- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Честити модераторски права, miloto_girl-4e!!!!
Искам да ти честитя модераторския пост!!! Ти си наистина един юзър, който заслужава тези права! Дано те да не те затрудняват и да не ти късат нервите! Айде, приятна работа, надявам се да си много доволна от постигнатото.
Поздрави,
devil4e
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Йей милото модератор.Три пъти УРА !Go girl
![]()
Tukmo i napisah LS
![]()
![]()
![]()
i pak te pozdravqvam!!! Zaslujava6 go (makar da me be6e ubidila vednuj dosta neosnovatelno)
No kakto i da e!
4estito![]()
Ееее са я чакам да ме черпи за поста
Абсолютно заслужен и е![]()
Аре Рали ще ви почва тъй че не пишете глупости![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Браво на Милото ,успех в новото й занимание...И дано не я нервират много![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
еееее
супер (:
тя си го заслужава (:
само се чудя как се е навила с тия гости и флууд и несериозни теми за триене...![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
мерси на всички![]()
и сладури от вас зависи колко работа ще имам![]()
Worthless,еми навих се,защото искам форума да е едно готино и спокойно място,каквото беше като влезнах тук за пръв път![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
PU bez men! :PПървоначално написано от Murderdoll
Milo chestito az znam kolko mnogo iskashe tozi post i znam kolko mnogo go zaslujavashe! :P
Uspeh v moderiranoto i da znaesh, che ne e mnogo lesno! :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Hubavo!Zalavqi se za rabota!![]()
муаххаха мноу якооооо
мале ся ше е интересно
малеееее искам и аз модераторрр![]()
![]()
Честито!![]()
Радвам се, че си поела този ангажимент с желанието да помогнеш за по-доброто име на форума - така и трябва да бъде!![]()
Надявам се да се задържиш повече от мен и да не съжаляваш никога че си го направила![]()
Заслужаваш го, поради ред причини...![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
'Що все аз научавам последен?![]()
'Честито' мила, бъди себе си и никога не си променяй форумното държание заради няколко бутона.
Успех.
eee mnogo 4estito da ti eopredeleno go zaslujava6
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Честито и от мен
Дано не почне да ти тежи много модераторския пост![]()
Животът е прекрасен
Ооо честито,мила :P![]()
Успех в модерирането и трий мения без много да се замислящ...хаха шегувам се де
Сеиозно радвам се,заслужаваш го{P}
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Iska6 ama nqma. To tva ne e mandra to iskaneto i jelanieto ne sam kat umeniqta i zaslugite.
A i avatara ti e cool. Toz pi4 o4astva v mn qk film za men "Green Street Hooligans" koit ne go e gledal da gleda![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!