Мен ме е яд,че тя не заслужава с всички да е приятелка (в смисл на моменти преебава всички заради приятеля си или пък тя само говори,че е приятелка с тези хора, но на моменти само се възползва от това...)
Не е лесно да загърбиш едни приятели и просто така да ги захвърлиш като носна кърпичка и да отвориш нов пакет - с нови приятели. Хора, които познавам от толкова години и...да ги заеба заради недоразумения с едно момиче?!
А и ме посъветвайте да говоря ли с нея?! Това момче, с което се запознах как да и обясня, че не искам да се меси и тя, че прекалено много го ценя и че не искам тя да ме "измести"?!

P.S.А и друго...веднъж мн се бях скарала с този наш общ мн добър пр...и на мен и на него ни беше адски гадно даже, когато той и е споделил,че иска да се сдобрим, тя не направи абсолютно нищо по въпроса. Сега всичко е ОК, но когато те се скараъ аз нещо дребно все мен молят да ги сдобря...кажете ми това човешко ли е?! когато тя има нужда от помощ - аз съм на среща, а кога аз имах - нищо не получих...