.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Mnogo e Li4no
    Guest

Spored vas upasno li e ?KOlko?I da vi spodelq ne6to li4no!

Zdraveite all...Poneje vii ste mi nai vernite priqteli ... i pose6tvam foruma redovno no ne moga da si izpolzvam registraciqta za6toto e mnogo li4no i iskam da e anonimno. Ta iskam da vi pitam spored vas,koito znae de, opasno li e jena na 38 godini da e bremenna.Kakvo moje da stane ={{{ Za6toto da vi se pohvalq dnes mi saob6tiha 4e maika mi e bremenna i sam mnogo radostna ... No v edin moment se pritesnqvam za mama. Mnogo iskam da imam brat4e ili sestri4e ... no sam mnogo pritesnena.Kakvo 6te kajite vie ? sorry ako temata ne e po pravilata... oba4e prosto nqma s kogo drug da spodelq... poneje priqtelite mi ne moga da im spodelq semeini ne6ta,nali razbirate priqtelite i semeistvoto sa razli4ni vajni po stoinost ne6ta... za tova izbrah vas,koito ste granicata

Фен
    Град
    sf
    e mi par vo 4ESTITO! osobeno 6tom vsi4ki v semeistvoto se radvate i go iskate tva dete-bravo da vi e jivo i zdravo!
    ta :
    1)da jenata moje da si go rodi bez problemi osobeno 6tom e 2ro rajdane,e vqrno 4e e nai dobre da se rajda mejdu 21 i 26,no.....vse pak fiziologi4nata pre4ka ne e golqma i na 38.
    2)u4ila sam 4e kam bolesti predavani po genen pat(sindromi na daun,svrahjena i svrahmaj,a i o6te mnogo drugi ne po malko leki)sa po predrazpolojeni dacata na po vazrastnite maiki(primerno sled 40),ta HUBAVO E MAIKA TI DA HODI PO 4ESTO NA ULTRAZVUK I DRUGI IZSLEDVANIQ OT KOLKOTO KOGATO E BILA BREMENNA S TEB!spokoino macka,podpolagam(da ne 4ue dqvol)4e vsi4ko 6te e nader,no podsigurqvaneto v takiva slu4ai ne e izli6no!
    E POJELAVAM VI ZDRAVO,USMIHNATO I NEVEROQTNO SLADKO BEB4E!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    TheNightRider,как жената на 38 години ще е с единия крак в гроба бе стига глупости
    споко,щом майка ти е решила да роди детето,значи няма да има проблеми
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Mi neznam, ama tva verno e 4udo!Smisal stava po Koleda!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Точно в единия крак в гроба е.Не искам да те плаша.Майка ми е на 37 и роди това лято.Самото раждане беше без усложнения и брат ми се роди жив и здрав без разни болести и т.н.Само, че при майка се получи един синдром и кръвта не можеше да й се съсирва и щеше да умре от кръвозагуба.Но не се безпокой, това е изключително рядък случай ! Иначе само внимавайте ако майка ти е някаква рядка кръвна група
    Иначе честито
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Точно в единия крак в гроба е.Не искам да те плаша.Майка ми е на 37 и роди това лято.Самото раждане беше без усложнения и брат ми се роди жив и здрав без разни болести и т.н.Само, че при майка се получи един синдром и кръвта не можеше да й се съсирва и щеше да умре от кръвозагуба.Но не се безпокой, това е изключително рядък случай ! Иначе само внимавайте ако майка ти е някаква рядка кръвна група
    Иначе честито
    И това само, защото е родила по-късно??? Нещо не ми се вярва...
    Да не би да са се получили такива усложнения, заради резус-фактора?
    И все пак майка ми е родила мен и брат ми на 36, така че...не виждам какъв е проблема?
    А пък една семейна приятелка роди преди 1-2 години, когато беше на 40 и нещо (не знам точната и възраст, но 40те ги е надхвърлила със сигурност).

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Am mila...ako 6te te uspokoi maika mi me e rodila na 38godini sy6to i 4estito za beb4eto! A otnosno pritesnenieto ti...da-kolkoto po-vyzrastna e edna jena tolkova pove4e sa veroqtni problemite po vreme na bremennost i rajdane...no maika ti e dostaty4no zrql i otgovoren 4ovek nadqvam se, i sym sigurna 4e dobre 6te se pogriji za sobstvenoto si zdrave i na byde6toto ti sestri4e/brat4e Kysmet

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Guest
    eee be nqma kvo da se pritesnqva6 moita maika me e rodila na 38 po4ti 39 tai 4e spox .prsoto trqbva da si se griji malko pove4ko da si obra6ta pove4ko vnimanie taka 4e sigorna sam 4e vsi4ko 6e e perfektno i 6e ima6 brat4e ili sestri4e krasivo i zdravo.aide i kato se poqvi poxvali se.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    TheNightRider,как жената на 38 години ще е с единия крак в гроба бе стига глупости
    споко,щом майка ти е решила да роди детето,значи няма да има проблеми

Това беше адски глупава логика.Била решила да роди и затова нямало да има проблеми.Болните от СПИН също са решени да се излекуват,но не става,нали?Айде моля ти се.Винаги могат да станат усложнения

