.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    sunshine__f
    Guest

imam nujda ot malko 4ist vuzduh

Problema pri men e che na6ite mi niamat doverie, za koeto si ima prichina. Sega ne iskat da me puskat pochti nikade, pravat mi ogromni skandali kato zakasniavam vecher, dori i s 10 minuti. naskoro razbraha i che pu6a, mama mi vdigna skandal estestveno, ba6ta mi se zastupi za neia ( mejdu drugoto toi su6to se krie ot neia che pu6i) . Doskoro ba6ta mi be6e dosta otvoren kum men, a sega samo mi kre6ti, poburkvam se , iskam malko da podi6am na spokoistvie bez tezi dvamata da se mesiat navsiakade, poniakoga imam chuvstvoto che go praviat ot zloba.... , znam che ne e taka, znam che se opitvat da me predpaziat, no imam nujda ot svoboda i razbirane ot tiahna strana ...

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    И ние кфо може да напраиме?Да не сам ти маика...

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Ами нямат ти доверие,за тях не е никак хубаво да разберат че дъщеря им пуши...аз незнам защо пушите изобщо супер тъпо!Опитай се да си изградиш доверието им

Супер фен
    Спечели доверието им и покажи,че си достатъчно отговорна...
    А за кво пушиш ?Само се тровиш....
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Град
    In^The^Hell

Re: imam nujda ot malko 4ist vuzduh

Цитирай Първоначално написано от sunshine__f
    Problema pri men e che na6ite mi niamat doverie, za koeto si ima prichina. Sega ne iskat da me puskat pochti nikade, pravat mi ogromni skandali kato zakasniavam vecher, dori i s 10 minuti. naskoro razbraha i che pu6a, mama mi vdigna skandal estestveno, ba6ta mi se zastupi za neia ( mejdu drugoto toi su6to se krie ot neia che pu6i) . Doskoro ba6ta mi be6e dosta otvoren kum men, a sega samo mi kre6ti, poburkvam se , iskam malko da podi6am na spokoistvie bez tezi dvamata da se mesiat navsiakade, poniakoga imam chuvstvoto che go praviat ot zloba.... , znam che ne e taka, znam che se opitvat da me predpaziat, no imam nujda ot svoboda i razbirane ot tiahna strana ...
    oooo,mila 6tom 4ak ba6ta ti se krie ot maika ti,4e pu6i.....!Sry,ama s takava maika kvo o4akva6.......
    Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от aHyC
    И ние кфо може да напраиме?Да не сам ти маика...

Ако нямаш съвет, трай си ако обичаш...

Мила, не съм сигурна точно какво да те посъветвам, не знам причината да ти нямат доверие (предполагам не е само пушенето). Засега можеш само да се държиш както те искат , и да си търпелива, за да можеш пак да си върнеш изгубеното доверие...
    За пушенето- разбирам те напълно, и наште бяха мнооого против акто разбраха,че пуша, и вече 5 години по-късно не са се примирили напълно Не им обещавай, че ще ги откажеш , ако наистина не смяташ да го правиш... Абе не ги лъжи, и рано или късно ще го оценят...
    Добре би било и да им обясниш,че имаш нужда от малко лично пространство...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    При мен е същото,но хубавото е,че ми остават само 340 дена до 18тия ми рожден ден ще им тегля една и да ме няма.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

sunshine_f
    Guest
    Pi4ove mersi mnogo.. 6te se opitam da igraia tiahnata igra.. dano pomogne, dano razberat che moga da se grija za sebe si

Град
    Планетата Земя
    няма нужда да им се подмазваш и да им играеш по свирката. Изгради си собствено мнение и го следвай. Моя съвет е бойкот, тотално ги откъсни от всичко и ги изолирай, не прави всичко на пук. Когато закъснееш, закъсней защото ти така си решила. Родтелите са ще те ограничават, защото е за твое добро, не е. Те те ограничават само за да могат да приспят съвестта си, че са те държали из късо. Просто ги прескочи, няма какво да изгубиш, какво и да се опитат да ти направя е незаконно.
    Долу авторитетите!

ami i az na na6te im izgubih doverietyo ama .... sq se opitvam da se popravq kato gi slu6am i mn gledam da ne im otgovarqm
    Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

не пуши бе аз ли ти ги втурвам в устата ???..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Emi kato si prostA i pushish e taka ! Sorka , ama nqma da im vurnesh doverieto ! :D

Цитирай Първоначално написано от hell__girl
    oooo,mila 6tom 4ak ba6ta ti se krie ot maika ti,4e pu6i.....!Sry,ama s takava maika kvo o4akva6.......
    +1

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    "imam nujda ot malko 4ist vuzduh"

Отвори прозореца , че с тия цигари си направил/а всичко в дим ..

Еми .. говори с тях .. ако почнат да викат , кажи , че не искаш да ти се вика и така .. на мен един път ми се развикаха нашите , не знам какъв беше повода , ии аз просто се изправих и казах , че с Викане няма да стане нищо .. излезнах си от Стаята , и казах да ме викнат, като се успокоят малко ..

Те ще ти викат вашите .. 1-2-3 пъти .. накрая ще се усетят и ще спрат ..
    И ще поговорите , и всичко ще се оправи ..
    Късмет
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

стара тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си