- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато ви е тъжно...
Какво правите когато ви е тъжно...когато ви е обхванала депресията или просто сте объркани и мислите за глупости,за които не трябва да мислите? Оо
П.П 01:12 ...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пускам си музика ии цъкам малко Нийд фор Спийд![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
различно. понякога мисля, въпреки да не трябва, че да ми мине мерака за мисленедруг път си пускам музика, излизам с приятели, чета нещо, гледам филм, или нещо друго, за да се разсея и наистина да не мисля за това.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
мхм...само аз ли се самотормозя още повече с ревлива музика и още по-гадни мисли...
^
4XCOKИ
^^ Неее .. понякога помага като са наревеш![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
...не я бях видяла...Първоначално написано от Sh@d0w
4XCOKИ
Не е вярно..Първоначално написано от Priceless
4XCOKИ
Има и още ако искашПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
е, и аз понякога.. но гледам да го избягвам това, понеже не обичам да се..хм.. самосдухвам?Първоначално написано от ShtrudeL
(ако има такава дума.. ако не- вече има ;д)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от ShtrudeL
Е олеква ...
Hilary_![]()
Слушам тъжна музика и ми става по-тъжно после излизам с фрс и забравям ,че ми е тъжно![]()
--------------------------------------------------------
Когато ми е тъжно...просто ми е тъжно.Никога не ми става по-весело.Пускам си сдухана музика,поплаквам си и се вглъбявам в мъката си.Свикнала съм да не ми става по-добре.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Сподели на някой мъката.. И определено не се затваряй в себе си..
Попринцип си взимам един дълаг душ докато ми свърши водата (бойлер).. Излизам навън (принципно става късно вечер), обикалям махалата.. отивам взимам нещо за ядене (пица).. И отивам наа плажа да посрщна утрото..
Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско
шоколад му е майката!
Яяя.... девойче играе на Нийд фор спийд!Респект!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
и аз тва се загледахевала мацка
![]()
иначе обичам когато ми е тъжно да си насъбера всичко гадно и разстройващо да изгледам някой тъжен филм да наводня всичко и на следващия ден да се чувствам добре.Да, момче съм и когато ми се наложи плача, човешко е![]()
madafaka
защо пускате кофти музика![]()
когато ми е тъжно си пускам 2Pac и просто гласът му ме разсейва и ми вдъхва сили (:
а ако ми е повече от тъжно... ям![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Пускам си музика и гледам мрачно в момитора докато търся разбиране от приятел...на живо е по-добре ма като няма на живо...![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
слушаш sad музика мислиш си още пове4е за тфа ... след тфа излизаш с фр и забравяш вси4ко .. или разваляш и тяхното настроение както понякога аз правя ама без да искам![]()
Мисля го, премислям го, защо и как се е получило по 128471 възможни начина и какви са съответно последиците и какво следва оттук нататък.
Взависимост от това вече решавам какво да правя... в общия случай си обличам нещо и отивам на кафе САМ!
Хората и музиката там ме карат да се отпусна без да ми пука, че на някой приятел ще му е скучно или някоя тъпа пача ще иска да й говоря някви глупости...
Изпивам си кафето, взимам си 1 минерална вода и тръгвам на някъде да се разхождам като посоката е без значение докато ми мине, което може да отнеме от 30 мин до 4-5 часа взависимост от проблема...
... Не знам, това си е моя начин за справяне с проблемите, струва ми се безмислено да се затворя в нас, да си пусна депресираща музика и да се натоварвам още повече плачейки, вървенето ми помага да мисля и да гледам трезво на дадената ситуация/проблем
Намирам си работа за вършене, излизам между хора, тренирам... Важното е да не оставиш мозъка си да работи спокойно... защото те бута към черните мисли.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Пускам музика.
и играя контра![]()
Pendulum - hold your colour.mp3
Ами пийвам малко и слушамнякоя музика, която може да ме накара за момент да забравя проблемите си. След това си лягам спокойно без да се тормозя.
Спя
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...