.

Виж резултатите на анкетата: Как е по-добре да изразиш чувствата си към любимото момче/момиче?

Гласували
84. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Чрез действия...

6 7,14%
  • Чрез думи...

0 0%
  • И двете(но повече действия)!

48 57,14%
  • И двете(но повече думи)!

5 5,95%
  • Все тая! Важното е той/тя да разбере, че е обичан/а!

25 29,76%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Действия vs. Думи

Как е по-добре да изразиш чувствата си към любимото момче/момиче - чрез действия или думи? Обосновете се!

Мега фен Аватара на machoka
    Не може само с едното, трябва и с двете, плюс още няколко неща

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Не може само с едното, трябва и с двете, плюс още няколко неща
    Кои са тези неща?

От двете по-малко
    2т. забрана за ползване на профил

е то не трябва ли отвътре да си идва?
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Голям фен
    Все тая! Важното е той/тя да разбере, че е обичан/а!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Atika

Мдам ...важното е да има лИбофф Пък как ще я покажеш вече си е твое решение...Ама най-добре и от двете да има и да има разнообразие

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby

Мдам ...важното е да има лИбофф Пък как ще я покажеш вече си е твое решение...Ама най-добре и от двете да има и да има разнообразие
    Ахам

az opredeleno sam na mnenie 4e na moeto slance trqbva da mu pokazvam lubovta si ne samo na dumi(te ne sa dostata4ni)lubovta trqbva da se pokazva i dokazva

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Определено номера не е да седиш и само да обясняваш на някой колко го обичаш и в същото време примерно да правиш някакви глупости или да се държиш тъпо пък после "Извинявай мило, нали знаеш, че те обичам" и айде всичко по старо му. За това съм на мнение, че любовта трябва повече да се показва и доказва, а не само да се шепнат мили приказки. Всеки един човек без никакъв проблем може да ти каже, че те обича, но не всеки може и ще иска да е до теб в трудни моменти, да ти помага, да те подкрепя, да те уважава и т.н. Кой колко обича и държи на другия си проличава най-често в трудните моменти. Любовта не е просто две думи, а много повече и е глупаво да казваш на някой, че го обичаш ей така или ако не си сигурен!

Град
    там
    и думи да има, и действия да има, и да става купона

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Действията са много важни,думите също,но само когато усещаш че човека,който ти ги говори наистина изпитва това,което описва с думите си

Фен
    Град
    nqkade tam...
    ami i dvete sa mnogo vajni...no ima edin detail koito propuskate.otna4aloto dori i bez dumi,ponqkoga samo s dvijeniq i deistviq se use6ta privli4aneto..i kogato nqkoi makra i da go e sram da kaja,toi go pokazva makar i ne umi6leno.obi4am da mi go kazzvat,no mn se kefq i da mi go pokazvat.
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Spored men e po dobre da izrazi6 4uvstvata si uk daden 4ovek s deistviq i dumi-no pove4e deistviq!Dumite mogat da budat prosto prazni prikazki,dokato deistviqta ne!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    И двете(но повече действия)!
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    точно така
    f@nt@zi@

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby

Dahm saglasqvam se.. no sashto e dobre da pokazvash che, obichash nqkoi.. shtot samo s dumi moje da ne e mn dobre!!!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Guest
    Действията са по важни! Те могат да заместят думите! Но думите не могат да заместят действията!

In dreams there are no rules...

Голям фен

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    ПО някога действията са нещо много повече от думите но в други случаи е обратното.И се пак една дума казана неправилно може да напрани човека двойно повече от едно действие.....но се пак не става дума тука за такива действия!!!За това според мене е хубаво и двете да ги има но и от ДВЕТЕ СТРАНИ!защото ако тва не е така единия почва да си мисли лоши неща и че другия не испитва същото към него....за това е най добре да има и от двете и ако наистина обичате човека тези действия и думи ще са в повече....но внимавайте на този човек може да не му е приятно да са в много големи количества......за това трябва много добре да го опознаете...

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    И двете(но повече действия)
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    И чрез двете-действия и думи!
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    И чрез двете-действия и думи!

и както казах вече нека да са повечко ако и двамата го желаете,ако не-по-малко!ВИНАГИ СЕ СЪОБРАЗЯВАЙ С НЕЯ/НЕГО!!!!!

Град
    Банкя
    spored men zavisi ot 4oveka!Ako go poznava6 pove4e 6te razbere6 kakvo haresva toi!az li4no predpo4itam pove4e deistviqta no ako vidq 4e momi4eto ne e na takova mnenie a haresva pove4e da i se govorqt nejni ne6ta i t.n. gledam da se saobrazqvam s neq!
    Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си