- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "краде" ми близките хора
И мойта историйка е малко тъпа, но от седмица вече не издържам...
С една моя съученичка цяло лято излизаме...седим на един чин и всичко е ОК(подсказваме си, смеем се, излизаме...)Но напоследък супер много съм се сдухала...тя е на външен вид супер якичка и момчетата винаги я забелязват, което малко или много дразни. Попринцип съм от тези хора, които познавам адски много хора съм в сравнително добри приятелски отнощения с всички, но в момента . в който се запознаят с тази моята приятелка и те изведнъж всички я заобичват(а даже не я познават). Знаят,че си има сериозен приятел, с който ходи 2-3 год. и все пак продължават всички да я свалят.Примирила съм се с това,че когато съм с нея аз оставам на заден план.
Но на мен ми писна буквално да ми отнема всичките ми приятели пред очите! Даже си имам мн добри и стари приятели, с които често си контактувам в IRC, но споенали и за тях...моментално се спряителява с тях и те вече вместо да ме питат 1-во как съм, питат къде е тя?! Мразя така като стане... Даже пак в IRC покрай един мн добър пр, който сега не е в града ни, се запознах с едно момче от моето даскало, който е година по-голям. И в у-ще се запознахме...а момчето е супер точно. Имаме еднакви интереси, познати и т.н. Въобще супер приятел. Намерих му и теми за класната му, той ми помага като имам проблеми по др.предмети (има си гадже, но аз се радвам на такива приятелства). Та на тази моята приятелка и бях споменала за това момче, а тя пък познава братовчед му пак покрай мен...(и него ми "отне").Та има няма няколко дена откакто се запознах на живо с това момче и тя веднага започнала да си чати с него и да ми се прави колко неща знаела за него........
А и на всичкото отгоре двете си имаме общ мн добър приятел, на който постоянно споделяме. Ама те двамата са си малко по-близки, но пък често се карат за нищо...и все аз ги сдобрявам...а ми писна....искам съвет! как да ги накарам да спрат да се карат за най-малкото и как да и обясня,че ми писна да ми "краде" приятелите ми и че няма право така да се меси...( а като и кажа нещо на въпреки тя се разревава и все това другото момче /нащия общ пр/ ме кара да и простя)
ohemi mila ne znam koe e nai pravilnoto re6enie v slu4aq no 6te ti kaja kakvo misq az... naistina si prava 4e malko ili mnogo drazni tq vinagi da e №1 i s neq vinagi da si na vtori plan.mi togava ne badi s neq! nameri si nova kompaniq,priqtelka i ostavi sega6nata si ... a tva 4e mnogo lesno si namira priqteli,ti ni6to ne moje6 da napravi6 po vuprosa
xaresvat q - tova e. no ti imai samo4uvstvie i ne se kompleksirai zaradi neq,za6toto tva e mn po lo6o! da ne ti puka
![]()
Ami, qvno tvoqta priqtelka e mnogo kontaktna s vsi4ki![]()
Tova e cqlata istina, ima hubavo izlu4vane, s koeto privli4a horata...
Ima dobro samo4uvstvie, a to kara horata da q haresvat o6te pove4e, za6toto (govorq primerno), kogato ti se haresva6, i drugite te haresvat![]()
Zamisli se, da ne bi da ima6 po-malko samo4uvstvie...
a tova na priqtelkata ti da e dosta po-golqmo i zaradi tova horata taka (NESUZNATELNO, 6tot nemoje da e naro4no - vij kfa si dobri4ka) da ne prenebregvat![]()
Мен ме е яд,че тя не заслужава с всички да е приятелка (в смисл на моменти преебава всички заради приятеля си или пък тя само говори,че е приятелка с тези хора, но на моменти само се възползва от това...)
Не е лесно да загърбиш едни приятели и просто така да ги захвърлиш като носна кърпичка и да отвориш нов пакет - с нови приятели. Хора, които познавам от толкова години и...да ги заеба заради недоразумения с едно момиче?!
А и ме посъветвайте да говоря ли с нея?! Това момче, с което се запознах как да и обясня, че не искам да се меси и тя, че прекалено много го ценя и че не искам тя да ме "измести"?!
P.S.А и друго...веднъж мн се бях скарала с този наш общ мн добър пр...и на мен и на него ни беше адски гадно даже, когато той и е споделил,че иска да се сдобрим, тя не направи абсолютно нищо по въпроса. Сега всичко е ОК, но когато те се скараъ аз нещо дребно все мен молят да ги сдобря...кажете ми това човешко ли е?! когато тя има нужда от помощ - аз съм на среща, а кога аз имах - нищо не получих...
