.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    ShyBoy
    Guest

срамежлив съм :((

аз съм доста срамежлив. по принцип имам проблеми с общуването с непознати или малко познати, но най голям зор виждам в провеждането на разговор с момиче с цел зарибявка.

искам да попитам дали тук има някои които преди е бил срамежлив като мен и го е преодолял и как го е направил. въпроса ми е насочен към тези хора, защото смятам че хора които нямат такъв проблем не знаят какво е да си на мое място.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ami da...az predi nqkolko godini imah toq problem Bqh mnogo sramejliva i vijdah golqm zor s ob6tuvaneto s nepoznati...
    No re6ih 4e ne trqbva da se sramuvam tolko i zapo4nah da izlizam vseki den navun...opitvah se da ob6tuvam s vsi4ki i da vzimam u4astie v razgovorite.Sled tova i po centura vsqka ve4er zapo4nahme da izlizame-zapoznah se s mnogo hora i leka-poleka sprqh da se sramuvam!Ve4e sum si normalna
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Споко и аз съм срамежрив...не че имам проблем с общуването, но не мога да си хвана гадже...то и нищо не правя по въпроса де...
    Ако си харесал някое момиче върви действай, прави нещо, мотай се покрай нея, привлечи вниманието й, базикайте и може би ще стане нещо

Много хора са с такъв проблем, нито си първия нито си последния! Аз съм същия, знам какво е да се видиш с някое момиче и просто да не знаеш какво да кажеш, да мълчиш, да не знаеш каква тема да подхванеш за да я заговориш. Аз го преодолях това нещо благодарение на хората около мен (моите близки). Излизах с тях говорех ме си на най-различни теми, после започнах да излизам и с хора от Интернет и така постепенно срамът изчезна от мене. Така че големият проблем е срамът и страхът! Тези две неща успееш ли да изкорениш от себе си вярвай ми мой човек ще си напълно спикоен. Най важно е като излезеш с едно момиче да не се срамуваш от себе дали си някой или никой това е без значение важното е да покажеш твоето мислене и твоя характер и така ти ще се издигнеш до едно по високо ниво и ще видиш че тя ще бъде впечетлена от тебе, от това какво можеш и какво знеш ти ще си добре физически и психически. Тове е което мога да ти дам като съвет - не се срамувай от себе си, и не се страхувай от околните!
    Успех!
    In dreams there are no rules...

Цитирай Първоначално написано от NeNo_pz
    Аз не съм срамежлив но за сметка на това съм много тъп
    hahaha... а по темата да ти кажа че трябва да мислиш повече за това как се държиш и да знаеш как си мислят момичетата... а когато тръгнеш с някоя и видиш че крие нещо- бегаи на далече... :P
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Пич аз съм с абсолютно същия проблем! Обаче има голяма промяна от миналата година, макар че още не съм преодолял напълно проблема. Значи (без значи де) започнах да излизам по-често (доста по-често) и постепенно се оправих.
    Също като съм у нас все се надъхвам яко по свой начин.. Преди да изляза с някое момиче
    Аз все още изпитвам онова чувство от вътре дето ти е в гърдите (не знам как да го определя), когато общувам с някое момиче, но поне вече не се забелязва, че съм срамежлив..
    УСПЕХ!

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Цитирай Първоначално написано от dark soul
    Пич аз съм с абсолютно същия проблем! Обаче има голяма промяна от миналата година, макар че още не съм преодолял напълно проблема. Значи (без значи де) започнах да излизам по-често (доста по-често) и постепенно се оправих.
    Също като съм у нас все се надъхвам яко по свой начин.. Преди да изляза с някое момиче
    Аз все още изпитвам онова чувство от вътре дето ти е в гърдите (не знам как да го определя), когато общувам с някое момиче, но поне вече не се забелязва, че съм срамежлив..
    УСПЕХ!
    послушай го има хляб в това момче
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    Абе тука кфи сте се сабрали ве!?С конкурс за спичане на среща!?Ахх злета

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Waterhand - браво , това чувство не трябва да исчезва! Но се постарай да се появява само при тези момичета ,към които имаш сериозно намерение (засега) ,а след това прозто се отпусни и да не ти пука.
    Действай като МЪЖ - с две думи БИ КУУЛ !

Знаете ли ,че е научно доказано от психолози ,че ако си въплатиш ,че момичето те харесва и няма никви пречки между вас ,държиш се пичовски и не ти пука от никой и никога ,казваш това,което искаш ,а не това ,което трябва - ТОГАВА НАИСТНА УВЕЧЛИВАВАШ ШАНСОВЕТЕ МОМИЧЕТО ДА ТЕ ХАРЕСА !!!
    Колко повече си мислиш, че не ставаш и си бракуван или ,че няма да успееш толкова повече намаляваш вероятноста да те харесват момичетата - и не само - ОКОЛНИТЕ въобще.

Значи виж..всеки е имал този проблем малко или много - включително и аз.Бях доста срамежлив преди 2 години..направо неможех да си кажа името. СРАМ !
    Реших ,че трябва да си кача самочуствието и да гледам напред без да ми пука - ДА ,но пак сгреших.Физиономията ми беше "Кво става бе,още ли сте живи?".НЕ се усмихвах - оопитвах се да ги накарам да ме мислят за сериозен човек ,който не се интересува от никой.Не говорех много и въобще се едно се затворих в кулата - като някоя принцеса ,никой нямаше достъп до мен.ДА АМА БЕШЕ ГРЕШКА - НЕ ПРАВИ ТОВА !!!

