.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен
    Град
    софия

Нали от претиснение кръвното пада?

а когато кръвното падне много ниско , понякога тече ли кръв от носа ??

Guest
    Neznam,az kato se paniram primerno imam 4uvstvoto, 4e mi se dospiva!
    A kato se qdosam,celiq se za4ervqvam!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    При ниско кръвно на повечето хора им призлява и припадат... До колкото знам при високо кръвно се случва така, че да тече кръв от носа.

Голям фен
    Град
    S o F i A
    mi nz. ama pri nisko kruvno, kakto kazaha po-gore ti se dospiva, pri4ernqva ti, 4uvstva6 se otpadnal i za da se opravi6 trqbva da pie6 kola ili da qde6 6okolad.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    ami zna4i az sym s nisko kryvno i lekari sa mi kazvali da se staraq da sym spokoina i da priemam hrani/napitki sydyrja6ti kofein....i naistinaako ne izpiq 4a6a kafe na den sym mnogo zle i ne si vnu6avam....a otnosno te4eneto na kryv ot nosa...ne mislq 4e e vyzmojno....mislq 4e se polu4ava kogato kapilqrite se spukat....koeto ne vqrvam da se polu4ava ot nisko nalqgane, ama da ne se izlagam 4e sigurno ne6to obyrkah v obesnenqta.... ops:

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Фен
    Град
    PleVeN
    спокойно при мен е така..когато кръвното ми падне даже и да не е много ниско страшно много ме боли главата,причернява ми,вие ми се свят и ми тече кръв от носа лошото обаче е че на последък се случва много често а през лятото така припадах няколко пъти... просто на нашата възраст артериалното налягане е със силно променливи граници ...
    So I cry,when angels deserve to die!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    на мен когато ми падне кръвното,ми причернява и това е,до сега не ми е текло кръв от носа(да чукна на дърво )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    N0b0dy Kn0w's...
    Na men ne mi se e sluchvalo da mi teche kryv ot nosa, no mai sym chuvala che stava ot visoko kryvno ili ot golqmo naprejenie. Ne sym sigurna mai byrkam. :P

Супер фен
    Град
    Sofia
    Високото кръвно налягане обикновенно макар и рядко предизвиква кръвотечение от носа. Това се случва или при много високи стойности на налягането или при слаби капиляри. Но самото кръвотечение от носа може да се получи и при доста други случаи независещи от хипертонията. Такива са : Слаби капиляри, имунни заболявания, Бактериални инфекции в носната кухина и синусите, анемични състояния, често бъркане в носа, някой видове кръвни заболявания и доста други. Ако състоянията са чести Ви съветвам да се консултирате с УНГ специалист.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Smurph
    Guest

Domurzia me da se logna

Propusnah da otgovoria na vaprosa vse pak. Ot pritesnenie kruvnoto se vdiga a ne pada!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си