И мойта историйка е малко тъпа, но от седмица вече не издържам...
С една моя съученичка цяло лято излизаме...седим на един чин и всичко е ОК(подсказваме си, смеем се, излизаме...)Но напоследък супер много съм се сдухала...тя е на външен вид супер якичка и момчетата винаги я забелязват, което малко или много дразни. Попринцип съм от тези хора, които познавам адски много хора съм в сравнително добри приятелски отнощения с всички, но в момента . в който се запознаят с тази моята приятелка и те изведнъж всички я заобичват(а даже не я познават). Знаят,че си има сериозен приятел, с който ходи 2-3 год. и все пак продължават всички да я свалят.Примирила съм се с това,че когато съм с нея аз оставам на заден план.
Но на мен ми писна буквално да ми отнема всичките ми приятели пред очите! Даже си имам мн добри и стари приятели, с които често си контактувам в IRC, но споенали и за тях...моментално се спряителява с тях и те вече вместо да ме питат 1-во как съм, питат къде е тя?! Мразя така като стане... Даже пак в IRC покрай един мн добър пр, който сега не е в града ни, се запознах с едно момче от моето даскало, който е година по-голям. И в у-ще се запознахме...а момчето е супер точно. Имаме еднакви интереси, познати и т.н. Въобще супер приятел. Намерих му и теми за класната му, той ми помага като имам проблеми по др.предмети (има си гадже, но аз се радвам на такива приятелства). Та на тази моята приятелка и бях споменала за това момче, а тя пък познава братовчед му пак покрай мен...(и него ми "отне").Та има няма няколко дена откакто се запознах на живо с това момче и тя веднага започнала да си чати с него и да ми се прави колко неща знаела за него........
А и на всичкото отгоре двете си имаме общ мн добър приятел, на който постоянно споделяме. Ама те двамата са си малко по-близки, но пък често се карат за нищо...и все аз ги сдобрявам...а ми писна....искам съвет! как да ги накарам да спрат да се карат за най-малкото и как да и обясня,че ми писна да ми "краде" приятелите ми и че няма право така да се меси...( а като и кажа нещо на въпреки тя се разревава и все това другото момче /нащия общ пр/ ме кара да и простя)