- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпразване без забременяване..
Прочети листовката на простамор-аПървоначално написано от Foxi_v6
( 79% или 72... но е някъде там ...
да прочете листовката на кое???Първоначално написано от TheManiac
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Боже... продължавам за тоя Простамол да си мисля... Ставаше дума за Постинор, за съжаление се наложи да копуваме преди 1 седмица, и в листовката, процентът на действие доста ме убезпокои!
Въпреки че сега като гледам в сайта им ... пише 99% ... уф... дано дано
Ако се вземе 1-2 часа след акта, процентът е 99. След това намалява драстично. След 72 часа може да не свърши работа изобщо!
Ох как ме успокои! Днес ми се наложи да използвам простинор,щото неможах да се здържа и стана гавче. Аверката ми изпи хапчетата след около 15 минути,обаче на листовката пишеше че е ефективно 84 процента. След като прочетох за тези 99 ми стана по-добреПървоначално написано от `Death`Whore`
.
oleee kakvoto i da e pak trqq da se izpolzva prezervativ!!!Nqqma smisal da se 4udim i da maem kak se prai tui onui a prosto slagate prezervativ i tva e!mnoo li e trudno?!![]()
e tva ve4e sa gluposti!!!Първоначално написано от justinsfhc
samo da ti kaja 4e ponqkoga ovulaciqta savpada s menstruaciqta i ako toi ulu4i takav moment 6ansa da si imat malko 4ove4e e nad 85%.taka 4e ne govori gluposti 4e 6te stane nqkoq belq...![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Zdraveite, iskam kompetentno mnenie .
Znachi pitaneto mi e slednoto ... ako proveda polov akt sus priqtelkata si bez prezervativche i svyrsha izvun neq, ne go izmivam i sled izvestno vreme patoka mi izsuhne i zapochnem nov akt otnovo bez prezervativ... abe ima li shans da stane fala? Vsisul iskam da znam dali spermatozoidite sa umreli ili...?
Винаги има шанс да стане гаф. Гледали сте "Приятели", нали? Рейчъл забременя въпреки факта, че са използвали презерватив. След полов акт трябва да го измиеш и да се изшпишкаш. Задължително.
Abe az go izpishkah ama mi se speshe mnogo i me domurzq da se miq i ...
Абе, Хихо, простотиите стават винаги когато не трябва и когато човек мисли.
Neiskam da q tupcha s onq gadniq postinor i da q gledam kato parcal. Spored men nqma opasnost, no tq ne e spokoina.
Ne ne sum zaspival sled okolo 20-tina minuti nqkade beshe vtoriq...
Постинор има максимален ефект до няколко часа след акта. Късно е за него. Сега се успокойте, докато И дойде.
абе хора кви са теа глупости бре?кво означава да я гледаш като парцал след като пие Постинор?!?!??!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Няма да И повлияе чак така.
moje da se po4uvstva syvsem leko otpadnala oba4e ne e bolka za umirane![]()
Sometimes Angels Deserve To Die...
What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
Obi4am si typoto Niki!
няма да се чувства като парцал!Първоначално написано от exploitedteen
единствените нежелани странични ефекти биха могли да бъдат леко гадене,повръщане или нещо подобно...но тва е много рядко срещана реакция на организма или поне така пише на упътването!друг е въпроса с кървенето между менструациите или пък по ранното идване на цикъла...но няма да се чувства като парцал!
posledno? ni6to ne razbrah..![]()
След като нямаш представа от контрацепция, не правИ секс! Това разбра ли го?
abe hora vie drusate li se za6to izob6to trqbva da svur6va6 v neq be kreten nemoje6 li v ustata v guza ima mnogo drugi mesta.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
predi 1 sedmica pravih sex s priqtelq mi ... 0bache t0i mai svyrshi f mene ( ne sym mn sigurna ) sled 3 dena mi d0ide d0ri mi izbyrza s 2-3 dena ... vyrveshe mi n0rmaln0 nqmashe p0 svetyl cikyl i tem p0d0bni .. beshe n0rmalen 0bache na 4 den mi sprq pyk p0 princip mi vyrvi 5 dni ... znam che se spicham p0veche 0t 0bikn0venn0 n0 ima li vyzm0jn0st da e cvetna bremenn0st??? mersi predvaritelno![]()
да наистина има дни в които е по-малка вероятността да забременее момичето , но това не бива да те успокоява ! шансът може да е минимален ноо е въпрос на риск . ако беше 100% сигурно всички щяха да го правят в тия дни и нямаше да име нежелана бременност! ако искаш секс без презерватив нека момичето да взима хапчета ноо пак не сваршвай в нея! за кво ти е? само да се притеснявате!
Да бе сигурно... аз имам попъдение 1 от 1... so... предпазвайте се или ставате татковци.Първоначално написано от krem4et0
![]()