Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
цели 11 страници ... гледам,чета и се смея.Смея се на това че са се събрали тук всичките комплексарчета и разправят кой коя щял да на**е ... единия искал с модераторите, друг искал с незнам си кой ... ама същественият въпрос е ... като сте такива е*ачи ... замислете се дали ще ви пуснат?В смисъл тук си ги дрънкате и вие едни ама на живо сигурно 70-80% от вас не са същите както във форума ...
може да си се надъхвате един на друг ... ами ако сгафите и не ви стане?Ами ако сте си девствени и не сте правили секс с жена/момиче до сега?Има ги и такива ... избиват си този комплекс като псуват на ляво и на дясно със заучени фразички и с "гъзарски" думи като "шунда" "слива" "малкия Джо" и т.н.
Добре бре мама му стара какво толкова ви е срам да напишете една нормална и цензурирана дума като Пен*с ?
Или вас си ви кефи звучението на "малкия Джо" ... а кой е големият Джо? Някой американец на който сте се възхитили?Или Болният ви мозък който си фантазира че ще бодне нещо ама си боде само 10-те пръста на ръцете и после се бърше в хавлията? офф я стига - тук от този форум 10-ма "гъзари" ако правят секс с някоя форумка ... главата бих си отрясъл...
E naistina te podkrepqm ve4e! Edin da kaje istinata, to otdale4e si li4i kfi sa kompleksari vsi4kite...
Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
Единствение за които съм сигурен че могат да го направят с някоя форумка са ... exploitedteen, Coki, Аз Съм Българче ...
за Coki съм си 100% сигурен нали си бяха с Aia пък и дано все още са - нз ... не съм светнат по този въпрос ... та това е ...
Propusna i mene, kakto i da e