miiiiiiiiiii qvno si dosta zlobna i zavistiliva...skupa primiri se....balkasnata ti zloba nqma krai
Не съм абсолютно наясно с отношенията ви,още повече че чух само едната страна по въпроса,обаче не разбирам каква е тази женска завист и злоба и от двете страни?? Ти на нейно място надали би се държала по различен начин.Не можеш да й се сърдиш заради нещо което Бог и е дал..Пък и истинските ти приятели ти ценят и харесват заради това което си и мис свят не може да те замести в отношенията си с някой,така че вместо да обвиняваш приятелката и да натрупваш злоба се опитай и ти да привличаш вниманието по някакъв начен а не само да завиждаш..и около мен има по-харизматични и готини хора от мен,но аз са сприятелявам и забавлявам и си имам свои отношения с общитите ни приятели..А ако тя е такава каквато казваш рано или късно ще се отдръпнат,но всеки има право да харесва някой и ако те я харесват и тя тях няма за какво да се сърдиш а никой.ако си в нейната сянка е така,защото ти искаш и не го променяш!
Женска завист или каквото си искате го наричайте. Но исках от вас само съвет, защото аз нея си я уважавам (както вече казах имаме мн хубави моменти заедно), но тя е малко по-странен характер (и е свикнала да е център на вниманието), а за мен това не е най-важното. Защото аз никога не и се меся, а що се отнася до мен, когато аз си имам някой друг или нещо, тя трябва да се намеси и дори да ми го отнемеКак да и обясня,че няма това право,че не всичко е нейно
А когато някой и каже истината, че не винаги е права, тя излива 2-3литра сълзи...но не си взима поука
P.S. Не злобея,но ми изглежда мн нечестно аз да правя всичко за нея и да не и се меся в личното и пространство,а отсреща не получавам нищо...
"Най-добрият ти приятел можа да стане най-лошият ти враг!"
"Не съществуват добри приятели, а само добри познати!"
"Истински 'приятел' е не този, който ти изтрива сълзите, а този който не ти дава повод да плачеш"
ами и ти прави като нея за известно време и то да си личи, тя много ще ти се ядоса (може биНе злобея,но ми изглежда мн нечестно аз да правя всичко за нея и да не и се меся в личното и пространство,а отсреща не получавам нищо...нзм) след това и обясни, като на човек, че и ти така се чувстваш , че според теб и тя прави това на теб и ти се чувстваш самотна заради нея ,или както се чувстваш сега заради нея и че това е било просто пример, че е гадно така да се държат с теб или с нея, та да намери начин да се поправи поне малко или поне като трупа слава да те хвали и теб
![]()
(все пак трябва да имаш и изгода
, а и нали така като харесват нея ще захаресват и теб - щом тя е открила нещо повече в теб защо не и те да не го намерят
?? ) , НО ако не се поправи поне малко или поне не ти се извини от сърце то ти "дръпни чертата " - за какво ти е такава приятелка
П.п. по добре мачкай всички - от колкото те да мачкат теб![]()
а и за последното казано : П.П.п. това ще се разчуе (ако е толкова слявна и обичана ) та тези които научат истината и ти останат приятели (ако тя "скъса"
всички връзки с теб ) са ти истински приятели , но ако не останат такива - за е** ги тук има с лопата да ги ринеш
П.П.П.п ако ти трябва истински приятел :![]()
julitto@abv.bg (за връска с мен ) - така де
1 приятел повече - е по добре от 1 приятел по малко , но само ако и истински![]()
![]()
амиииии при мене е подобно....само дето мене пък гаджето ми ми краде приятелите....което също не е толкова хубаво
Виж сега,незнам отколко време ти е толкова добра приятелка,отколко време се разбирате,дали ти е покавала по някакъв начин,че държи на тебе.Но ако не го е направила-остави я.Покажи и,че няма да търпиш повече тя да ти краде за дни хората,с които си градила отношенията си с месеци...Защото е много трудно да намериш истински приятел,и ако аз бях на твое място,и някаква дойдеше и ми го отмъкнеше под носа...Бих я заебала
Успех![]()
razbiram mte i az imam edna takava priqtelka samo 4e moeto e po razli4nopriqtelki sme ot predy4ili6nata spodelqme si vsi4ki taini......
no edin pat tq kazala na na6iq klas vsi4ki moi taini i vsi4ko koeti sam i kazvala sled tova az trqbva6e da se premestq za6toto cqloto daskalo me skasa o podigravki az nqmam ve4e ni6to ob6o sas taq priqtelka-predatelka![]()
Първоначално написано от marzq_tupite_ku4ki
![]()
Tva puk po temata li e izob6to?
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
macka vij sega ne biva tova da te podtiska, smisyl ti non-stop kato si povtarq6 4e vsi4ki haresvat vse neq, 4e tq e po-hubavata i t.n. si ma4ka6a sama samo4uvstvieto-izlez navyn, zabavlqvai se s drugi hora sred koito se 4uvstva6 dobre, kupi si ne6to koeto otodavna iska6, napravi ne6to za sebe si-idi na nqkoq hubavo film4e da gleda6, nova pri4eska...znam lizapo4vai sama da si pravi6 komplimenti...ne se svivai kogato si do 'idealnata' si priqtelka
ti skypa moje6 da si sy6to tolkova haresvana kolkoto i tq e stiga sama da povqrva6 4e go moje6 i da byde6 estestvena...kakto se kazva6e v edna reklama-ne se stqgai
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Ако толкова много те дразни тегли и една и готово.
абе кво е тва "моите приятели не са твои приятели".ми вие като сте приятелки естествено че трябва да имате общи познати.тва че тя е по-чаровна е друг въпрос.и аз имам една приятелка дето е много красива и всички много и се кефят ама тва не ми е проблем,щото много държа на нея.Като искаш винаги да си номер 1 си намери няква грозна,тъпа и невзрачна приятелка...
dai q nasam da q poeba malko she i slavq samochuvstvieto aahjahxaxghaxax![]()
Не прочетох всичко, ама ако за това което си мисля-и аз имам една такава ''фр'' която ми открадна някой от най-добрите ми приятелки и приятелиИ ме скара с най-добрия ми приетел
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Първоначално написано от marzq_tupite_ku4ki
чувате ли се бе кфа женска злоба момичето го обясни супер точно и нежно веднъж не я нахрани оная ,а вия се нахвърляте на нея ебати хората сте чесно...Била съм в подобна ситуация и просто моя съвет към тебе е да намериш различен начин от нея да си близка с тях колкото и тъпо да звучи повярвай ми им ефект и сега съм по същия начин и просто сички държат на мене точно по тая причинаПървоначално написано от Анонимко
тфа е 1 вариант за мене а пък втория е както казаха преди мене намери си нови приятели и и кажи че ти е писнало от нея и че не искаш а си с нея ако ше продължава да праи така... късмет занапред каквото и да стане
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Аз се чудя толкова ли я обичаш иначе (въпреки, че едва ли щом говориш това за нея /не те съдя де/), че заради нея си готова да се разделиш с всички други и да си останеш приятелка само с нея и примерно т'ва момче, което ви е общ приятел... Естествено това няма да си го направила ти, ами доколкото схванах тя ще ти ги отнеме постепенно. Ми зарежи я - може да стане постепенно примерно като почваш отначало да се отдръпваш от нея и да сядаш с други хора в час, в който отивате в друга стая.
А и да не е виновна явно не ти е толкова приятно с нея... и постоянно ревнуваш (не е грехота да ревнуваш, съвсем човешко е всъщност) от това как другите биват привличени от нея, по-късно ще почнеш да си казваш, че е по-умна от теб и т.н. А няма значение каква е, важното е да се чувстваш добре от това, което си и от това, което имаш. Някои имат нужда от приятели, които да не ги засенчват и си намират такива за най-добри... Направи и ти така и дано да си доволна, 'щото, ако не си значи, че не заслушаваш приятели.![]()
Абе по-общо искам да кажа, че щом не ти харесва с нея, значи не трябва да я смяташ за най-добра приятелка и да прекарваш повечето от времето си с нея. Поддържай отношения с нея, каквито поддържаш и със средностатистическия си познат.![]()
Добре, ти какво намираш в нея като човек, освен това, че сте имали хубави мигове заедно? Тя доколкото разбирам е коренно различен от теб човек и ми се струва мн нечестно, това, че й позволяваш да те прецаква така. Замисли се, заслужаваш повече. Моят съвет е малко по малко да се отдръпваш от нея и ще видиш как "откраднатите" приятели много бързо ще разберат кой е по-стойностния човек от 2те ви и ще те последват. Просто някакси е кофти ти да правиш толкова жестове, които не само не се оценяват, но и ти се отговаря с обратното (имам предвид случая, в който не е помогнала да се сдобриш с приятеля си)
Мда тва е много гадно (: Както в 1 разказ се казваше ( маи беше Дървишово семе ) Тъпча на едно кръстопътче и незнам накъде да тръгна (маи беше такаПървоначално написано от Flash^Dance`F
) Незнам какъв съвет да ти дам , защото както казваш тя е хубава и се откроява . Тя не ти краде приятелите , те си "отиват" от теб заради 1 хубост , това си е тяхно решение тя не е виновна.Тя е като мед при които мечките сами идват (стана малко тъпо).Немога с друго да ти помогна наистина гадна ситуация.Успех
![]()
vij nz dali 6e ti haresa no mislq 4e tq ne ti istinska fr pogovori s neq opitai da i obqsni6 4e ne ti e priqtno moje i da te razbere a ako se razpla4e zna4i e cirk tova e
Научих се да забравям незабравими неща!
Мога да кажа НЕ, когато искам да изкрещя ДА!
И най-ценното, което научих е,
че в живота ми единствената грешка беше ти!
Сега, когато знам това
и да лазиш в краката ми
не мисли, че ще те съжаля!
Хора... темата е от 2005... мисля, че няма нужда да съветвате авторката.
Your pseudo sunshine I don't need.