.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Nasilie vky6ti...

офффффффффффффф да ви има тапото нещастие
    LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!

Цитирай Първоначално написано от lose`my`mind
    Estestveno 4e ne e normalno!!!!
    taka e

Цитирай Първоначално написано от някой си
    Хора искам само да ви кажа че от такива болни мозъци трябва да се бяга на далеч. Просто бягайте докато е рано още, не чакайте боевете да станат нещо нормално в семейството. Случи ли се побой - напуснете този човек на всяка цена и не се връщайте. Не се помирявайте с него, дори да каже че е сбъркал и повече няма да се повтори, не му вярвайте. Щом е бил способен веднъж да пребие жена си значи е способен пак да го направи и ще го направи. Такива хора са отраснали с разбирането че "потупването" на жената от време на време когато "не слуша" или "много й знае устата" са нещо нормално. А това не е нормалноо!!! Ако останете с този човек ще съжалявате цял живот, гарантирам ви го. Този изрод ще се държи добре известно време след като сте се помирили и после всичко ще почне отначало. Живота ви ще стане кошмар а децата ви ще се травмират, те не заслужават да живеят такъв живот. Този човек ще отрови живота ви, този на децата ви и на вашите роднини. Просто бягайте докато е време. Не се надявайте такъв човек да се промени-това е невъзможно повярвайте ми!!! Знам всичко това от личен опит. Живея в такова семейство и е пълен ад, не се издържа. На моменти всичко утихва, но после пак се завихрят скандалите и побоищата и това няма край... Моля ви ако някой родител чете това да ме послуша.
    Напълно съм съгласна. Знам го от личен опит- веднъж стигне ли се до физическо насилие- то няма да спре, независимо от напразните обещания. Ако не вземеш нещата в ръце, никой няма да го стори вместо теб! Направи каквото можеш, за да излезнете колкото се може по- бързо от този омагьосан кръг. Майка ми чака 17 години поради същата финансова зависимост, но, повярвай ми, щастието не се купува с пари!
    Ще се справите, важното е да сте сплотени и да не губите вяра!

Lele chetqiki tazi tema razbiram,che sym golqma kysmetliika i che sym nai-shtastliviq chovek na sveta.Nqmam takiva problemi v kyshti (slava bogo)!Jalkoto e che vie ne zaslujavate tova koeto vi se sluchva!Nqkak si trqbva da se preborite,potyrsete pomosht!Na dumi vsichko e tolkova lesno ,no trqbva da ste silni! Trqbva da se borite i nezabavno da syubshtite v policiqta!Znam che zvuchi strashno,no te mogat da vi pomognat!
    Всеки може да напикае пода, бъди пич - насери тавана!

Супер фен Аватара на rakiQ
    бягайте докато е време!
    ние имахме този проблем...... дажеее цял роман мога да напиша
    ....баща ми ни биеше за най -малкото нещо и удряше с предмети.мен лично ме е бил с желязна траба..... ужасно беше
    ии накрая си събрахме партакешите и избягахме.........
    ужасно е..не ми с еговори..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си