az kato padna i na men mi stava sme6no , nqma za kvo da se zduhva6 na vseki mu se slu4va
Ооо и аз съм така! Случвало ми се 2-3 пъти да падна и после не мога да стана не щото ме боли или нещо такова ами щото се заливам от смях! Никога не се сдухвам от тия неща, напротив винаги се иронизирам, разказвам на френдовете, дори им правя демонстрации и разсмивам всички включително и себе си! Преди около седмица - две паднах за последно...имах среща с едно момче...той ме чакаше от доста време и аз реших да го стресна та да позамажа малко положението и да се посмеем и доволна от "злия" си план се запътих към него подскачайки и потривайки ръце...той беше се гръб и аз вече си представях физиономията му когато му изкоча изневиделица и го разтреса....да ама не....мисленно сложих рибата в тигана преди да съм я хванала! Тъкмо тръгнах да се качвам на тротоара с единия крак обаче беше валяло и той ми се подхлъзна след което не знам точно какво направих ама краката ми се оплетоха супер смешно и паднах на страни той се обърна и нек'ъв се притесни и почна да ме пита добре ли съм, не знам си к'во, а аз седнах и в продължение на 5 мин. не мога да спра да се смея, накрая като видя, че съм добре и той се разсмя и понеже му стана ясно, че скоро няма да се успокоя седна до мен и откарахме така доста време. В крайна сметка поне ми се разминаха упреците относно закъсняването ми, а и се посмях доволно. Там имаше още двама човека ама и за момент не се притесних, просто ми беше адски смешно от нелепото ми появяване на срещата и проваления замисъл за стряскане. Така че к'во ти пука? Гледай на нещата от другата страна, нищо страшно и срамно няма в т'ва, даже обратното!