.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Фитнес...

zdraveite az hodq ve4e 6 meseca na fitnes ... imam rezyltati...ni6to nevzemam i nqmam namerenie da vzemam.. nqkoi moje li dami kaji nqkoq programa za6toto se digam s edna i sy6ta........ i kajete kak da svalq malko kilca :P

Guest

damm

hubavo e 4ovek da poddarja tialoto si i az li4no se staraia da go pravia...do predi godina trenirach profesionalno kiokuchin-karate,a sega hodia na fitnes4e 1-2 pati sedmi4no))))

Повече от фен
    Откъде го измиксли тва карате бе .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

xaxa i toi mai neznae ..... pak e sanuval

Супер фен

:)

spored men fitnesa e ne6to mnogo hubavo hem se u4i6 na red i disciplina hem pravi6 dobro tqlo a dobroto tqlo jivee po dulgo men mi e mnogo golqma maniq ama sega hodq na rabota za tva sled rabotata ako ne uspeq da si namerq druga se fa6tam na fitnes

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    От половин година се замислям да ходя на фитнес, ама мисля че съм сляб. Висок съм около 172-4 см и тежа 63 кг. Да почвам ли от сега или да да ям още и тогава да почна да ходя на фитнес ?
    на 14 съм
    П.П. Sorry ако въпроса е смешен, но наистина е сериозен!

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

мен си ме кефи да тренирам. добавки вземам, но ще ги спирам. то е протеин, нищо сериозно. но не ме кефи нещо с протеини. като цяло от тях ми става по-зле. но тренировката - супер. недостатък е, че натоварванията са пасивни, но това може да се компенсира. аз мисля да съчетая фитнеса с някакъв друг спорт. на мен не ми трябват някви големи буци, аз искам да имам работен мускул.

на предишния - 14 е малко рано. изчакай малко. засега ти трябва някакъв друг спорт. хубаво ще направиш с лицеви опори, набирания, бягане, футбол, баскетбол... нещо такова. засега недей почва фитнес.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

ами от година и половина не съм изтървал тренировка а преди това ходих на фитнес с малки прекъсвания... всъщност с това ми е свързана работата! тук верно не е специализиран форум за ББ обаче яко се разочеровах от невежеството на някои хора свързано с хранителните добавки , за което естествено мога да поспоря със всеки които има желание и мисли че добавките са едва ли не мишкина отрова! абе вие въобще правите ли разлика между хранителни добавки и анаболни стероиди?!?
    а на exploitedteen ще му кажа само за плувците че такова тяло спокоино може да се направи със фитнес, хубавото на фитнеса ,е че можеш да направиш доста по добро тяло

Цитирай Първоначално написано от vkusen
    ами от година и половина не съм изтървал тренировка а преди това ходих на фитнес с малки прекъсвания... всъщност с това ми е свързана работата! тук верно не е специализиран форум за ББ обаче яко се разочеровах от невежеството на някои хора свързано с хранителните добавки , за което естествено мога да поспоря със всеки които има желание и мисли че добавките са едва ли не мишкина отрова! абе вие въобще правите ли разлика между хранителни добавки и анаболни стероиди?!?
    а на exploitedteen ще му кажа само за плувците че такова тяло спокоино може да се направи със фитнес, хубавото на фитнеса ,е че можеш да направиш доста по добро тяло
    Никой не е казал че няма разлика м/у анаболи и протеини. По принцип протеините не са опасни. Лошото е че не всеки знае как да ги използва(тва са най-често някакви, които са разбрали от приятелите си и са решили и те да взимат, без да се консултират с лекар или друг специалист). Другото лошо нещо е, че на пазара има много боклуци. Ако някой иска да взима протеини, то те трябва да са качествени, а не някви взети от някой забутан фитнес, със срок на годност изтекъл преди 10 години...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си