.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: za me4tite...

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

za me4tite...

nenzma dali ima takava tema no mi stana interesno kakvi me4ti imat horata... ta q kajete:
    1.Imate li me4ti i kakvi sa te?
    2.Imate li sbadnati me4ti?
    4akam va6ite otgovori

Re: za me4tite...

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    nenzma dali ima takava tema no mi stana interesno kakvi me4ti imat horata... ta q kajete:
    4akam va6ite otgovori

Хахаха дае имам си една мечта не няколко са първата и наи важната за мен е искам да стана най-добрият доктор за българия и изобщо за европа !

Другата е са след като завърща университета да ида да специализирам в америка медицина !

И последната но не и по важност да напрая домове за сираци и да се грижа за хората в беда , а и да се оженя за момичето от подписа ми първото с второто се разделихме

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    винаги съм имала мечти и винаги ще продължавам да имам
    някой са се сбъдвали в интерес на истината
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен

:)

edna ot nai golqmite mi me4ti e da pritejavam edin den cold revolver i ruskiq pistolet гюрза (nema takuv drug pistolet dup4i dori bronirana jiletka) iskam su6to taka edno foto na Canon ama e leko ... 2000 $ no nai si me4taq nai nakraq da se nameri nqkoq da me haresa i da me obikne predi da e stanalo tvurde kusno

ina4e sbudnata me4ta ....

golqma nqmam vsu6nost se malki imam no te sa mnogo i sa malki naistina

razbira se ,che mechtaq , vseki chovek mechtae :P
    I da sbadnala mi se e edna OGROMNA mechta, za koqto bqh 100 % sigurna,che nikoga nqma da se sbadne, no stana nqkakvo chudo i sega sam mn shtastliva!
    AKO OBICHASH EDIN CHOVEK SHTE MU DADESH NAI-SKUPOTO SI, A AKO TOI TE OBICHA -NIKOGA NQMA DA TI GO VZEME! ! !

Фен
    Град
    Плевен
    Ми то няма човек без мечти няма и човек без сбъднати мечти колкото и малки да са
    Аз си имам няколко мечти и те са да тръгна след пътя на наще и да успея да се издигна някаде но квото съм келеме ...
    Много пъти съм си мечтал за момиче и много пъти са се сбъдвали тези мечти но имам и несбъднати все още ... за които още копнея
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Искам да отида в ЕГИПЕТ... .. .. може би и да си върна момичето което обичам.. дам..
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...

4akam va6ite otgovori
    1. Да бъда различна!
    2. Да бъда различна!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Голям фен
    Mmm naposledak sprqh da mechtaq .. ili po skoro mi zabraniha .. no predi imah i moga da kaja che sa sbydnati vsichki do edna ..

Град
    София, България
    Да наистина, как?

Супер фен

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    edna ot nai golqmite mi me4ti e da pritejavam edin den cold revolver i ruskiq pistolet гюрза (nema takuv drug pistolet dup4i dori bronirana jiletka) iskam su6to taka edno foto na Canon ama e leko ... 2000 $ no nai si me4taq nai nakraq da se nameri nqkoq da me haresa i da me obikne predi da e stanalo tvurde kusno

ina4e sbudnata me4ta ....

golqma nqmam vsu6nost se malki imam no te sa mnogo i sa malki naistina
    предимно материални мечти... не е хубаво това...
    predimno si prav dokat me se stigne reda s dumite"no nai si me4taq nai nakraq da se nameri nqkoq da me haresa i da me obikne predi da e stanalo tvurde kusno " a to kakvo drugo moje da iska 4ovek ?!? mi kaji samo ... da bude obi4an i da obi4a i da ima nqkoi materialni pridobivki ne sum li prav

Град
    Пловдив
    Вече не мога да кажа , че мечтая . Поставям си цели , които се стремя да изпълня , защото за мен мечтата е един вид нещо , което някой друг трябва да ти "сбъдне" , или да ти го "стоварят отгоре" , а за целите се бориш сам , сам ги осъществяваш , а удовлетворението от постигнатата цел е НЕОПИСУЕМО !
    " Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД

Фен
    Град
    sofia
    az puk si mechtaq da letq v kosmosa napushena

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~

4akam va6ite otgovori
    Imam mnogo me4ti...
    me4taq da posetq nai-krasivite kat4eta na sveta,da se realiziram profesionalen plan,da bada obi4ana i 6tastliva.Da imam deca i da ne mi lipsva ni6to.Da ne se 4yvstvam samotna,a udovletvorena,polezna i zna4ima.Da preborq strahovete si i da namerq sebe si.Da gorq,da jiveq v istinskiq smisal na tazi duma.

Imam sbadnati me4ti i tozi fakt me pravi mnogo 6tastliva
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Естествено, че имам мечти и надежди. Човек без тях не знам дали би могъл да съществува. Някои от тях са се сбъднали други си чакат реда, но знам, че когато желаеш нещо силно и се бориш за него то винаги се сбъдва
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Тъпо е да питаш дали имаме мечти,тъй като според мен всеки човек има мечти.Както и аз естествено.Аз имам адски много мечти.Но не ги споделям с никой освен със себе си. Това е!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    винаги съм имала мечти и винаги ще продължавам да имам
    някой са се сбъдвали в интерес на истината

Голям фен
    Град
    София
    Моите мечти са доста нереални.Не мечтая за предмети.
    Затова все още никоя моя истинска мечта не се е сбъднала,но кой знае някой ден,може би
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си