail-чета от мен![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Az ne sum im fenka, no imam 6 e-maila i ti obe6tavam i ot vseki edin da pi6a na "Hai club"![]()
![]()
btw ti si devil4e nali![]()
Същата, mon dieu (зелчице моя :P )! Мерсим!Първоначално написано от sineoka_kukla
^I don't give a fuck.^, mil4eto_, мерси адски много и на двете. Адски подпомогнахте организацията, туко-виж сме се израдвали и на някое плакатче на АКСЕл. Леле, хора, МОЛЯ ВИ пишете за АКСЕЛ РОУЗ едно плакатче да пуснат, каквото и да е, откогато и да е, само да пуснат...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
хаха - мерси за мейла!Ще ми е от полза![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Имам 7 пощи т.е. ще пусна 7 писма!![]()
лелеее хора, много 10х (: ама МНОГООООО
Пратих 3 мейла.. и започвам да активизирам феновете в Бургас.. това е прекрасна идея и дано да се получи!
Поздрави!
Thor, god of thunder
Let me die with a sword in my hand
Raise your hands, swords in the wind
Brothers of metal together again
With blood in our voices we ride
We'll fight till we win or we'll fight until we die
10х много на сички ви! Нямате и на представа какво означава за мен...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
и за меееееееен *вдига ръчичка*Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
ае пуснете и по едно мейлче за Three 6 Mafia![]()