След месец отчаяно бродене из форумите реших ,че така няма да стане.Отворих се към хората - и те съответно към мен.Усмихвах се постоянно бях щастлив.Показах им ,че съм добра компания - започнах да се шегувам със всеки - показвах страхотен Хумор!Имаше един приятел ,на който много му вървеше с жените - той беше пич ! Държеше се здраво на земята, главата горе раменете отпуснати - гърдите вдигнати, походката спокойна и просто беше невероятен пич (Как само не се влюбих)

Започнах да го копирам - не ми пукаше от никой ,заебах чат,форуми и мейли..излезох на вън.Излизах с хора - срещах се с момичета и така е най-лесно да се докоснеш до това нещо - СВОБОДА и така казано "Independence"..

Пак ти казвам пич - докато стоиш вкъщи и се чудиш кво да правиш как да се оттървеш от срамежливоста си - няма да стане ! Никой няма да те докосне с вълшебната пръчица и да направи магия , НИКОЙ !! Така че излез , забавлявай се ,разнообрази живота и с две думи "БИ КУУЛ" !

Guest
    благодаря на всички за мненията

Guest
    Да не мислиш, че си единствения, който е "сдухан". И аз например доста често се "спичам", ама какво да се направи. В повечето случаи се радвам, че се е случило така, защото в последствие разбрах, колко момичетата обичат "флирта", нещо най-омразно за мене, след лъжата. Това ми напомни и за днес, в автобуса седнах до едно момиче, но се опитах да не се притеснявам и токувиж да отговоря "нормално" на някой въпрос или тема за разговор. В крайна сметка си умрях от смях ( вътрешно де), защото по реакциите й виждах просто себе си :Р Поглежда от време на време срамежливо, като се мръдна веднага поглежда през прозореца. Нещо й беше неудобно на момичето или е просто срамежливо, но не я обвинявам

аз имам същия проблем но съм момиче и съм едва на 14 започнах да излизам и се оправих с разговорите но когато някое момче ме заговори испитвам едно чувство немога да го определя корема ме свива рацете ми се потят не е работа да си сдухан :Д моляви който има същиа проблем да ми пише на лично и да ми даде скайпът си

teenproblem. net/f/viewtopic.php?t=269301
    Ние ще помогнем какъвто и да е пробрема!
    п.п.
    Ако Ади не е на смяна ше съм аз.. А ако и двамата ни няма.. Запишете си час при ItalianMafia.
    С много целувки Ади 'n Стелс корпурейшън ™

п.п. 2
    Само си махнете интервала след тийнпроблем. че дава неква тъпа грешка..
    Мяууу..

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от anonim4e14
    аз имам същия проблем но съм момиче и съм едва на 14 започнах да излизам и се оправих с разговорите но когато някое момче ме заговори испитвам едно чувство немога да го определя корема ме свива рацете ми се потят не е работа да си сдухан :Д моляви който има същиа проблем да ми пише на лично и да ми даде скайпът си
    мисля че доста неща се казаха по темата ако ги прочетеш може да получиш някои дори съвети и идейки въпреки че темата се отнасяше за момче... то и при двата пола проблема е еднакъв успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    ВаРнАаАа
    Понякога съм наистина щастлива и благодарна,че имам по-голяма сестра Тя ме е научила на толкова много без да го осъзнаваме и двете (почти 7 години разлика) .. Някак си на някой хора флирта им се включва автоматично,когато говорят с противоположния пол Спокойно започвай да излизаш повече, дай си малко зор и ще се оправиш

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата е от преди 4 години...

Ключ.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Темата е от преди 4 години...

Ключ.
    Ооо това даже не го забелязах ее тогава значи може да спамим колкото искаме в нея..

Град
    Някъде из София...

Град
    ВаРнАаАа
    Лелеееееееееее тая песен е страшнааа една от любимите ми хубав вкус имаш

Град
    Някъде из София...
    Знам :P

Град
    ВаРнАаАа
    аз щях и на концерта му да ходя ама... ядец Кефи ме и "all I ever wanted"

Град
    Някъде из София...
    Да и тя радва.Помня когато я чух за пръв път,първо бях гледал пародията на тази песен,обаче после ми хареса оригинала

Град
    ВаРнАаАа
    Nicee

Re: срамежлив съм :((

Цитирай Първоначално написано от ShyBoy
    аз съм доста срамежлив. по принцип имам проблеми с общуването с непознати или малко познати, но най голям зор виждам в провеждането на разговор с момиче с цел зарибявка.

искам да попитам дали тук има някои които преди е бил срамежлив като мен и го е преодолял и как го е направил. въпроса ми е насочен към тези хора, защото смятам че хора които нямат такъв проблем не знаят какво е да си на мое място.

И аз съм така
    ...но просто бъди себе си на мене това ми казаха и взе, че се получи

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хайде без подобни изцепки-стара тема и да я оспамим. Лек ден!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си