- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated : коя част от тялото си харесвате и коя - не?!
Koq 4ast ot tqloto si nai mnogo haresvate?I koq 4ast ot tqloto si nai mnogo ne haresvate?
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
nai mnogo si haresvam o4ite i usmivkata , mi ni6to ne me drazni az sam si ubav![]()
aaxxaxax xaresvam si si4ko
The pain is temporary!
korema, za6toto e plosak i dupeto, abe vsi4ko si haresvam![]()
най-много си харесвам дупето защото е кръгло и страшно стегнато.
харесвам си цялото тяло защото ходя на фитнес и като цяло редовно спортувам и има доста добър резултат.![]()
Ami az si haresvam ujasno mnogo usmivkata i kosata abe vsi4ko 4ovek trqbva da ima samo4uvstvie
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Да кажем,че си харесвам краката,но не си харесвам останалите части.
П.П. Момче съм ако някой незнае.
харесвамммм ... амммм краката си![]()
не харесвам ... ръцете си![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Haresvam gurdite si, dupeto, krakata, o4ite![]()
Ne haresvam korem4eto i rucete si, za6toto mnogo moga da gi ugavam na edna strana i mnogo hora sa me pitali dali ne sum si 4upila rucete(laktite)...aaa ne si haresvam i kitkata i prustite - 6toto sa mi mnogo kokalesti i nemoga da nosq prusteni, za6toto ne mi stavat, malki sa mi
![]()
am ne se kefa osobeno na dupeto i gyrdite mi![]()
ina4ee....si se radvam na rycete...taliqta...korem4eto....kosata...awe nz i azsystavena sym ot ne mnol dobri ne6ta ama rezultata e dobyr
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Ами аз си харесвам всичко по мене си, освен косата. Нз защо, но така и не мога да и намеря правилното положение![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Nosa,ustnite .. abe cqloto lice.. Mrazq ploskiq si zadnik![]()
Харесвам си лицето и в частност устните.
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..
Всичко ме дразни... напрао аз съм толкова грозен че незнам за кфо живея![]()
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
Aз пък си имам във всяко нещо по нещо хубаво. Не съм идеална, но пък какво - то в несъвършенството е чара да си човек. Очите ми са интересни, ако ги загледаш. Имам едно петно на едното око само, което прилича на кръст - хората казват, че си купуват лещи за тоя ефект, на мен мама ми го е завещала. Имам хубави краченца - добре оформени. И съм миньонче - това ми харесва. Харесва ми, че мога да направя каквото си искам с косата си - както я сложа - така стои. Харесвам си ръцете - че са някакви малки и нежни ... И така във всяко нещо мога да намеря и хубаво , и лошо нещо от мен :P
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Много неща харесвам и малко не харесвам...затова ще кажа само какво не харесвам:
-нослето
-формата на лицето (обла)
-тънкостта на косата ми
Май е това![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ръцете и очите
Много си харесвам устните, едни такива сладко розовички и пухкавки.. Не си харесвам нослето обаче![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
аз много си харесвам устните и коремчето, а си мразя пръстите на ръцете!Много гадно - имам си яка фигура, пък пръстите ми са като кебапчета![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
haresvam krakata si ... dosta sila ima v tqh a i dosta burzo ti4kam i to na dulgi rastoniq su6to mnogo obi4am i gurdite kat muskulna grupa samo det ne haresvam pamenata mi ... trqbva da sa malko po golqmi a i trapeca su6to...abe ima vreme da stana jivotno i as![]()
А това е мнениетоПървоначално написано от korn___
) Ще ставаме яки
![]()
Don't hate me, I'm just blind.
haresvam si o4ite i krakata.Ne haresvam tova,4e kosata mi ne e mnogo zdrava i noktite mi se 4upqt lesno![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ami si4ko si haresvam...
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]