.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: LiNkiN4eTo

Guest
    Iskam da vi kaja.4e otkakto Bannaha linkin4eto,tq fluudi foruma neprekasnoto kasno ve4er s nqkakvi tupi temi"sere mi se" ,"gledam XXL","ebah kotkata" i taka natatuk!Znam, 4e e tq!Po-dobre i varnete akaunta!Nqma po-tapo ot tova da se obijdame!Nit se znaem kvi sme ako se sre6tnem o4i v o4i nit ima povod da se draznim samo za6toto taka biha ni obarnal pove4e vnimanie!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Оффф... Още някой дето си мисли че ще е много интересен като напсува админа и напусне форума... Ще ви кажа само едно- не сте интересни... Няма "звезди" , няма незаменими или легендарни юзъри- Легендарен беше Утопия... КОлко от вас го помнят??
    Ами Лейди Ди? Nightwish? DieWithMe...Те бяха и модератори, и много полезни, и по-зрели... Но година-две-три по-късно юзърите се сменят, изгряват нови "звезди"... Така че не се мислете за незаменими потребители, и не си мислете, че ще се свърши форума като вас ви няма... Нито че на админа и модераторите им пука дали им се кефите или не...

p.s Кефя се на Линкинчето, но: Първо, не мисля, че ще спре да пише, второ, сигурно има причина да я баннат, и трето, като псувате модераторите и админите, не и помагате особено...
    Tai posledna tema tuka ta za Utopia i Kaketo(LadyDi)gi pomnq. A i pomnq baq skandali samo zaradi glamotata na edin 4ovek ama nqma navlizam v podrobnosti i sea stavat podobni raboti ama koi da vidi ili 4ue. Az si vlizam ot dajd na vqtar i mi e prez onaq rabota ama ima takiz koito sa seriozni i gi e qd e qdosvaite se ama nqma smisal
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Ех деба, абе мое ли и мен да ме банете, ама завинаги, че само си губя времето с тоя форум. Смисъл не ми се пцува по нек'ви хора, ами си моля учтиво да ме банете. Това е сериозно, не се майтапя.

Всички молби са удовлетворени, нарушителите са санкционирани, а относно самия въпрос колегата Ви отговори. С което считам темата за приключена!
    Благодаря!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си