- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kubinki
Molq vi se horica kajete mi ot kade da si kupq kubinki,vse pak v O4Z-to ili"na tamno",oba4e kajete mi i vie nqkvo mqsto kadeto da ne sa mnogo skupi da sa po malko ot 100 leva.Taq sedmica iskam da si vzema a neznam kade,6toto v "na tamno"sa mnogo fe6unski v O4Z-to mislq 4e sa skupi(ako nqkoi znae kolko sa tam pls da mi kaje)aide mersi na teq koito znaqt i mi kajat(govorim za sofia)
Ако имаш познат в казармата - кажи да ти вземе един чифт.. по-здрави от българските военни кубинки няма да намериш - ако ще и 1000 лева да дадеш.. а инъче аз си купих от халите в Пловдив боти във формата на военни кубинки.. от еленова кожа , вътре подплатени с агнешка кожа.. вече 2 години ги нося без никакъв проблем .. 80 лева струваха
Thor, god of thunder
Let me die with a sword in my hand
Raise your hands, swords in the wind
Brothers of metal together again
With blood in our voices we ride
We'll fight till we win or we'll fight until we die
ami ba6ta mi e kuka,i tam imat mnoo qki kubinki,toi vze i na brat mi ot tam...Ama za mene nqmalo kak...Na mene mnoo mi se iska da sa visoki s pove4e ot 10(duprki)(a teq policeiskite sa sAbe neznam koito znae da mi kaje,6toto utre otivam po centura da tursq,ako nqkoi znae po evtini4ko mestence,da kazva
Ами има едни магазин на малките 5 кюета, ако го знаеш къде е? Близо до Св. Седмочисленици, и там има едно Джимис. Е по уличката към Графа. И там има много яки и то чно за момичета... деа, всеки път се заглеждам и като се вгледам по-отблизо, се оказват дамски :/ А и не са много скъпи![]()
Don't hate me, I'm just blind.
абе наскоро гледах някаква промоция. Някакви 70 лв.. нз, ма много радват :Р
Don't hate me, I'm just blind.
Още съм в траур че изчезнаха Wermacht-ите от СолунскаГръцки, гръцки, ама все нещо беше. Носят се легенди за десантни кубинки на специалните части - войнишкия вариат, ама по-висок и доста олекотени.
wehrmachtite sa gadni, durveni, nesmsko0 fa6istki curvuli...
long live Gripfast, Grinders, Anarchic i Underground
Да бе, то за това познавам хора дето карат с такива по 10-12 години. Или дядо ми дето кокато беше жив ползваше едни италиянски войнишки обувки от времето на Мусолини.
Е нека са дървени...