Waterhand - браво , това чувство не трябва да исчезва! Но се постарай да се появява само при тези момичета ,към които имаш сериозно намерение (засега) ,а след това прозто се отпусни и да не ти пука.
Действай като МЪЖ - с две думи БИ КУУЛ !

Знаете ли ,че е научно доказано от психолози ,че ако си въплатиш ,че момичето те харесва и няма никви пречки между вас ,държиш се пичовски и не ти пука от никой и никога ,казваш това,което искаш ,а не това ,което трябва - ТОГАВА НАИСТНА УВЕЧЛИВАВАШ ШАНСОВЕТЕ МОМИЧЕТО ДА ТЕ ХАРЕСА !!!
Колко повече си мислиш, че не ставаш и си бракуван или ,че няма да успееш толкова повече намаляваш вероятноста да те харесват момичетата - и не само - ОКОЛНИТЕ въобще.

Значи виж..всеки е имал този проблем малко или много - включително и аз.Бях доста срамежлив преди 2 години..направо неможех да си кажа името. СРАМ !
Реших ,че трябва да си кача самочуствието и да гледам напред без да ми пука - ДА ,но пак сгреших.Физиономията ми беше "Кво става бе,още ли сте живи?".НЕ се усмихвах - оопитвах се да ги накарам да ме мислят за сериозен човек ,който не се интересува от никой.Не говорех много и въобще се едно се затворих в кулата - като някоя принцеса ,никой нямаше достъп до мен.ДА АМА БЕШЕ ГРЕШКА - НЕ ПРАВИ ТОВА !!!

След месец отчаяно бродене из форумите реших ,че така няма да стане.Отворих се към хората - и те съответно към мен.Усмихвах се постоянно бях щастлив.Показах им ,че съм добра компания - започнах да се шегувам със всеки - показвах страхотен Хумор!Имаше един приятел ,на който много му вървеше с жените - той беше пич ! Държеше се здраво на земята, главата горе раменете отпуснати - гърдите вдигнати, походката спокойна и просто беше невероятен пич (Как само не се влюбих)

Започнах да го копирам - не ми пукаше от никой ,заебах чат,форуми и мейли..излезох на вън.Излизах с хора - срещах се с момичета и така е най-лесно да се докоснеш до това нещо - СВОБОДА и така казано "Independence"..

Пак ти казвам пич - докато стоиш вкъщи и се чудиш кво да правиш как да се оттървеш от срамежливоста си - няма да стане ! Никой няма да те докосне с вълшебната пръчица и да направи магия , НИКОЙ !! Така че излез , забавлявай се ,разнообрази живота и с две думи "БИ КУУЛ" !