- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от форума бихте искали да правите секс?
цели 11 страници ... гледам,чета и се смея.Смея се на това че са се събрали тук всичките комплексарчета и разправят кой коя щял да на**е ... единия искал с модераторите, друг искал с незнам си кой ... ама същественият въпрос е ... като сте такива е*ачи ... замислете се дали ще ви пуснат?В смисъл тук си ги дрънкате и вие едни ама на живо сигурно 70-80% от вас не са същите както във форума ...
може да си се надъхвате един на друг ... ами ако сгафите и не ви стане?Ами ако сте си девствени и не сте правили секс с жена/момиче до сега?Има ги и такива ... избиват си този комплекс като псуват на ляво и на дясно със заучени фразички и с "гъзарски" думи като "шунда" "слива" "малкия Джо" и т.н.
Добре бре мама му стара какво толкова ви е срам да напишете една нормална и цензурирана дума като Пен*с ?
Или вас си ви кефи звучението на "малкия Джо" ... а кой е големият Джо? Някой американец на който сте се възхитили?Или Болният ви мозък който си фантазира че ще бодне нещо ама си боде само 10-те пръста на ръцете и после се бърше в хавлията? офф я стига - тук от този форум 10-ма "гъзари" ако правят секс с някоя форумка ... главата бих си отрясъл...
Единствение за които съм сигурен че могат да го направят с някоя форумка са ... exploitedteen, Coki, Аз Съм Българче ...
за Coki съм си 100% сигурен нали си бяха с Aia пък и дано все още са - нз ... не съм светнат по този въпрос ... та това е ...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв