Не злобея,но ми изглежда мн нечестно аз да правя всичко за нея и да не и се меся в личното и пространство,а отсреща не получавам нищо...
ами и ти прави като нея за известно време и то да си личи, тя много ще ти се ядоса (може би нзм) след това и обясни, като на човек, че и ти така се чувстваш , че според теб и тя прави това на теб и ти се чувстваш самотна заради нея ,или както се чувстваш сега заради нея и че това е било просто пример, че е гадно така да се държат с теб или с нея, та да намери начин да се поправи поне малко или поне като трупа слава да те хвали и теб (все пак трябва да имаш и изгода , а и нали така като харесват нея ще захаресват и теб - щом тя е открила нещо повече в теб защо не и те да не го намерят ?? ) , НО ако не се поправи поне малко или поне не ти се извини от сърце то ти "дръпни чертата " - за какво ти е такава приятелка
П.п. по добре мачкай всички - от колкото те да мачкат теб
а и за последното казано : П.П.п. това ще се разчуе (ако е толкова слявна и обичана ) та тези които научат истината и ти останат приятели (ако тя "скъса"
всички връзки с теб ) са ти истински приятели , но ако не останат такива - за е** ги тук има с лопата да ги ринеш
П.П.П.п ако ти трябва истински приятел : julitto@abv.bg (за връска с мен ) - така де
1 приятел повече - е по добре от 1 приятел по малко , но само ако и истински