.

Виж резултатите на анкетата: Либерални ли сте към циганите?

Гласували
172. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, мраза ги тез гадини!

106 61,63%
  • Да, много са яки.

5 2,91%
  • Да, но не желая да имам контакт с тях.

61 35,47%
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 152
    не бива да делим хората на черни и бели на ниски и високи на дебели и слаби всички сме хора все пак нооо винаги трябва да си имаме едно на ум за всеки

Град
    in my world!
    ami poznavam cigani ama samo im kazvam edno zdrasti izob6to neiskam da si govorq s tqh 6toto pove4eto sa adski ograni4eni i prosti,na momenti mn me drazni cqlata in naciq poznavam samo 1 svqstna ciganka deto jivee v mahlata ima mn qka ka6ta i vsi4ko ne sa nqkvi zapadnali i si izkarvat s 4esten trud parite(ako moje6e vsi4ki cigani da sa kato tqh)i moqt otg e da,no neiskam da imam kontakt s tqh
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    варна
    Третото

Po PrInCiP nE mI pReChAt AmA mOjE bI nQmA dA iCkAm Da ImAm NaI-dObAr FrIeNd cIgAnIn EdNa MoQ pRiQtElKa Se NaPi ZaRaDi EdIn CiGaNiN kOiTo MnOgO dObRe IgRaE bReIk ZaShOtO gO hArEsVaShE i Za MaLkO nE yMrQ
    AkY uCkAтE дА сU пUшЕТu Mu Na SkYpE kItI_96 ;] Зъ ПоИчИ кУнТаКтИи... ТъРсЕтЕ рАзКлУнИтЕлИ... xD

Град
    Between The Hell and The Heaven
    все си мисля,че всички хора сме еднакви и прочие,но точно към циганите имам нещо като непоносимост.нищо не съм им направила,нито пък те на мен(освен няколко джипчииски прояви)...не съм имала контакт с тях,освен с гледачките-много познават...за всиииичкооо

не съм расист-познавам негри(познавам е малко пресилено,но все пак)турци,гърци,италянци...у ж приемам хората,каквито са,но циганите са някакво изключение...

мамка му,като чуя думата циганин,само една реплика ми изниква в съзнанието,от която ме побиват тръпки -"циганите на сапун"...ужасно е,само като се сетя,че в миналото това се е правело с евреите...
    но,все-пак,не ги искам в българия(мангалите)

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

нее
    мразя ги
    гадни саа
    и гнусни
    ужас

повечето са гадини

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    Аз ще си кажа честно без да се обижда никой НеНаВиЖдАм Ги!
    +10 Циганите са единственото нещо което МРАЗЯ и НЕНАВИЖДАМ от дъното на душата си!Нямаше да ме е яд на тях ,ако работеха не крадяха и не убиват ! Боклуци са каквото и да ми говорите.Трябва да се махнат от България само ни развалят държавата ,тя колкото е развалена!То и такива българи има ,ама циганите прекаляват пфф болна тема не ми се говори!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не...

Град
    паралелно
    Не, не съм. Няма и да бъда!!! Циганите са мръсни боклуци, които крадат, изнасилват и само гледат как да се скатаят от работа. Да не говорим, че са нахални до n-та степен!!!

Да, но не желая да имам контакт с тях.
    Ами не ги мразя,няма и за кв'o, тъй като нищо не са ми направили....нали,не казвам,че ги обичам,но просто няма за кв'o да ги мразя,и те са живи същества и дишат като нас,пък и за да ги има ,си малко или много си имат някв'o предназначение,колкото смешно и нереално да звучи.Според мен щом ги има значи и те имат няк'ва мисия на земята като нас.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Не, не съм. Няма и да бъда!!! Циганите са мръсни боклуци, които крадат, изнасилват и само гледат как да се скатаят от работа. Да не говорим, че са нахални до n-та степен!!!
    'Скъпа',и много българи крадът и изнасилват и убиват ама за тях нищо не казваш нали така...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    паралелно
    Така е. Но сравни единия и другия процент. Също така си помисли колко грешки им се прощават, само и само властите да не бъдат обвинени в дискриминация. Така например ако в едно училище изгонят българче и циганче, за цигането ще се застъпят 100 организации за защита на правата на човека, а българчето никой няма да го брои за живо. Не искам държава, в която друг етнос е по-толериран от моя собствен! Не искам и циганите да се мислят за нещо повече от българите. Защото дискриминация има, но тя е И от тяхна страна. А с оглед на нещата, които им се позволяват - неплащане на сметки, даване на социални помощи и т.н. - те не трябва да бъдат толкова нагли и нахални!!!

Не! Защото са безодговорни, нечистоплътни, лъжат, крадът...

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    zavisi ot ciganina ako e 4ovek i az sym 4ovek ako ne e 4ao
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ако не ми се пречкат, няма проблем.

Град
    Скитосвам по улиците
    10% от циганите стават,но останалите ги мразя...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Мразя ги,но има и малки изключения.
    Най-много се дразня,когато за нас правилата важат,а за тях не.
    Всякаш те са по-висши от нас,а са едно нищо.
    London Tipton

ЕМи не мога да ги понасям, признавам си че ги мразя(въпреки, че думата"мразя" е много силна и почти не я използвам), просто те не са кат хората. Наистина обаче има и много малки изключения, но масово са долни гадини

Ужасно са ми противни и не съм либерална.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора

Супер фен
    Град
    Варна
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Смърт за всички цигани !!!!

Либерална ? Според мен трябва да питаш : "Мразите ли циганите ? Защо ? Ако не , защо ? "
    Така ...Не познавам нито един/една циганин/циганка за да слагам хората под общ знаменател и не мога да изразя мнение , но според мен миризмата , която се носи от тях е не поносима , така че.....

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Така ...Не познавам нито един/една циганин/циганка за да слагам хората под общ знаменател и не мога да изразя мнение , но според мен миризмата , която се носи от тях е не поносима , така че.....
    то само миризмата да им беше проблема ама на....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си