- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата.!!....как харесвате....
kakto izliza vsichki momicheta vodqt duhoven jivotsmelo si priznavat lele shto i po moia krai momichetata ne si priznavaha taka
Fuck The Religion
e mnogo qsno
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Знам, чела съм една статия по въпроса. Но не ми се занимава. Той не влиза до края на вагината ми с език, защо аз да му го лапам постоянно целия?Първоначално написано от pinK_Baby
`Death`Whore`
Ka`f trebva da e tozi maj s takaf ezik deto shte moje da go pahne celiq vav vaginata ti ta majete da nemat 15-20 santimetroci ezici?![]()
[/b]
Fuck The Religion
Точно. Никой няма такъв език и не може да ми достави това удоволствие.![]()
a samo da popitam kato predvaritelno se izvinqvam za vaprosa si no `Death`Whore` ti samo ot tova li se zadovolqvash? samo po tozi nachin li dostigash do udovolstvie?
Fuck The Religion
Как ще да е важното е да лапа и да мълчи !
ti lud li si be super qko e da gleda6 za kvo stava duma.ina4e topica e izkliu4itelno smehotvoren.podhojda na avtora...foxy q kaji ti kak obi4a6 a gi pravi6,tva 6e e po-interesno?Първоначално написано от Tyler D.
hahahahahahahhahahahahahhПървоначално написано от [CSKA
mai polojenieto otiva kam mat sas peshkata![]()
Fuck The Religion
vsqko momche obicha da mu pravqt svirki samo che ne vsqko momiche go moje dobres vremeto i s trenirovki se nauchava
svirkata e syshto tolko priqtna za momcheto kakto i za momicheto.Tq ne e zadaljena da mu pravi,po priqtno shte byde i za dvamata ako go pravqt s jelanie a ne po zadaljenie..
![]()
btw vseki si ima predpochitaniq za vsi4ko![]()
awe qko si e da praish svirki osobeno na studeno roken4oxaxaxa
Frozen_Angel_ mi kat si tolkoz navita ela da vidish kak e da gi pravish i na toplo shte te 4akam dom kat reshish da doidesh pishi![]()
Fuck The Religion
lele roken4o epa u vas studeno li e da vidish kfa e trypkata..ako ne si q izprobval![]()
Frozen Heart
Frozen_Angel
ako simi tolkoz naviti i v toplo i v studeno shte doidesh da napravish po nekoq ...![]()
Fuck The Religion
OMFG
монтанско-берковско нашествие![]()
roken4o ezika li si glatna?! ako si se navil da nabirash stud pishi i vse pak berkovitza ne e mnojko dalechko ot Montana..![]()
Frozen Heart
Lola Bunny,roken4o mai posti vse oshte
btw roken4o shto ti ne doidesh da mi napraish neshtu drugo?!![]()
Frozen Heart
super napravo..! am roken4o ti mai si silen samo na dumi dai da te vidim na jivo![]()
Frozen Heart
Lola Bunny ako si navita ela ti da zameshtish frozenano da znaete 4e nesam navit da stoduvam ak oiskate moje nekade na toplo po priatno e
nemislite li i nesam si glatnal ezika
![]()
Fuck The Religion
spored men foxy (brown) trqbva da ovurti po edna na vsi4ki s nad 10 posta v toq forum.koito ne e stignal promocionalnata broika da navaksva.
e dobre roken,i na toplo stava samo kaji koga i kyde![]()
Frozen Heart
Frozen_Angel Ti mai si mi mnogo navita no nepishi tuka a po dobre pusni lichno saobshtenie da nefludish forumakat gledam si baq navita na tezi ustni oprajneniq
![]()
Fuck The Religion
Направо побъркващо е ако момичето те гледа в очите. Просто е неописуемо...