- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде гледате по време на секс?
Интересно ми е...Къде гледате по време на секс, а позата е лице в лице? Затваряте си очите, за да усетите по-пълно удоволствието, гледате другия в очите, все едно говорите с него/нея искрено, целувате го/я непрекъснато и сте със затворени очи или пък с отворени или пък просто го/я гледате в устните (известно е, че когато имаш някакви такива мераци към другия човек и го гледаш в устните, дори само да си говорите) или пък някъде другате просто гледате?
П.п. Сори, ако темата се повтаря, но особено ме интересува мнението на момчетата.
Moderated by Aia
7 tochka ot pravilnika!!!
Blagodarq za vnimanieto!!!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
мн ясно че със затворени очи... тряя да се изпита внимателно всяка част от рядко правения секс![]()
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
gledame se v o4ite!
В очичкитеедори когато се целуваме..много е възбуждащо
![]()
![]()
Аз лично гледам, и в очите и понеже се кефя много здраво на тялото на моята партньорка я гледам през цялото време, гледам всяка нейна извивка, гледам как прониквам в нея, гледам я цялата и и се наслаждавам. ех а пък сочните и устни.. стига че полудявам.![]()
P.S. - ГОСПОД Е САЗДАЛ КРАСИВИТЕ НЕЩА ЗА ДА БЪДАТ ГЛЕДАНИ.![]()
Razli4no.Ponqkoga go gledam v o4ite,ponqkoga go celuvam.Vsi4ko zavisi ot samiq sex.![]()
Ами понякога го гледам в очите в следващия момент се целуваме после си затваряме очите и се отдаваме напълно на удоволствието и така.![]()
По същия начин съм и аз. Хихи ама едно към едноПървоначално написано от kurabiika
![]()
Живота е гаден, а после умираш!
амммм при мен по често се случва да не го гледам,а да си затворя очите и да се отдам на удоволствието![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ту гледам ту жмя като по често гледам.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
обичам да се гледаме![]()
Mi nai chesto sam q prgarnal i q celuvam po vrata..
Гледам я в очите и я целувам.
Az pravq takaПървоначално написано от Josefinne
![]()
Първоначално написано от aNderson
![]()
No Friends
No Sex
No sex
No children
No children
No teacher
No teacher
No school
No school
No problem!
Ясно. А ако правите секс...хм...заради секса, нали , не любов, къде гледате?
П.П. И каква за Бога е тая 7ма точка от правилника?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
4akai malko!Ti ne si li mom4e?Първоначално написано от aNderson
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Mi ili sas zatvoreni o4i i ot vreme na vreme se gledame v o4ite... i kam tavana sy6to se e slu4valo da gledam tva e ob6to vzeto...Ama kadeto mi otide pogleda ne se staraq da gledam to4nu v opredeleno mqsto:]]
Много ми е приятно да я гледам в очите и устните като се усмихва. Това ме възбужда адски..... Ма няма вечеее...................................
face 2 face, в гърдите.. доста често и в някой букет цветя.. (идва ми музата тогава .. мхм)
kratko i iasno....GLEDAITE PARTNIORA V O4ITE...tam bihte mogli da vidite dosta nesta po vreme na sex))))))![]()
Ти па на тия 13 години къф секс праиш д`ге ???Първоначално написано от mis_marry_jane_13
в снимката на саседката на стената![]()
![]()
![]()
Това ме убиПървоначално написано от street_force
ама да си призная е така хаха