- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С кого ще прекарарате Коледа?
Въпроса е ясен май. Мама и тате или...
Със семейството разбира се.
Коледа е семеен празник
ЕЕЕ Коледа разбира се че със семейството, все пак това е семеен празник
Ами да, попринцип е семеен празник.... та поне в 12 часа трябва да си си вкъщи, пък после излизай ако исакш.
Don't hate me, I'm just blind.
със семейството естествено
Sorry, аз съм заплес.Първоначално написано от dark soul
Ми при нас има лек проблем. Родителските семейства на мен и половинката не могат да ни разделят нещо, пък ние определено бихме предпочели да сме се сами. Вече се нервирам само както наближи семеен празник.
pi4 ne6to si se obarkal...tva da ne ti e nova godinaПървоначално написано от Tyler D.
![]()
No Friends
No Sex
No sex
No children
No children
No teacher
No teacher
No school
No school
No problem!
sas semeistvoto razbira se!!! hubavo 4e ima 1 den v koito e zadalajitelno ili po to4no po tradiciq da prekara6 ve4erta vka6ti sas blizkite si ina4e e nevazmojno... xixixiix
В къщи с нашите...Все пак това си е семеен празник![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Аве дупе коледа се кара със семейството тва си е семеен празник. То да не е да се съберете с аверчета да се напукате кът свине и да се радватеедин на друг тва се праи на нова година ай са стиа тъпи въпроси !Първоначално написано от tech_noir
Аз ши съм с жина ми ама се пак !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sus 4oveka det nai se razbiram ot si4kite mi rodnini ... dqdo mia i 6te se vidq s edin star priqtel s koito ne su mse vijdal ot meseci ....da pieme po 1 greqna rakiq i da si poprikazvame
![]()
mama tati bati..rodata xahxha ;] ludnica![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ami znam 4e e semeen praznik!No nai- dobrata mi friendka to4no togava ima rojden den!Tui 4e 99% s neq!Danoo...vse pak...
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
mnogo qsny s che sys nashte, to nqma da e sushtoto bez tqh...
Emi poprincip shte sam s nashte ,ama prez denq shte sam pone malko s moq priqtel,za da si chestitim i da si podarim podarucite!![]()
AKO OBICHASH EDIN CHOVEK SHTE MU DADESH NAI-SKUPOTO SI, A AKO TOI TE OBICHA -NIKOGA NQMA DA TI GO VZEME! ! !
Ами Коледа си е семеен празник - така че със семейството, разбира се![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
МНого позната ситуация. Дори след 20 години брак на наште, бабите и дядовците не можаха да се разберат къде да се празнуват семейните празници. Допреди няколко години имаше скандали всяка година преди Коледа, Великден и т.н . Но наште решиха проблема и сега сме си само ние,семейно ,вкъщи на празници...Първоначално написано от tech_noir
Има и друг вариант- едната година при ваште, другата при техните![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
със семейството![]()
Тва е семеен празник се пак. Нова година вече купон![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
ami s brat mi i gadjeto, poneje na6te nqma da sa v Sf![]()