- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Либерални ли сте към циганите?
не бива да делим хората на черни и бели на ниски и високи на дебели и слаби всички сме хора все пак нооо винаги трябва да си имаме едно на ум за всеки
ami poznavam cigani ama samo im kazvam edno zdrasti izob6to neiskam da si govorq s tqh 6toto pove4eto sa adski ograni4eni i prosti,na momenti mn me drazni cqlata in naciq poznavam samo 1 svqstna ciganka deto jivee v mahlata ima mn qka ka6ta i vsi4ko ne sa nqkvi zapadnali i si izkarvat s 4esten trud parite(ako moje6e vsi4ki cigani da sa kato tqh)i moqt otg e da,no neiskam da imam kontakt s tqh
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Po PrInCiP nE mI pReChAt AmA mOjE bI nQmA dA iCkAm Da ImAm NaI-dObAr FrIeNd cIgAnInEdNa MoQ pRiQtElKa Se NaPi ZaRaDi EdIn CiGaNiN kOiTo MnOgO dObRe IgRaE bReIk ZaShOtO gO hArEsVaShE i Za MaLkO nE yMrQ
![]()
AkY uCkAтE дА сU пUшЕТu Mu Na SkYpE kItI_96 ;] Зъ ПоИчИ кУнТаКтИи... ТъРсЕтЕ рАзКлУнИтЕлИ... xD
все си мисля,че всички хора сме еднакви и прочие,но точно към циганите имам нещо като непоносимост.нищо не съм им направила,нито пък те на мен(освен няколко джипчииски прояви)...не съм имала контакт с тях,освен с гледачките-много познават...за всиииичкооо
не съм расист-познавам негри(познавам е малко пресилено,но все пак)турци,гърци,италянци...у ж приемам хората,каквито са,но циганите са някакво изключение...
мамка му,като чуя думата циганин,само една реплика ми изниква в съзнанието,от която ме побиват тръпки -"циганите на сапун"...ужасно е,само като се сетя,че в миналото това се е правело с евреите...
но,все-пак,не ги искам в българия(мангалите)
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
нее
мразя ги
гадни саа
и гнусни
ужас
+10 Циганите са единственото нещо което МРАЗЯ и НЕНАВИЖДАМ от дъното на душата си!Нямаше да ме е яд на тях ,ако работеха не крадяха и не убиват !Първоначално написано от VAMP_GIRL
![]()
![]()
Боклуци са каквото и да ми говорите.Трябва да се махнат от България само ни развалят държавата ,тя колкото е развалена!То и такива българи има ,ама циганите прекаляват пфф болна тема не ми се говори!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не, не съм. Няма и да бъда!!! Циганите са мръсни боклуци, които крадат, изнасилват и само гледат как да се скатаят от работа. Да не говорим, че са нахални до n-та степен!!!
Ами не ги мразя,няма и за кв'o, тъй като нищо не са ми направили....нали,не казвам,че ги обичам,но просто няма за кв'o да ги мразя,и те са живи същества и дишат като нас,пък и за да ги има ,си малко или много си имат някв'o предназначение,колкото смешно и нереално да звучи.Според мен щом ги има значи и те имат няк'ва мисия на земята като нас.Да, но не желая да имам контакт с тях.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
'Скъпа',и много българи крадът и изнасилват и убиват ама за тях нищо не казваш нали така...Първоначално написано от amazonkata90
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Така е. Но сравни единия и другия процент. Също така си помисли колко грешки им се прощават, само и само властите да не бъдат обвинени в дискриминация. Така например ако в едно училище изгонят българче и циганче, за цигането ще се застъпят 100 организации за защита на правата на човека, а българчето никой няма да го брои за живо. Не искам държава, в която друг етнос е по-толериран от моя собствен! Не искам и циганите да се мислят за нещо повече от българите. Защото дискриминация има, но тя е И от тяхна страна. А с оглед на нещата, които им се позволяват - неплащане на сметки, даване на социални помощи и т.н. - те не трябва да бъдат толкова нагли и нахални!!!
zavisi ot ciganina ako e 4ovek i az sym 4ovek ako ne e 4ao
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
10% от циганите стават,но останалите ги мразя...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Мразя ги,но има и малки изключения.
Най-много се дразня,когато за нас правилата важат,а за тях не.
Всякаш те са по-висши от нас,а са едно нищо.
London Tipton
ЕМи не мога да ги понасям, признавам си че ги мразя(въпреки, че думата"мразя" е много силна и почти не я използвам), просто те не са кат хората. Наистина обаче има и много малки изключения, но масово са долни гадини
Ужасно са ми противни и не съм либерална.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Да, но не желая да имам контакт с тях.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Смърт за всички цигани !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Либерална ? Според мен трябва да питаш : "Мразите ли циганите ? Защо ? Ако не , защо ? "
Така ...Не познавам нито един/една циганин/циганка за да слагам хората под общ знаменател и не мога да изразя мнение , но според мен миризмата , която се носи от тях е не поносима , така че.....
то само миризмата да им беше проблема ама на....Първоначално написано от dark_sw