- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-гадното...
...нещо,което някой от противоположния пол ви е правил?
ми да ми стиснат топките и очите ми станаха ей така -![]()
Не си губи времето с човек, който не цени своето време прекарано с теб.
----HoUsE MuSiC RuLzz
----
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=131621
Какво ли не... аз съм някаква постоянно наранявана мазохистка обаче мисля, че аз съм виновна за bсичко, което става, защото не преценявам добре хората. Иначе от изоставяне до изневеяване, безразличие... унижение и след всичко това мога да си кажа, че съм си мъжемразка! :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
хех ем..много неща ама за най-гадното
и не ми се говори..на кратко насилваше ме..
ама беше спрян на времехаха
Naistina li milaПървоначално написано от Tedka-Medka
![]()
![]()
Ujas!Koga stana tva?!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
не мога да се сетя томно в момента зза конкретно нещо но като цяло:Първоначално написано от down_4_u
бивши гаджета са пукали лоши слухове за мен
правили са интриги зд гърба ми
зарязвали са ме подло
и май тфа е но не бих казала че са малко неща![]()
но то и азсъм им правила доста мръсно![]()
Не поиска да ми пусне след като й спасих живота. Пистолетът, обаче умее да разубеждава...
Има два вида хора на този свят, тези, които дърпат спусъка и тези, които отнaсят куршума.
Появи се в живота ми,преобърна го наопаки и след 2 години ми разби разби сърцето![]()
Мade me love him, and then ...Left me.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Само мен ли никой не ме е наранявал?
Аз съм тази, която наранява...
Каквото и да ми стори индивид от другия пол...не ми пука, животът продължаваНе си хабя нервите с такива ревливи историйки
Има много повече стойностни неща, за които да се радвам вместо да скърбя за някого
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Накара ме да се влюбя в него, а после ми показа гадната страна на любовта, като ме заряза. Човек се учи, докато е жив.
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
М... Едни тъпаци редовно ме бият... НА карти
Във барчето в мазата на университета... И тез двамата бият ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ИГРАЯ СРЕЩУ ТЯХ...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ami da me nakara da si padam po nego(no ne 4ak da se vlubq) i da se pravi 4e ne znae i da se zaribqva pred o4ite mi...![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
ами вървях с едно момче за около два месеца,но веднъж се сдърпахме,щото аз не исках да го правим и той започна да ме заплашва с отвличане,изнасилване и като ме награбчи,започна да ме целува,и накрая се принудих да го ударя и избягах.. и само чух "ще ми платиш" ,е ужасих се ,е и изплаших де ,на следващият ден последваха извинения,видяхме се и аз казах,че не искам да сме заедно вече-има ли първи път ,ще последва и втори...
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
един път ми изплюха течното... в мивката![]()
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
Ami prez lqtoto se durje6e mnogo studeno c mene....a na6i 4ak sa se e setil 4e e vliubevn v men!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.