Re: SEX ANKETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
1. Вашият Пол? Б) Жена
2. На каква възраст сте?17
3. На каква възраст сте правили запърви път секс? Б) 14 – 17
4. На каква възраст според вас е най-добре да започнете полов живот?16-17 мисля,че е добра възраст
5. Какви контрацептиви познавате?Презервативи,противозачат чни,спирали...Имаше май и още,но не се сещам
6. Какви контрацептиви използвате?Презервативи
7. Правили ли сте секс без предпазни мерки? В) Рядко
Г) Да, но само с постоянен партньор
8. Какъв тип секс предпочитате? А) традиционен
Б) орален
9. Това, което не искате да знаят другите за Вас, е че? Д) нямам тайни, свързани със сексуалността ми, от които да се притеснявам
10. Оправдавате ли аборта? А) ДА, но само в случаите, когато се налага
11. Правили ли сте групов секс? Б) НЕ
12. Какво е мнението ви за него?Ами може би той е за най-разкрепостените...Засега се ограничавам само насаме с 1 човек
13. Правили ли сте се анален секс? Б) НЕ
14. Колко партньора сте имали след първия си? А) 1-5
15. Какво е мнението ви за безразборния секс? Зависи...Ако е с предпазни средства не мисля,че е нещо лошо...Все пак трупаш опит и нови изживявания...Но от морална гледна точка може да се позамисля...
16. Чували ли сте за спешна контрацепция и какво е мнението ви за нея?Мисля,че е много добре,че съществува!!!Досега не ми се е налагало да ползвам(и дано да не се налага),но определено би ми спестила много притеснения...
17. Използвали ли сте спешна контрацепция? Б) НЕ
18. Колко често според вас е възможно да се използва? Не по-често от веднъж в месеца....И дори и това не е никак препоръчително...
19. Правили ли сте орален секс? А) ДА
20. Използвате ли предпазни средства при орален секс? Б) НЕ
21. Кое според вас е най-надежното предпазно средство против нежелана бременност и венерически болести(болести предавани по полов път)?Презервативът
22. Какво е мнението ви за противозачатъчните таблетки?Бих ги използвала само ако имам постоянен партньор
23. Колко често ходите на профилактичен преглед?Досега съм ходила три пъти на гинеколог...Но за единия път си имаше причини
24. Кое е най-не обичайното място на което сте правили секс?Ще се въздържа да споделя
25. Носите ли винаги презервативи в себе си? А) ДА(почти винаги)
26. Случвало ли ви се е партньорът ви да откаже да използва презерватив? А) ДА(но в крайна сметка го слага)
27. Мислите ли, че презервативите притъпяват удоволствието от секса?ДА!
Правили ли сте секс с непознати? Б) НЕ(но искам да опитам)
29. Какво мислите за секса с партньор от същия пол? Досега не ми се е случвало,но за всичко си има време...Може би ще опитам
30. Колко често правите секс? Ее...Не мога да преценя,но може и по-често...Средно по два пъти на седмица.