- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от форума бихте искали да правите секс?
много му е космат газа на фохито![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
цели 11 страници ... гледам,чета и се смея.Смея се на това че са се събрали тук всичките комплексарчета и разправят кой коя щял да на**е ... единия искал с модераторите, друг искал с незнам си кой ... ама същественият въпрос е ... като сте такива е*ачи ... замислете се дали ще ви пуснат?В смисъл тук си ги дрънкате и вие едни ама на живо сигурно 70-80% от вас не са същите както във форума ...
може да си се надъхвате един на друг ... ами ако сгафите и не ви стане?Ами ако сте си девствени и не сте правили секс с жена/момиче до сега?Има ги и такива ... избиват си този комплекс като псуват на ляво и на дясно със заучени фразички и с "гъзарски" думи като "шунда" "слива" "малкия Джо" и т.н.
Добре бре мама му стара какво толкова ви е срам да напишете една нормална и цензурирана дума като Пен*с ?
Или вас си ви кефи звучението на "малкия Джо" ... а кой е големият Джо? Някой американец на който сте се възхитили?Или Болният ви мозък който си фантазира че ще бодне нещо ама си боде само 10-те пръста на ръцете и после се бърше в хавлията? офф я стига - тук от този форум 10-ма "гъзари" ако правят секс с някоя форумка ... главата бих си отрясъл...
Единствение за които съм сигурен че могат да го направят с някоя форумка са ... exploitedteen, Coki, Аз Съм Българче ...
за Coki съм си 100% сигурен нали си бяха с Aia пък и дано все още са - нз ... не съм светнат по този въпрос ... та това е ...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
E naistina te podkrepqm ve4e! Edin da kaje istinata, to otdale4e si li4i kfi sa kompleksari vsi4kite...Първоначално написано от SyLZaTa
![]()
![]()
![]()
Propusna i mene, kakto i da eПървоначално написано от SyLZaTa
![]()
![]()
![]()
li4no moe mnenie e 4e taq tema e mnooogo presilena ... ima hora koito sa interesni li4nosti i s tqh bih se zapoznal ama 4ak puk da pravim sex![]()
ne e li malko presileno ?kak mislite (pitam vi si4kite) dali nqma6e da e po dobre temata da bude
"s kogo bihte iskali da se zaponzaete ot foruma"
![]()
Temata shte e prekrasna i shte q pusnaПървоначално написано от korn___
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
Първоначално написано от street_force
kike parvo na foxi dupeto si e super i ne e kosmato.vtoro iskam da kaja na oneq tapanari 4e ne davam niikoi da 4uka foxi v dupeto.za6oto negovoto dupe ne zaslujava izvra6eniq kato vas i va6ite.....mislq 4e me razbrahte i smqtam temata za iz4erpana.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Първоначално написано от dj_tigrica
Тоя няма ли да спре да лъже![]()
2т. забрана за ползване на профил
Първоначално написано от LoRinSeR
vij sega.....toq ne e toq a e tazi.az ne sam mom4e az sam momi4e i si imam ime....ne sam foxi za6oto ne moga da sam nego...az sam si az.i ne laja...foxi e edin 4ovek a az sam drug...mislq 4e foxi go vidqh te a koito ne vqrva da si gleda rabotata.az sam si az a foxito si e foxito.qsno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
dj_tigrica
Предлагам ти да преустановиш участието си в тази тема.
Благодаря предварително.
ХаХаХАаахХАаХАхаххаХАХхаПървоначално написано от machoka
по темата...от известно време насам,като чета постовете на мовечето момчета във форума честно казано ....не бих искала да бъда с момче което разсъждава,като повечето тук...независимо дали става дума просто за един секс!
е не казвам,че съм разочарована от всички...от старите потребители има много момчета,които мислят с акъла си все още
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
California
Как точно мислят 'новите', че са под нивото ти?![]()
Няма да те моля да споменаваш поименно, разбира се.
никога не съм казвала,че са под нивото ми!!! аз не съм тази която да определя кой на какво ниво е!Първоначално написано от machoka
не знам дали тва е начина им на мислене,защото от няколко поста немогат да се правят изводи за човек,но това което виждам аз е че фикс-идеите на повечето и момчета,и момичета са пари,коли,секс!
само тези неща ли трябва да са целите ни в живота?
трябва да се хвалим с колко жени и мъже сме спали ли?като правиш секс по велик ли ставаш?
секс може всеки да прави...човек се ражда с тази способност!
П.С. Ама да не си помислите пък сега,че казвам че секса е нещо лошо![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Ако беше момче щях да напиша "Ето това беше мъжка дума!" но тъй като си момиче ... се възхищавам на мнението ти от-до ...Първоначално написано от California
Admin-Coki:
abe taq tema ne q rabiram
felacio za si4ki
С Darth revan...той е ГОЛЕМ пич![]()
![]()
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
SyLZaTa,California, kakvo se vaikate tolkova, i za6to razvalqte veseloto na vsi4ki? men temata mi e zabavna. a i otk1de znaete 4e utre nqma da se ugovorq da pravq sex s nqkoi ot foruma i nqma da go napravq? naprotiv, ako mi pri6traka, za6to ne? a otnosno temata, mnogo qsno 4e tova sa samo zakani i zaka4ki m-u potrebitelite. ako se s1mnqva6 v dumite mi pro4eti postovete na rosska. izglejdat li ti seriozni???ama az mn im se smqh. iz4etoh cqlata tema i mn se zabavlqvah.
a po temata-exploitedteen, machoka i air_j estestveno. na nego s1m mu podgotvila spec. programa![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
мне бе душа,последния ми пост беше в друга връзка...
иначе нямам нищо против темата![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
NEZNAM NE MOGA DA PRECENQ S KOI BIH PRAVILA SEX!MOJE BI PO-NATAM![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Oyama az s nego iskam :]] XAxa drug prosto ne sym zabelqzala , koito moje da mi haresa![]()
ami az s1m ot skoro tuk nz mnogo
ni6to ima vreme 6te si haresa6 nqkoi :PПървоначално написано от VseznaiKo
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
HeDa bix opitalahaha