- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Действия vs. Думи
Как е по-добре да изразиш чувствата си към любимото момче/момиче - чрез действия или думи? Обосновете се!
Не може само с едното, трябва и с двете, плюс още няколко неща![]()
Кои са тези неща?Първоначално написано от machoka
От двете по-малко![]()
2т. забрана за ползване на профил
е то не трябва ли отвътре да си идва?
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
Все тая! Важното е той/тя да разбере, че е обичан/а!
Първоначално написано от Atika
Мдам ...важното е да има лИбоффПък как ще я покажеш вече си е твое решение...Ама най-добре и от двете да има и да има разнообразие
*ThE~WorLd~Is~MinE*
az opredeleno sam na mnenie 4e na moeto slance trqbva da mu pokazvam lubovta si ne samo na dumi(te ne sa dostata4ni)lubovta trqbva da se pokazva i dokazva![]()
Определено номера не е да седиш и само да обясняваш на някой колко го обичаш и в същото време примерно да правиш някакви глупости или да се държиш тъпо пък после "Извинявай мило, нали знаеш, че те обичам" и айде всичко по старо му. За това съм на мнение, че любовта трябва повече да се показва и доказва, а не само да се шепнат мили приказки. Всеки един човек без никакъв проблем може да ти каже, че те обича, но не всеки може и ще иска да е до теб в трудни моменти, да ти помага, да те подкрепя, да те уважава и т.н. Кой колко обича и държи на другия си проличава най-често в трудните моменти. Любовта не е просто две думи, а много повече и е глупаво да казваш на някой, че го обичаш ей така или ако не си сигурен!
Действията са много важни,думите също,но само когато усещаш че човека,който ти ги говори наистина изпитва това,което описва с думите си![]()
ami i dvete sa mnogo vajni...no ima edin detail koito propuskate.otna4aloto dori i bez dumi,ponqkoga samo s dvijeniq i deistviq se use6ta privli4aneto..i kogato nqkoi makra i da go e sram da kaja,toi go pokazva makar i ne umi6leno.obi4am da mi go kazzvat,no mn se kefq i da mi go pokazvat.![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Spored men e po dobre da izrazi6 4uvstvata si uk daden 4ovek s deistviq i dumi-no pove4e deistviq!Dumite mogat da budat prosto prazni prikazki,dokato deistviqta ne!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
И двете(но повече действия)!
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
точно такаПървоначално написано от Atika
![]()
f@nt@zi@
Действията са по важни! Те могат да заместят думите! Но думите не могат да заместят действията!
И двете(но повече действия)!![]()
In dreams there are no rules...
И двете(но повече действия)!
ПО някога действията са нещо много повече от думите но в други случаи е обратното.И се пак една дума казана неправилно може да напрани човека двойно повече от едно действие.....но се пак не става дума тука за такива действия!!!За това според мене е хубаво и двете да ги има но и от ДВЕТЕ СТРАНИ!защото ако тва не е така единия почва да си мисли лоши неща и че другия не испитва същото към него....за това е най добре да има и от двете и ако наистина обичате човека тези действия и думи ще са в повече....но внимавайте на този човек може да не му е приятно да са в много големи количества......за това трябва много добре да го опознаете...![]()
И двете(но повече действия)![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
И чрез двете-действия и думи!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Първоначално написано от VAMP_GIRL
и както казах вече нека да са повечко ако и двамата го желаете,ако не-по-малко!ВИНАГИ СЕ СЪОБРАЗЯВАЙ С НЕЯ/НЕГО!!!!!
spored men zavisi ot 4oveka!Ako go poznava6 pove4e 6te razbere6 kakvo haresva toi!az li4no predpo4itam pove4e deistviqta no ako vidq 4e momi4eto ne e na takova mnenie a haresva pove4e da i se govorqt nejni ne6ta i t.n. gledam da se saobrazqvam s neq!
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO