.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...

За мненията в темите...

Седя си сега и чета някви теми... Някой питал нещо, станала дискусийка, след това влиза някой в темата, чете първия пост(понякога и него не чете), изсира се по въпроса, без въобще да погледне дадено ли е вече такова мнение и въобще по темата ли се изказва...
    Абе хора вие четете ли какво са писали преди вас??? Или поне темата четете ли, или само заглавието???
    Разбирам да е 8-10 страници темата, но теми с по една, две страници... Няма да ви стане нищо да прочетете поне някои от мненията , които другите са дали- така става диалог, а не всеки да пише, без да чете, и едно и също мнение да се повтаря 1256341264 пъти, без никой да му обърне внимание...

И друго- явно някои юзъри изпитват огромно удоволствие да прехвърчат от тема на тема и да дават мнения от сорта на "Тъпа тема", "Ти си много тъп/а"
    "Ти си ибаси тъпака/курвата/простия тип,etc"
    Тва е супер глупаво според мен...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен

:)

li4no as predi da pi6a po 1 tema gledam si4kite postove na purvata stranica !! i na poslednata ako ima takava de posle pi6a ... moje ponqkoga i da ne sum pravil taka no gledam da se pridurjam kum po gore napisanoto

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Аз...влизам рядко
    и като съм във форума
    си харесвам някои теми,които са писани от форумци,които смятам че няма да са пуснали няква тъпа и безсмислена тема...(пример е и твоята тема )
    или пък когато заглавието ме грабне..
    ПОсле прочитам всички страници,ако темата наистина ми харесва..а ако не прочитам само мненията на последната страница,и на първата..
    Абе да пишеш в тема е развносилно на разговор...
    който не чете мненията все едно не слуша другите,които говорят( в един разговор)...гледа да си напише/каже мнението и тва е...

Мега фен Аватара на machoka
    Досадно е наистина и те подкрепям напълно.

Но не можем да задължим някой да изчете нищо повече от първия пост. Може да си уморен, може просто да те мързи - четеш проблема и си даваш решението - за това е форум, не си длъжен да четеш алтернативните варианти на другите форумци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си