.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен
    Град
    <3

Когато ви е тъжно...

Какво правите когато ви е тъжно...когато ви е обхванала депресията или просто сте объркани и мислите за глупости,за които не трябва да мислите? Оо

П.П 01:12 ...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Пускам си музика ии цъкам малко Нийд фор Спийд
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    различно. понякога мисля, въпреки да не трябва, че да ми мине мерака за мислене друг път си пускам музика, излизам с приятели, чета нещо, гледам филм, или нещо друго, за да се разсея и наистина да не мисля за това.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Град
    <3
    мхм...само аз ли се самотормозя още повече с ревлива музика и още по-гадни мисли...
    ^
    4XCOKИ

Град
    Варненска чайка
    ^^ Неее .. понякога помага като са наревеш
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=223734&postdays=0&postorder=asc&st art=0
    ...не я бях видяла...
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Не е вярно..
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=223734&postdays=0&postorder=asc&st art=0
    ...не я бях видяла...
    Има и още ако искаш

Мега фен
    мхм...само аз ли се самотормозя още повече с ревлива музика и още по-гадни мисли...
    ^
    е, и аз понякога.. но гледам да го избягвам това, понеже не обичам да се..хм.. самосдухвам? (ако има такава дума.. ако не- вече има ;д)
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Не е вярно..

Е олеква ...

Hilary_

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Слушам тъжна музика и ми става по-тъжно после излизам с фрс и забравям ,че ми е тъжно

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Когато ми е тъжно...просто ми е тъжно.Никога не ми става по-весело.Пускам си сдухана музика,поплаквам си и се вглъбявам в мъката си.Свикнала съм да не ми става по-добре.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Сподели на някой мъката.. И определено не се затваряй в себе си..
    Попринцип си взимам един дълаг душ докато ми свърши водата (бойлер).. Излизам навън (принципно става късно вечер), обикалям махалата.. отивам взимам нещо за ядене (пица).. И отивам наа плажа да посрщна утрото..
    Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско

шоколад му е майката!

Яяя.... девойче играе на Нийд фор спийд!Респект!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Повече от фен Аватара на w0lf
    и аз тва се загледах евала мацка
    иначе обичам когато ми е тъжно да си насъбера всичко гадно и разстройващо да изгледам някой тъжен филм да наводня всичко и на следващия ден да се чувствам добре.Да, момче съм и когато ми се наложи плача, човешко е
    madafaka

Град
    Бургас
    защо пускате кофти музика
    когато ми е тъжно си пускам 2Pac и просто гласът му ме разсейва и ми вдъхва сили (:
    а ако ми е повече от тъжно... ям
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Пускам си музика и гледам мрачно в момитора докато търся разбиране от приятел...на живо е по-добре ма като няма на живо...
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

слушаш sad музика мислиш си още пове4е за тфа ... след тфа излизаш с фр и забравяш вси4ко .. или разваляш и тяхното настроение както понякога аз правя ама без да искам

Сънувам.

Мисля го, премислям го, защо и как се е получило по 128471 възможни начина и какви са съответно последиците и какво следва оттук нататък.

Взависимост от това вече решавам какво да правя... в общия случай си обличам нещо и отивам на кафе САМ!

Хората и музиката там ме карат да се отпусна без да ми пука, че на някой приятел ще му е скучно или някоя тъпа пача ще иска да й говоря някви глупости...

Изпивам си кафето, взимам си 1 минерална вода и тръгвам на някъде да се разхождам като посоката е без значение докато ми мине, което може да отнеме от 30 мин до 4-5 часа взависимост от проблема...

... Не знам, това си е моя начин за справяне с проблемите, струва ми се безмислено да се затворя в нас, да си пусна депресираща музика и да се натоварвам още повече плачейки, вървенето ми помага да мисля и да гледам трезво на дадената ситуация/проблем

Намирам си работа за вършене, излизам между хора, тренирам... Важното е да не оставиш мозъка си да работи спокойно... защото те бута към черните мисли.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Пускам музика.
    и играя контра
    Pendulum - hold your colour.mp3

Ами пийвам малко и слушамнякоя музика, която може да ме накара за момент да забравя проблемите си. След това си лягам спокойно без да се тормозя.

Повече от фен
    Спя
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си