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    тфа за единия крак в гроба
    пък е ебахти глупостта то
    баси колко жени да са умряли при
    раждане досега сигурно повече
    от половината хххх тфа само
    мъж мое да го каже
    по темата-честито.не мисля че има кой
    знае каква опасност за майка ти, баба
    ми е родила леля ми на 40 и всичко
    си е било супер..познавам и много други
    жени които са раждали след 35, че и след
    40 и нищо им няма
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    абе не се стряскай от това, което ще ти кажа, ама когато някоя жена ражда е с един крак в гроба. дано да мине гладко всичко и честито братче/сестриче
    ave tup stia si 6a6kal momi4eto li om4eto en vidqh nqma stra6no we sled 45 46 stava stra6no da se rajda ako ne e imala nqkvi seriozni zdravoslovni problemi nqma stra6no a i 4e e nai dobre da se rajda mejdu 21 26 godini tui ne e taka ! nqkoi ta e izlugal kut ti go e kazal

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Успокой се мила, няма нищо страшно Майка ми роди малката ми сестричка на 38 и нямаше никакви проблеми, плюс това съм сигурна, че лекарите ще уведомят майка ти ако има някакъв риск Честито
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Иначе честито
    Майка ми ме е родила на 21 и е имала същия проблем едва не е умряла...
    Но се съмнявам да има удложнения сега..поне не нещо,което не може да го има и ако роди на 25 примерно...Все пк не е на 50...

Град
    In^The^Hell
    Spokoino,mila,razbiram 4e si pritesnena,no ne go prevru6tai v nqkva tragediq...za sega samo maje6 da se radva6 ,a posle kato se rodi 6te vidi6 kvo sna4i tragediq
    Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Radvai se ! Nqma za6to da se pritesnqva6 ima mnogo jeni koito rajdat po-k1sno..se pak zavisi ot samiq organiz1m na maika ti dali 6te ima nqkakvi prolemi.Spored men ne trqbva da mislq6 za tqh..vinagi ima pritesneniq no p1k radostnite momenti sa tolkova po-malko ot lo6ite zA tova im se naslajdavai :P

Фен
    Град
    mircmax
    4ESTITO !!! Spokoino do 40 godini e normalno, no sled tova e po-trydno, makar 4e imam edna poznata koiato rodi deteto si na 44 i vsi4ko mina dobre!
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Фен
    Град
    nqkade tam...

Re: Spored vas upasno li e ?KOlko?I da vi spodelq ne6to li4n

Цитирай Първоначално написано от Mnogo e Li4no
    Zdraveite all...Poneje vii ste mi nai vernite priqteli ... i pose6tvam foruma redovno no ne moga da si izpolzvam registraciqta za6toto e mnogo li4no i iskam da e anonimno. Ta iskam da vi pitam spored vas,koito znae de, opasno li e jena na 38 godini da e bremenna.Kakvo moje da stane ={{{ Za6toto da vi se pohvalq dnes mi saob6tiha 4e maika mi e bremenna i sam mnogo radostna ... No v edin moment se pritesnqvam za mama. Mnogo iskam da imam brat4e ili sestri4e ... no sam mnogo pritesnena.Kakvo 6te kajite vie ? sorry ako temata ne e po pravilata... oba4e prosto nqma s kogo drug da spodelq... poneje priqtelite mi ne moga da im spodelq semeini ne6ta,nali razbirate priqtelite i semeistvoto sa razli4ni vajni po stoinost ne6ta... za tova izbrah vas,koito ste granicata
    aaa spox!nqma ni6to.Kazvat 4e bilo opasno,ama ne e 4ak taka..Moqta maika rodi na 34 i tq i sestra mi sa jivi,zdaravi i normalni1taka 4e ne se spi4ai,a misli kak 6te i pomaga6 s Beb4o!
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    тфа за единия крак в гроба
    пък е ебахти глупостта то
    баси колко жени да са умряли при
    раждане досега сигурно повече
    от половината хххх тфа само
    мъж мое да го каже
    по темата-честито.не мисля че има кой
    знае каква опасност за майка ти, баба
    ми е родила леля ми на 40 и всичко
    си е било супер..познавам и много други
    жени които са раждали след 35, че и след
    40 и нищо им няма
    a колко жени са умрели при раждане знаеш ли?

Тогава да спрат жените да раждат,а?!
    А знаеш ли колко хора са умрели докато са се хранели,а?! Да спрем и да ядем ....
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ае стига ве хора! Вие раждането го изкарахте по-смъртоносно от атомната бомба... Стига сте психирали момичето... А знаете ли колко хоера са умрели докато пресичат улицата... Доста повече отколкото при раждане... Така че споко
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Щом има жени които са раждали на 45 години,че и нагоре не би трябвало да има проблем,но все пак си бременност и винаги може да стане накой гаф.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

няма страшно... поздрави от Waterhand
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Фен
    Град
    nowhere
    няма да има проблем-просто трябва да я следят повече да не се получи усложнение иначе честито :P

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    a колко жени са умрели при раждане знаеш ли?
    ebati psihopata
    a po vreme na syn kolko sa umreli a?
    are kaji 4e e opasno da spish
    a po vreme na qdene dam kolko sa
    se zadavili i sa umreli?are opasno e
    da qdesh...
    kato qdesh i spish si s 1q krak f
    groba sigurno...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Брей тва е ебаси мисията
    И НАСА не се организира толкова колкото вие дискутирате
    проблемите по раждането айде сега се едно совалка ще излита Huston we have a problem

П.П.: И все пак повече хора са загинали при раждане отколкото космонафти са загинали на мисия

П.П.2: Дано после не съжаляваш за това

П.П.3: Какви ги говоря

Guest
    успокой се ма!

на 38 не е опасна бременноста , дори да е за първи път, А щом се касае за майка ти, зна4и не и е за първи път.

и изобщо тревожно е винаги първото раждане, ако се мре от раждане тогава става, после ве4е като по релси излизат.
    Ти за майка си не се притеснявай, пък и за себе си недей,

ако раждането беше кой знае колко опасно досега да се е затрил 4овешкия род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си